Er zijn 43 opzegbrieven in de categorie Autoverzekering

A

B

C

D

F

H

I

K

N

O

R

U

V

W

Z

Staat het bedrijf er niet tussen, gebruik de algemene opzegbrief!

Je autoverzekering eenvoudig opzeggen met 123Opzeggen.nl

Wil je je autoverzekering opzeggen? Dan ben je bij 123opzeggen.nl aan het juiste adres. Elke dag helpen wij talloze Nederlanders met het opzeggen van hun abonnementen, lidmaatschappen of contracten waar zij zelf lastig vanaf kunnen komen. En een van de meest gevraagde zaken die mensen willen beëindigen is hun autoverzekering. Op deze pagina kun je precies zien waar je allemaal rekening mee moet houden als je je autoverzekering wilt opzeggen. Ook kun je zien of je autoverzekeraar in onze lijst zit van bedrijven waarmee wij je kunnen helpen om de verzekering stop te zetten.

Reden voor het stopzetten van de autoverzekering

Er zijn talloze redenen waarom je een autoverzekering op zou willen zeggen. Misschien heb je een nieuwe auto en is je huidige verzekering daardoor niet meer een van de goedkoopste. Of wellicht heeft je verzekeringsbedrijf de voorwaarden en tarieven gewijzigd in jouw nadeel. Het kan natuurlijk ook zijn dat je de auto gaat verkopen, of dat jouw auto gestolen is. In deze gevallen is het verstandig om je autoverzekering snel op te zeggen. Zonder auto valt er ook niets te verzekeren. Wat de reden ook is om je autoverzekering te beëindigen, wij kunnen je daarmee helpen.

Zeg je autoverzekering op via 123opzeggen.nl

Het kan soms nog knap lastig zijn om zelf de verzekering op te zeggen. Je zou verwachten dat in deze tijd het allemaal simpel te regelen zou moeten zijn met een kort telefoongesprek of e-mail. Echter is dit in veel gevallen niet voldoende. Veel bedrijven eisen nog een professionele opzeggingsbrief - alhoewel het bij sommige bedrijven ook online te regelen is. Als je zeker wilt zijn dat de beëindiging van je autoverzekering goed verloopt, raden wij aan om een correcte opzeggingsbrief te versturen. Je kunt deze zelf opstellen, maar dan bestaat de kans dat er een foutje in zit en dat je alsnog niet verder komt.
Op onze site kun je een professionele opzeggingsbrief versturen voor je autoverzekering. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is jou gegevens in te vullen - en wij zorgen ervoor dat deze gegevens op de juiste plekken komen in de opzegbrief. Je ondertekent de brief met een digitale handtekening en kiest of je de brief normaal of aangetekend wilt versturen naar de verzekeraar. Daarna sturen wij de brief op binnen 24 uur en je autoverzekering zal snel beëindigd worden.

Lijst van autoverzekeringen die je via ons op kunt zeggen

Om het gemakkelijk voor u te maken, hebben wij hieronder een lijst opgesteld van alle autoverzekeraars waar wij in jou naam je verzekering voor op kunnen zeggen. Neem een kijkje of jou verzekering ertussen staat:
AllsecurRoute MobielKlaverbladAllianzKNACINGNationale Nederlanden.
Mocht je verzekering er niet tussen staan, laat het dan even weten aan ons. De kans is groot dat wij je alsnog kunnen helpen met het opzeggen van je autoverzekering.

Waar moet u op letten tijdens het beëindigen van je verzekering?

Let op, er zijn een paar dingen waar u op moet letten als je jou autoverzekering wilt beëindigen. Ga om te beginnen na of je nog een opzegtermijn hebt. Bij sommige autoverzekeraars moet je namelijk eerst 12 maanden lid zijn voordat u deze kunt beëindigen. Soms zit daar een boete aan vast als je toch opzegt - of is het helemaal niet mogelijk. Al is het in het geval van autodiefstal of de verkoop van je auto vaak wel mogelijk, zelfs als je nog een opzegtermijn heeft.

Een andere reden die je recht geeft om jou autoverzekering op te zeggen, is als de verzekeraar de voorwaarden wijzigt in je nadeel. We raden echter wel aan om dit dan binnen 30 dagen aan te geven. Daarnaast is het ook verstandig om ervoor te zorgen dat, als je jou auto niet verkoopt, je wel direct nadat je huidige verzekering opzegt zorgt voor een nieuwe verzekering. Je auto is namelijk verplicht verzekerd en ook als je hierin niet rond rijdt, moet deze alsnog verzekerd zijn.

Vragen over je autoverzekering opzeggen? Laat het ons weten

Wij hopen dat deze pagina het je een stuk duidelijker heeft gemaakt hoe je jou autoverzekering kunt opzeggen of beëindigen. Je kunt simpelweg zoeken op onze site naar je autoverzekeraar. Op de desbetreffende pagina ziet je alle stappen die je moet doorlopen om simpel je autoverzekering op te zeggen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat het je nog niet helemaal duidelijk is, of dat je nog vragen heeft. Stel ze deze dan gerust via ons contactformulier. Wij helpen je graag met het opzeggen van je autoverzekering