Autoverzekering opzeggen

5 / 5 (13 beoordelingen)

Wil je de polis van Allsecur opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Allsecur als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresAllsecur
Adres bedrijf
3000 BA Rotterdam

, 22-10-2019

Betreft: Autoverzekering opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn polis per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Kenteken:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

13 Beoordelingen Allsecur

Schrijf een beoordeling over Allsecur

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Auto verkocht

Want mijn auto gaat kapot en is bij de sloop.

Autoverkoop

alles bij een verzekering

Auto verkocht

Allsecur opzeggen is zo gepiept met 123opzeggen

Allsecur is een dochteronderneming van Allianz, een van de grootste verzekeringen ter wereld. Allsecur is in 2008 opgezet, omdat er veel vraag was naar een verzekeraar zonder poespas, maar met een goede service. De verzekeraar wil daarom goede service bieden voor een scherpe prijs, die uitblinkt in zijn eenvoud. Het unieke aan Allsecur is dat ze werken zonder eigen risico, zonder dat jij daar extra voor hoeft te betalen. Juist dat is de reden dat veel mensen blijven kiezen voor de verzekeraar.

Verzekeringen van Allsecur

Je kunt bij Allsecur verschillende soorten verzekeringen afsluiten. De meest bekende van de verzekeraar is de autoverzekering. Door leuke reclamespotjes op televisie, trekt dit veel mensen naar de verzekeraar. Je kunt kiezen uit een WA, beperkt Casco en Allrisk verzekering. Al deze verzekeringen zijn standaard zonder eigen risico en daarom zijn er geen verstopte kosten als je wel schade hebt. Tegenwoordig is Allsecur niet alleen meer een autoverzekeraar. Ze bieden ook verzekeringen voor inboedel, opstal en aansprakelijkheid. Ook hier hanteren ze geen eigen risico.

Opzegservice

Bij Allsecur kun je je verzekering op elk moment opzeggen. Je bent niet verbonden aan een opzegtermijn. Je kunt een verzekering van Allsecur opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Het gebruik van een dergelijke opzegbrief is volledig gratis. Je kunt eenvoudig je gegevens hierboven invullen, waarna je de brief kunt downloaden, printen en versturen. Het adres van Allsecur hebben we alvast bovenaan de brief gezet. Dat scheelt jou weer een hoop zoekwerk.

Verzendservice

Als je liever niet de deur uit gaat om Allsecur op te zeggen, kun je gebruikmaken van onze handige verzendservice. Je kiest voor de verzending en na de betaling, zorgen wij dat de brief bij Allsecur op de mat valt. Door die optie aan te vinken, hoef jij niet naar het postkantoor om postzegels te halen en de brief op de bus te doen. Dat scheelt een hoop tijd en poespas en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Ander abonnement of contract opzeggen?

Naast verzekeringen, kun je bij 123opzeggen ook goede doelen, loterijen en politieke partijen opzeggen. Elk instantie heeft z’n eigen unieke opzegbrief, zodat je altijd de benodigde informatie invult en de opzegging goed verwerkt kan worden. Abonnementen opzeggen met 123opzeggen.nl is de makkelijkste manier om van je overbodige abonnement af te komen.