Aveco verzekering opzeggen

Aveco Verzekeringen is een verzekeraar die gespecialiseerd is in het verzekeren van campers en caravans. Doordat deze verzekeraar zich bezig houdt met een soort verzekering, ben je verzekerd van goede kennis van zaken en uitstekende voorwaarden. Dat is ook precies waar Aveco zich mee profileert en als je vaak met je camper of caravan op pad gaat, is het verstandig om die goed te verzekeren.

Camper Zekerheidspakket

Als je een camper hebt, wil je natuurlijk wel verzekerd zijn tegen problemen en onvoorziene omstandigheden. Dankzij het Camper zekerheidspakket van Aveco, ben je verzekerd van een compleet pakket aan verzekeringen die naadloos op elkaar aansluiten. Het pakket bestaat uit:

  • De basis camperverzekering
  • Pechhulp+
  • Schadeverzekeringen inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Doorlopende reisverzekering

Je kunt zelf kiezen welke modules je wel wilt en welke niet. Kies je voor drie of meer verzekeringen, dan krijg je 3 procent korting op de premie van die verzekeringen. Neem je het hele pakket dan krijg je zelfs 7 procent korting.

Caravan verzekering

Bij Aveco kun je kiezen uit twee verschillende verzekeringen, afhankelijk van de staat van je caravan. Koop je een hele nieuwe caravan, dan wil je natuurlijk wel volledig verzekerd zijn, maar bij een gebruikte caravan is dat niet altijd nodig. Een nieuwe caravan is bij Aveco 8 jaar lang verzekerd van de nieuwwaarde. Maar liefst 5 jaar volledig en de overige 3 jaar met een afschrijving van 1,5 procent per maand. Krijg je na die tijd problemen, dan krijg je de dagwaarde met 10 procent extra uitgekeerd.

Bij een gebruikte caravan geldt dat je de caravan voor 3 jaar verzekerd hebt voor de aanschafwaarde. Daarna krijg je de dagwaarde plus 10 procent. Ook bij de caravanverzekering krijg je binnen 48 uur een vervangende caravan die je de gehele vakantie nog mag gebruiken.  

Eigen alarmcentrale

Bij schade of pech wordt je bij Aveco niet van het kastje naar de muur gestuurd, omdat ze gebruikmaken van hun eigen alarmcentrale, net als de ANWB. Op elk moment van de dag en de nacht zit daar iemand klaar die je helpt om de problemen snel te verhelpen. Zorg er wel voor dat je de Aveco pas bij je hebt. Die heb je namelijk nodig als je belt naar de alarmcentrale.

Aveco opzeggen

Wil je niet langer kamperen en verkoop je je caravan of camper? Een verzekering is dan niet langer meer nodig. Je kunt je Aveco verzekering gelukkig snel opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je kunt besluiten de opzegbrief zelf naar Aveco te versturen. Heb je liever dat 123opzeggen dit voor je regelt? Kies in dat geval voor de verzendoptie. Voor een kleine vergoeding zal 123opzeggen er dan voor zorgen dat de opzegbrief bij Aveco terechtkomt, zodat zij jouw verzekering kunnen opzeggen.