Abonnees kunnen Ziggo Sport en FOX Sports opzeggen zonder opzegtermijn

Abonnees kunnen Ziggo Sport en FOX Sports opzeggen zonder opzegtermijn

  • Laatst geüpdatet:

Tijdens de coronacrisis zijn er nauwelijks tot geen sportevenementen op televisie te zien. Abonnees van Ziggo Sport en FOX Sports zullen het in de meeste gevallen moeten doen met herhalingen en andere soorten programmavulling. Hierdoor regent het opzeggingen voor deze twee zenders. Mensen geven massaal aan dat ze niet langer willen betalen als ze geen live sport kunnen zien. Beide sportbetaalzenders geven nu aan dat Ziggo Sport of FOX Sports opzeggen zonder opzegtermijn mogelijk is voor abonnees.

Sportevenementen afgelast

Dankzij het COVID-19 virus kunnen bijna alle sportevenementen niet doorgaan. Het is verboden in Nederland om evenementen te organiseren en het is ook niet toegestaan om met meer dan drie personen in de openbare ruimte te zijn als er geen 1,5 meter afstand gehouden wordt. Deze maatregelen gelden ook voor de sport. Voetbalwedstrijden kunnen niet doorgaan en doordat veel landen gekozen hebben voor een totale lockdown zijn ook internationale wedstrijden zoals bijvoorbeeld de Formule 1 opgeschort. Erg vervelend voor de fanatieke sportliefhebber. Wanneer al de afgelaste sportevenementen worden ingehaald is op dit moment nog onduidelijk. Dit is allemaal afhankelijk van het coronavirus en hoe het virus zich over de wereld zal verspreiden.

Ziggo Sport en FOX Sports opzeggen

De afgelaste sportwedstrijden zijn natuurlijk een enorme tegenvaller voor sportzenders zoals FOX Sports en Ziggo Sport. Mensen betalen maandelijks om alle live registraties te kunnen volgen en het is daarom ook geen verrassing dat klanten massaal opzeggen. Ondanks de coronacrisis, willen Fox en Ziggo hun klanten tegemoet komen. Zo hoeven klanten op dit moment geen rekening te houden met een opzegtermijn van een maand. Het al betaalde abonnementsgeld wordt echter niet terugbetaald. Als je dus niet langer wilt betalen voor FOX Sports of Ziggo Sport, dan kun je nu per direct opzeggen.

Lees ook: Ziggo en KPN verhogen prijzen abonnementen

Hoe kun je Fox Sports en Ziggo Sport opzeggen?

Ziggo liet op de eigen website al weten dat via ‘mijn Ziggo’ wel een opzegtermijn gerekend wordt. Om gebruik te maken van de mogelijkheid om je abonnement per direct stop te zetten, zul je dus op een andere manier op moeten zeggen. Klanten geven op diverse fora en social media aan dat de wachttijden bij klantenservice flink op kunnen lopen. Gelukkig bestaat er ook een andere mogelijkheid om je abonnement op de sportzenders op te zeggen. Voor zowel Ziggo Sport als Fox Sports kun je snel en eenvoudig een opzegbrief maken bij 123opzeggen. In die opzegbrief staat vermeld dat je het abonnement per direct wilt stopzetten. Je kunt de opzegbrief gratis downloaden of voor een kleine vergoeding door 123opzeggen laten versturen. Op die manier ben je snel van je betaalde abonnement af en kun je afwachten wanneer de eredivisie en de F1 weer worden hervat.  

Landschap
Golf