Bol.com heeft de volgende opzegbrieven 3

Bol.com abonnementen opzeggen

Bol.com vormt samen met Coolblue en Zalando de top drie van grootste webwinkels van Nederland. Je kunt er (bijna) alles halen. Elektronica, sieraden, luiers, boeken, parfum; je kunt het zo gek niet bedenken of Bol.com heeft het in het assortiment. Het bedrijf is in 1999 begonnen als verkoper van Nederlandstalige boeken cd’s. Het bedrijf was toen nog in handen van mediaconcern Bertelsmann. De naam Bol is hier ook van afgeleid. Eigenlijk staat de naam namelijk voor Bertelsmann On-Line. Het bedrijf blijft niet stilzitten en gaat groeien als een speer. Al in 2002, amper 4 jaar na het begin, gaat het 3 miljoenste artikel over de online toonbank. Het assortiment van Bol.com groeit door en elektronica en telefoons worden toegevoegd. Ook kunnen mensen sinds 2007 hun eigen producten aanbieden op de tweedehands markt. Het gaat hierbij alleen om boeken. Zo kunnen mensen goedkoop aan studieboeken komen die ze zelf niet meer nodig hebben en dat scheelt een hoop geld voor zowel koper als verkoper.

Bol.com verkoopt sinds 2015 niet enkel meer haar eigen producten. Andere bedrijven kunnen hun logistiek en verkoop sinds die tijd ook regelen via Bol.com. Dit scheelt die bedrijven een hoop gedoe, omdat Bol.com alles voor ze regelt. Dit is weer een van de dingen die Bol.com om maar te kunnen blijven groeien. Ahold Delhaize, de eigenaar sinds 2012 is vastberaden om Bol een nog groter succes te maken en dat lijkt te lukken. In 2016 behaalt het bedrijf een mijlpaalomzet van 1 miljard euro. Dat bedrag is inmiddels alweer verdubbeld en de verwachting is dat Bol.com alleen nog maar verder zal groeien.

Bol.com Select

Inmiddels biedt Bol.com ook meerdere abonnementen aan. Zo kun je lid worden van Bol.com Select. Als je vaak een pakketje besteld bij Bol.com, kan een dergelijk abonnement zeker uit. Voor 9,99 euro per maand kun je gebruikmaken van handig bezorg- en retouropties waar je anders voor zou moeten betalen. Zo kun je gebruikmaken van:

  • Vandaag Bezorgd: als je je pakket dezelfde dag bestelt voor 14:00, kun je het pakket dezelfde dag nog in huis hebben.
  • Avondbezorging: de naam zegt het al. Als je de dag daarvoor bestelt kunt je ervoor kiezen je pakket tussen 18:00 en 22:00 te laten bezorgen.
  • Zondagbezorging
  • Binnen 2 uur bezorgd in Amsterdam: Als je besteld tussen 10:00 en 19:00 en je bent in Amsterdam, dan kun je je pakketje binnen 2 uur al in je handen hebben.
  • Vandaag ophalen: als je je pakket voor 12:00 besteld kun je je pakket na 17:00 al ophalen bij een Albert Heijn bij jou in de buurt.
  • Bezorgdagkeuze: je kunt in de agenda eenvoudig aangeven wanneer je je pakket in ontvangst wilt en kunt nemen.

Naast deze handige bezorgopties, hoef je ook nooit verzendkosten te betalen. Dat is met het Bol.com Select abonnement altijd gratis. Zo krijg je dat bedrag er wel uit.

Bol.com Bespaar Continu

Met deze nieuwe service van Bol.com zorg je ervoor dat je nooit meer zonder je favoriete producten zit. Je kunt zelf aangeven hoe lang je ongeveer met het product doet en Bol.com zorgt er dan voor dat een nieuwe verpakking altijd op tijd bij jou op de stoep staat. Zo zit je bijvoorbeeld nooit meer zonder toiletpapier, shampoo of tandpasta. Het mooiste van deze service is dat je de producten voor een gereduceerde prijs kunt kopen. Zo heb je je favoriete producten altijd voor een lage prijs in huis. Je kunt die korting nog hoger maken door een combinatiebestelling te plaatsen. Als je vijf of meer producten tegelijk laat afleveren krijg je 10 procent korting per product extra. Dan zijn die producten opeens wel heel goedkoop!

Kobo Plus

De nieuwste abonnementenservice van Bol.com is Kobo Plus. Met dit abonnement kun je voor 12,99 euro onbeperkt ebooks lezen én luisteren. Inmiddels heb je de keuze uit meer dan 300.000 boeken waar je van kunt genieten. Dit zijn zowel nieuwe titels als oude klassiekers, dus er zit altijd iets bij voor jou. Je gebruikt dit abonnement eenvoudig op je Kobo e-reader of via de Kobo app. Je logt simpel in met je bol.com account en kunt daarna genieten van alle boeken.

Bol.com opzeggen via 123opzeggen

Als jij lid bent van Select of Bespaar Continu en je eigenlijk geen gebruik meer maakt van de service, dan kun je eenvoudig opzeggen via 123opzeggen. Misschien gebruik je de producten bij Bespaar Continu helemaal niet meer of bestel je nauwelijks bij Bol.com. Een abonnement is in die gevallen erg onnodig. Opzeggen kan gelukkig heel eenvoudig met de opzegservice van 123opzeggen. Het enige wat jij hoeft te doen, is hierboven de pagina kiezen van het abonnement. Daarna kun je je gegevens invullen in de opzegbrief op die pagina. Zodra je alle gegevens hebt ingevuld, kun je ervoor kiezen om de brief zelf te downloaden en te printen. Je hebt voor de verzending alleen een envelop en postzegel nodig. Wij snappen echter ook dat niet iedereen meer standaard postzegels in de kast heeft liggen. Om die reden bieden we ook onze verzendservice aan. Hiermee kun je je Bol.com abonnementen eenvoudig stopzetten, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Wij verzenden de opzegbrief voor je en zodra de opzegging verwerkt is, krijg jij hiervan bericht via de mail of per post. Zo makkelijk kan het zijn!