Caiway opzeggen was nog nooit zo eenvoudig

Caiway is de op een na grootste aanbieder van glasvezel in Nederland. Het bedrijf is al in 1981 ontstaan en begon in 1995 als eerste met het aanbieden van internet. Vooral in de regio’s Westland, Twente en Schiedam is Caiway erg populair. Het bedrijf heeft in 2018 ongeveer 200.000 klanten. Caiway wil zich onderscheiden van de andere internetproviders, door vooral hele goede service te bieden. Ze zeggen niet te stoppen tot de problemen zijn opgelost en staan graag dichtbij de klant. Ze geloven ook heilig in hulp van dichtbij. Daarom zijn er altijd service- en verkooppunten dichtbij die klanten kunnen ondersteunen als ze vragen hebben over een of meerdere diensten van Caiway.

Caiway Internet

Het bedrijf is naar eigen zeggen nog lang niet klaar met groeien en houdt haar ogen open voor kansen. Zo zijn ze continu bezig met het innoveren en uitbreiden van hun diensten. Het is een ambitie om zo’n 500.000 huishoudens op hun netwerk te hebben en om dat te bereiken volgen ze de nieuwe ontwikkelingen op de voet. Een bijzonder punt aan Caiway is dat ze zich niet focussen op de grote steden. Ze willen juist dat gebieden buiten de stad goed aangesloten zijn op het internet. Daarom bieden ze een service waarmee ze glasvezel kunnen aanleggen. Als 50 procent van de bewoners vooraf kenbaar maakt dat ze interesse hebben in glasvezel, zorgt Caiway dat de graafmachine aan het werk kan en dat het aangelegd wordt. Hierdoor is je internetsnelheid en de kwaliteit van je televisie straks niet meer afhankelijk van de plek waar je huis staat.

Caiway televisie en telefonie

Naast internet biedt Caiway ook telefonie en televisiepakketten aan. Zo kun je bij Caiway voor een vast bedrag per maand bellen naar alle telefoonnummers in Nederland. Dat pakket is vooral voordelig als je vaker dan drie keer per dag belt naar mobiele en vaste nummers binnen Nederland. Televisie biedt de provider aan via het glasvezelnetwerk. Hierdoor kun je gebruikmaken van interactieve televisie en is het beeld extra helder. Om te genieten van deze vorm van televisie, is het wel noodzakelijk dat je ook gebruikmaakt van het internet van Caiway.

123opzegservice

Ondanks de snelle verbinding van Caiway kan het zijn dat je wilt overstappen naar een andere provider, omdat het ergens anders goedkoper is of omdat de service nog niet lekker werkt op jouw adres. Als je een betere aanbieding kunt krijgen bij bijvoorbeeld Tele2 of Ziggo, kun je Caiway opzeggen via 123opzeggen. Wij hebben speciaal voor Caiway opzeggen die bovenstaande brief gegenereerd. Om gebruik te maken van die brief hoef je alleen maar je gegevens in te vullen. Die zullen daarna automatisch in de brief geladen worden, waarna jij de brief kosteloos kunt downloaden. Je zult ‘m alleen zelf even naar het postkantoor moeten brengen als je wilt dat de brief aangetekend verzonden wordt.

Verzendservice

Wil je jezelf dat tripje naar het postkantoor besparen, dan kunnen wij de verzending van je overnemen. Je kunt na het aanmaken van de brief kiezen voor verzending. Wij zorgen er dan voor dat de brief bij Caiway op de deurmat valt, waardoor jij je niet meer druk hoeft te maken over de verzending. Zodra Caiway de opzegging verwerkt heeft, zul jij een bevestiging krijgen waarin staat hoe lang je contract nog voortduurt en per wanneer je contract opgezegd wordt. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig.