Canal Digitaal opzeggen

Canal Digitaal is een aanbieder van radio, satelliettelevisie en internettelevisie. In tegenstelling tot andere providers, biedt Canal Digitaal een groot zenderpakket aan. Je krijgt 170 radiozenders en 300 digitale televisiezenders bij het totaalpakket en daardoor staat de provider op de derde plek van Nederland. Dit uitgebreide zenderpakket kan het bedrijf bieden, doordat je schotel kunt plaatsen. Met die schotel kun je veel meer zenders ontvangen dan alleen via een normale aansluiting.

Schotel voor televisie

Doordat er zoveel televisiezenders te krijgen zijn, wordt Canal Digitaal vooral afgesloten door hobbyisten die dol zijn op televisiekijken. Door het grote aanbod hoeven ze niets meer te missen. Daarbij kun je bij deze provider televisiekijken als je niet thuis bent. Met de handige Canal Digitaal app kun je eenvoudig alle zenders ontvangen en bekijken. Nog een reden voor mensen om Canal Digitaal te ontvangen is het hebben van een flexibele woonplaats. Als je vaak naar het buitenland moet voor werk of vakantie, kun je daar ook naar je vertrouwde zenders kijken. Je neemt simpelweg de antenne mee en je kunt overal kijken.

Persoonlijk aanbod

Canal Digitaal wil meer zijn dan alleen een aanbieder van televisie. Ze willen meer betekenen voor de klant. Omdat er zoveel zenders zijn en het bijna onmogelijk is om uit te vinden wat nou echt bij je past, biedt de provider een unieke functie. Je kunt namelijk persoonlijke aanbevelingen krijgen en in contact raken met mensen die ook een passie hebben voor televisie. Door deze functies ontdek je hele nieuwe zenders en programma’s en dat is zeker voor hobbyisten heel leuk.

Abonnement Canal Digitaal

Bij Canal Digitaal kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Zo kun je kiezen voor het Basis HD-pakket waarbij je 56 zenders krijgt, waarvan er 21 in HD te ontvangen zijn. Je krijgt bovendien nog 170 extra zenders die je overal kunt kijken met de gratis app. Naast dit basispakket kun je je pakket uitbreiden naar Familie HD en Entertainment HD. Je krijgt met zo’n extra pakket nog meer zenders, zoals Fox Sports en Ziggo Sport.

Overstappen naar een andere provider?

Als je geen schotel meer bij je huis wilt hebben hangen, dan kan het zijn dat je overweegt om Canal Digitaal op te zeggen. Gelukkig kun je eenvoudig overstappen naar aanbieders zoals Ziggo en Tele2. Je hoeft voor het opzeggen van Canal Digitaal alleen maar je gegevens hierboven in te vullen. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de brief geladen, waarna jij de brief gratis kunt downloaden. Het adres van Canal Digitaal staat al bovenaan de brief, zodat jij niet hoeft te zoeken naar het juiste adres. Je hebt alleen een postzegel en een printer nodig.

Verzendservice

Tegenwoordig heeft niet iedereen meer standaard postzegels in huis liggen en daarom bieden we ook onze verzendservice aan. Zo kun jij opzeggen vanachter je bureau, zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief bij Canal Digitaal op de mat valt. Zij zullen de opzegging verwerken en je een bevestiging sturen per mail of per post. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig.