Ourtime opzeggen

5 / 5 (186 beoordelingen)

Wil je het lidmaatschap van Lexa opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Lexa als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


Lexa
Postbus 10813
1001 EV Amsterdam

, 24-06-2019

Betreft: Ourtime opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Plaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening

186 Beoordelingen Lexa

Schrijf een beoordeling over Lexa

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

veel te veel, en veel te overweldigend.....

Geen interesse meer

Heb een relatie

Geen zin meer

Heb iemand gevonden

Ourtime opzeggen is eenvoudig met 123opzeggen

Datingsite Lexa heeft een datingssite opgezet die erop gericht is om jonge vijftigplussers bij elkaar te brengen. Het is een nieuw onderdeel, maar de werking is nagenoeg hetzelfde. Je kunt op Ourtime gratis een profiel maken waarmee je kunt kijken welke singles er allemaal op Ourtime te vinden zijn. Je kunt gebruikmaken van zogeheten sweethearts, waarmee je de ander duidelijk kunt maken dat je interesse hebt. Als die ander wederzijdse interesse heeft, komen jullie in elkaar lijst te staan.

Als je iemand die in je lijst staat een bericht wil sturen, heb je een Premium account nodig. Hier zijn kosten aan verbonden. Je kunt met een Ourtime Premium account:

  • Onbeperkt berichten lezen en versturen
  • Zien wie interesse heeft in jouw profiel
  • Alle profielen volledig bekijken
  • Zonder advertenties door de profielen navigeren
  • Gebruikmaken van de mobiele functie
  • Profiteren van speciale prijzen op de activiteiten die Ourtime organiseert

Prijzen abonnementen Ourtime

Je kunt kiezen voor verschillende abonnementen bij Ourtime. Je kunt kiezen voor een abonnement van een maand en daarvoor betaal je 24,99 euro. Als je per maand wat minder geld kwijt wil zijn, kun je kiezen voor een abonnement van 3 maanden. Hiervoor betaal je 16,99 euro per maand. Als je verwacht langer gebruik te maken van de functies van Ourtime, kun je kiezen voor een abonnement van 6 maanden en daarvoor betaal je 9,99 euro per maand. De abonnementen zijn niet tussentijds op te zeggen en worden tot wederopzegging aan het einde van de abonnementsperiode van 1, 3 of 6 maanden automatisch verlengd.

Gratis Ourtime opzeggen met 123opzeggen

Als je een partner hebt gevonden via Ourtime, dan is het natuurlijk onnodig dat je het abonnement aanhoudt. 123opzeggen weet hoe lastig het kan zijn om van een abonnement af te komen en daarom hebben wij onze opzegservice in het leven geroepen. Je kunt geheel kosteloos gebruikmaken van onze opzegbrieven. Voor elke service hebben we een unieke brief en daardoor weet je altijd zeker dat de brief aansluit bij jouw opzegging. We hebben brieven voor sportscholen, verzekeringen en ook voor datingssites, zoals Ourtime. Om gebruik te maken van onze gratis opzegservice hoef je hierboven alleen je gegevens maar in te vullen. Die worden automatisch in de brief geladen en jij kunt ‘m vervolgens downloaden, printen en verzenden naar het adres dat bovenaan de brief genoemd staat. Deze service is geheel kosteloos.

Verzenservice

Als je liever gebruikmaakt van onze verzendservice, snappen wij dat ook. Het scheelt jou weer inkt, papier, een postzegel én een loopje naar de brievenbus. Kortom, het scheelt je een hoop gedoe. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij Ourtime op de mat valt. Als de opzegging verwerkt is, krijg jij van de datingssite een bevestiging per mail of per post. Zodra je die bevestiging binnen hebt, weet je dat je abonnement stopt aan het einde van de abonnementsperiode die je eerder gekozen hebt. Dat scheelt jou een hoop stress en gedoe.