Oxfam Novib opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Stichting Oxfam Novib opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Stichting Oxfam Novib als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Je kunt bij 123opzeggen kiezen voor verschillende verzendopties. Versturen via de gewone post of als je 100% zekerheid wilt dat jouw opzegbrief aankomt bij de ontvanger dan kun je ervoor kiezen om de opzegging aangetekend te versturen. Binnen 24 uur ontvang je een track & trace code, hierdoor heb je een rechtsgeldig verzend- en ontvangstbewijs.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Stichting Oxfam Novib
Postbus 30919
2500 GX 's-Gravenhage

Woonplaats, 22-10-2018

Betreft: Oxfam Novib opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Bankrekeningnummer incasso: Bankrekeningnummer incasso

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

9 Beoordelingen Stichting Oxfam Novib

Schrijf een beoordeling over Stichting Oxfam Novib

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik zit zonder inkomen.

Weinig geld.

verhuizing

Ik word gemiddeld 3 keer per dag gebeld door callcenter medewerkers of ik mijn bijdrage wil verhogen. Ik heb al aangegeven dit niet te willen, en toch blijven ze dagelijks bellen. Is dit dan uw dank voor mijn steun aan uw organisatie?

Weer even iemand anders steunen

Oxfam Novib

Bij de watersnoodramp in 1953 kreeg Nederland goede hulp uit het buitenland. Deze hulp was aanleiding voor drie Nederlanders om zelf ook mensen in nood te helpen. Zo begonnen ze in 1956 de eerste Nederlandse ontwikkelingsorganisatie. Een organisatie die inmiddels uitgegroeid is tot een wereldwijde beweging.

Oxfam Novib staat op tegen het onrecht dat armoede veroorzaakt en in stand houdt. De organisatie werkt in maar liefst 93 landen wereldwijd die iedere dag te maken hebben met armoede en de gevolgen die armoede met zich meebrengt.

De organisatie zet zich op meerdere manieren in voor mensen die hun hulp goed kunnen gebruiken. Zo strijdt Oxfam Novib voor voldoende voedsel voor iedereen. Samen met boeren, gemeenschappen en overheden probeert de beweging honger te verslaan. Daarnaast redt Oxfam Novib levens door humanitaire hulp te bieden bij rampen, oorlogen en mensen die op de vlucht zijn. De organisatie helpt mee met de wederopbouw na een ramp en vraagt aandacht voor de rechten van vluchtelingen. Verder streeft Oxfam Novib naar een eerlijke verdeling van macht en welvaart. Samen met burgers en partnerorganisaties wordt er actie gevoerd voor eerlijke handel en een eerlijk belastingsysteem. Bovendien is Oxfam Novib bezig met het creëren van betere kansen voor jongeren, komt de organisatie op voor de rechten van vrouwen en draagt de organisatie bij aan een microkrediet voor vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden.

Mede dankzij de hulp van Oxfam Novib in ontwikkelingslanden is extreme armoede in de afgelopen 15 jaar gehalveerd. Ondanks deze goede inzet wil de organisatie armoede nog verder terugdringen. Het streven voor 2030 is zelfs om extreme armoede volledig verslagen te hebben. Hiervoor vraagt de organisatie nieuwe donateurs.

Ben je donateur bij Oxfam Novib dan bepaal je niet alleen zelf het bedrag wat je iedere maand wilt doneren, maar ook waaraan je wilt doneren. Je kunt doneren op het thema dat bij jou past en kunt kiezen uit drie thema’s: voedselzekerheid, onderwijs en voorlichting of water.

Oxfam Novib opzeggen

Wil je stoppen met donaties aan Oxfam Novib? Dan kun je deze donaties stoppen door te bellen met Oxfam Novib. Geen zin om te bellen, stop de donaties dan eenvoudig via 123Opzeggen. Bij 123Opzeggen genereer je helemaal gratis een opzegbrief die je zelf kunt sturen naar Oxfam Novib of kies je voor de snelle verzendservice.

Kosteloos opzeggen via 123Opzeggen

Wil je zonder kosten Oxfam Novib opzeggen, dan maak je eenvoudig een opzegbrief bij 123Opzeggen. Vul je persoonlijke gegevens in zodat de opzegbrief automatisch wordt ingevuld. Heb je alle gegevens ingevuld, dan download en print je de brief en stuur je deze naar Oxfam Novib. Het adres opzoeken is niet nodig, deze hebben we voor jou al op de brief gezet.

Eenvoudig gebruik maken van de verzendservice

Is gebruik maken van de verzendservice van 123Opzeggen meer jouw ding, dan kun je ons opdracht geven voor het versturen van je opzegging bij Oxfam Novib. Hiervoor betaal je een eenmalige bijdrage van slechts 2,95 euro. Vul je persoonlijke gegevens in en betaal voor de verzendservice via iDeal of PayPal. Wij nemen de opzegging doorgaans binnen 48 uur op werkdagen in behandeling en sturen je een bevestiging zodra we hiermee aan de slag gaan. Is de donatie stopgezet, dan ontvang hier hierover bericht van Oxfam Novib.