Interpolis opzeggen

Interpolis is een van de meest toonaangevende verzekeraars van Nederland met een uitgebreid schade- en levensverzekeringspakket. Het bedrijf is een handelsmerk van Achmea, die daarmee hoopt de grootste verzekeraar van Nederland te worden. Interpolis biedt diverse verzekeringen aan voor zowel consumenten als voor ondernemers.

Interpolis biedt voor een aantal categoriën verzekeringen aan, zodat er altijd een verzekering bij zit die geschikt is voor je situatie en je wensen. Interpolis biedt onder andere deze verzekeringen aan:

Iedereen heeft wel eens de reclamecampagne gehoord “Interpolis, glashelder”. Niet voor niets staat Interpolis voor transparantie van de organisatie en haar producten. Interpolis laat dit zien door duidelijk te maken dat alles verzekeren niet de oplossing is. Door het bieden van inzicht in de risico’s waar consumenten en ondernemers mee te maken kunnen hebben informeert Interpolis haar klanten op een heldere manier.

AutoModus van Interpolis

Interpolis streeft ernaar om risico’s te beperken door preventie te bieden. Dit doet Interpolis op verschillende manieren en met diverse projecten. Zo heeft Interpolis de AutoModus app bedacht waarmee mensen in het verkeer minder worden afgeleid door hun mobiele telefoon. Met de AutoModus app streeft Interpolis ernaar om autoschade veroorzaakt door bestuurders met 25 procent te verminderen. Daarnaast heeft Interpolis de Thuismeester app ontwikkelt om het risico op inbraak, waterschade en brandschade te verkleinen. Met een slimme rook- en watermelder, een slimme lamp en een app krijg je een melding op je smartphone bij brand of waterlekkage. Met de bediening van de slimme lamp op afstand streeft Interpolis ernaar de kans op inbraak te verminderen. Naast deze ontwikkelingen kun je tips lezen om risico’s te verminderen bij je thuis, in het verkeer, op vakantie en in het gezin.

Gratis opzegbrief van 123Opzeggen

Als je Interpolis op wilt zeggen, is het belangrijk dat je eerst kijkt wat de looptijd van je verzekering is. Je kunt vaak wel tussentijds opzeggen, maar die opzegging gaat pas in als de looptijd verstreken is. Let hier dus goed op. Als je toch op wil zeggen, dan kan dit gemakkelijk met de gratis opzegbrief van 123Opzeggen.nl. Je hoeft hiervoor alleen wat belangrijke gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn nodig om de brief rechtsgeldig en verwerkbaar te maken voor Interpolis. Zodra je de gegevens ingevuld hebt, is de brief klaar. Je kunt de brief nu downloaden, printen en versturen. We hebben het adres alvast bovenaan de brief gezet, zodat je die niet meer op hoeft te zoeken. Dat scheelt jou weer een hoop tijd.

Verzendservice

Als je liever hebt dat 123Opzeggen.nl de opzegging voor je regelt, dan kan dat uiteraard ook altijd. Voor een kleine vergoeding zorgen wij dan dat de brief op de juiste mat valt. In dit geval dus die van Interpolis. Jij kunt na het invullen van de benodigde gegevens lekker achterover leunen. Zodra de opzegbrief verwerkt is door Interpolis, zal het bedrijf jou een opzegbevestiging sturen. Daarin staat per wanneer de verzekering afloopt en dus ook per wanneer je nieuwe in moet gaan. Dit voorkomt onverzekerd en dubbel verzekerd zijn. Beiden zijn niet wenselijk. Wil je gelijk ook een andere verzekering opzeggen, dan vind je die gemakkelijk via onze verzamelcategorie 'verzekeringen'.