Plus Magazine opzeggen

5 / 5 (47 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Plus Magazine opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Plus Magazine als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresPlus Magazine
t.a.v. Klantenservice Plus Magazine
Adres bedrijf
3740 AA Baarn

, 22-09-2019

Betreft: Plus Magazine opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

47 Beoordelingen Plus Magazine

Schrijf een beoordeling over Plus Magazine

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Opzegging abonnement zeer lastig. Abusievelijk ipv opzeggen nieuw abonnement aangevinkt. Dus:beide abonnementen svp beëindigen per heden. Met dank

Verhuist naar buitenland

Wegens vrhuizing

Vele Vele jaren gelezen /geweldig blad voor 65+

Geen interesse

Plus Magazine opzeggen is heel makkelijk met 123Opzeggen.nl

Speciaal voor de vijftigplusser in Nederland is Plus Magazine ontwikkeld. In dit maandelijkse tijdschrift – dat elke keer 200 pagina’s bevat, staan allerlei handige artikelen met tips en trucs voor in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan tips en trucs om je geldzaken zo goed mogelijk te regelen en zelf zo gezond mogelijk te blijven. Ook verhelderende artikelen over mens en maatschappij, relaties en werk en reisreportages zul je vaak terugvinden in het tijdschrift. Kortom, voor ieder wat wils.

Het tijdschrift loopt nog altijd erg goed, want met 1.400 trouwe lezers en een oplage van 300.000 exemplaren is Plus Magazine het grootste maandblad van het land. Het is natuurlijk ook niet zo dat dit maandblad enkel geschikt is voor de vijftigplussers van het land, ondanks dat dit wel de hoofddoelgroep is. De artikelen in het blad zijn zo ingestoken dat er ook voor jongere mensen genoeg in staat om zich te kunnen vermaken en informeren.

Inhoud Plus Magazine

Het tijdschrift is ontwikkelt, omdat er vanuit de gemeenschap grote vraag was naar een eigen blad. Senioren wilden graag artikelen lezen die op hen van toepassing zijn. Dit zijn vooral onderwerpen die te maken hebben met mensen, gezondheid, geld en recht, reizen, cultuur en lifestyle. Plus Magazine behandelt deze onderwerpen met objectiviteit, authenticiteit, nuance en diepgang. Op die manier passen de artikelen perfect bij het leven van de moderne 50plussers. Dit is dan ook precies het geheim van het tijdschrift. De vaste onderdelen van het tijdschrijven zijn onder andere artikelen over bijvoorbeeld het erfrecht en pensioenen. Tevens krijg je tips om gezond te leven en vertelt het magazine welke veranderingen de maatschappij allemaal ondergaat. Zo blijf je altijd up-to-date en ga je niet achterlopen. Verder krijg je ook praktische informatie over leuke uitjes en bezienswaardigheden en zijn er ook vaste columns te lezen van onder andere Koos Postema, Bram Bakker en Yvonne Kroonenberg. Deze columns gaan voornamelijk over koken, ingezonden brieven, medisch nieuws en mode. Als je Plus Magazine helemaal hebt uitgelezen, kun je ook altijd nog de puzzel doen. Iedere maand zit er weer een leuke puzzel of quiz in, waar je leuke prijzen mee kunt winnen.

Je kunt het blad kopen voor 5,15 euro in de winkel. Als je liever iedere maand het magazine op de mat wil hebben, kun je kiezen voor een abonnement. Doorgaans kost een dergelijk abonnement 50 euro voor 12 nummers. Plus Magazine wil nieuwe abonnees echter graag welkom heten en dat doen ze door middel van een leuk welkomscadeau. Dit kan een leuk dekbedovertrek zijn of een stappenteller. Als je liever korting wil dan een welkomscadeau, kan dit uiteraard ook. In dat geval betaal je de eerste paar maanden minder geld voor het abonnement en kun je lekker voordelig genieten van het abonnement op Plus Magazine.

Plus Magazine stopzetten

Toch kan het zijn dat je om wat voor reden dan ook geen behoefte hebt aan het maandblad. Misschien sluiten de artikelen niet meer aan bij jou interesses of heb je een ander blad op het oog. Dat is helemaal niet zo gek, aangezien er zoveel aanbod is. Misschien wil je weleens kijken of de Libelle of Margriet iets voor jou is. In zulke gevallen is het niet vreemd dat je je abonnement op Plus Magazine (tijdelijk) stopzet.

Opzegservice en verzending

Bij 123opzeggen weten we als geen ander dat het heel lastig kan zijn om een abonnement stop te zetten. Om die reden hebben wij ook besloten om dat makkelijker te maken voor je. Je kunt gebruikmaken van onze opzegservice. Die service is compleet kosteloos en heel eenvoudig. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen in de invulvelden naast de opzegbrief. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de brief geladen en jij kunt de brief gratis downloaden nadat je ‘m ondertekend hebt. Je hebt enkel een postzegel nodig om de brief te verzenden.

Wij weten ook dat niet iedereen een postzegel in huis heeft en ook die wandeling naar de brievenbus is soms wat te veel gevraagd. Om mensen wat te ontlasten, bieden we daarom ook een verzendservice aan. Dankzij deze service van 123opzeggen hoef jij de deur niet meer uit en wordt opzeggen heel eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat de brief bij Plus Magazine op de mat valt. Zodra zij de opzegging verwerkt hebben, zullen ze een bevestiging per mail of per post sturen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig!