Plus Magazine opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Plus Magazine opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Plus Magazine als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Plus Magazine
t.a.v. Klantenservice Plus Magazine
Postbus 44
3740 AA Baarn

Woonplaats, 19-02-2019

Betreft: Plus Magazine opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

9 Beoordelingen Plus Magazine

Schrijf een beoordeling over Plus Magazine

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik ben heel erg ziek

Financieel

financieel

Geen tijd om te lezen

Ik moet bezuinigen

Plus Magazine opzeggen is heel makkelijk met 123Opzeggen.nl

Speciaal voor de vijftigplusser in Nederland is Plus Magazine ontwikkelt. In dit maandelijkse tijdschrift – dat elke keer 200 pagina’s bevat, staan allerlei handige artikelen met tips en trucs voor in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan tips en trucs om je geldzaken zo goed mogelijk te regelen en zelf zo gezond mogelijk te blijven. Ook verhelderende artikelen over mens en maatschappij, relaties en werk en reisreportages zul je vaak terugvinden in het tijdschrift. Kortom, voor ieder wat wils.

Het tijdschrift loopt nog altijd erg goed, want met 1.400 trouwe lezers is Plus Magazine het grootste maandblad van het land. Het is natuurlijk ook niet zo dat dit maandblad enkel geschikt is voor de vijftigplussers van het land, ondanks dat dit wel de hoofddoelgroep is. De artikelen in het blad zijn zo ingestoken dat er ook voor jongere mensen genoeg in staat om zich te kunnen vermaken en informeren.

Plus Magazine stopzetten

Toch kan het zijn dat je om wat voor reden dan ook geen behoefte hebt aan het maandblad. Misschien sluiten de artikelen niet meer aan bij jou interesses of heb je een ander blad op het oog. Wat de reden ook is, opzeggen kan altijd. Met de handige opzegservice van 123Opzeggen.nl maken we het zelfs nóg makkelijker om dit abonnement op te zeggen.

Je hoeft voor het stopzetten van het abonnement enkel wat gegevens in te vullen bij de brief die bij tijdschrift Plus hoort. Er wordt dan heel eenvoudig en snel een unieke opzegbrief gegenereerd. Dit is geheel kosteloos! De gratis opzegbrief kun je vervolgens downloaden, printen en verzenden naar het adres dat wij alvast bovenaan de brief hebben gezet. Plus Magazine zal de opzegging nu in behandeling nemen en jou een bevestiging sturen als het verwerkt is.

Verzendservice 123Opzeggen.nl

Als je liever hebt dat wij de gehele opzegging van je overnemen is dat ook een optie van 123Opzeggen.nl. Het Plus Magazine abonnement stopzetten is dan geheel door ons verzorgt. Jij hoeft ons enkel wat gegevens te geven en de verzendwijze te kiezen. Wij regelen de rest tegen een kleine vergoeding. Dat scheelt jou weer een hoop rompslomp en een loopje naar de brievenbus. Wie weet heb je helemaal geen printer of postzegels in huis. Met de opzegservice maakt dat helemaal niet uit en kun je lekker achterover leunen.

Zodra de opzegging door Plus Magazine ontvangen is, zullen ze deze verwerken en jou een bevestiging van opzegging sturen. Zo weet je zeker dat alles in orde is en per wanneer de opzegging van kracht is. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken. Wil je nog een ander abonnement opzeggen? Dat kan! Of het nu een sportschool of een politieke partij is, voor elk lidmaatschap of abonnement hebben wij de juiste en unieke opzegbrief.