Donald Duck opzeggen

5 / 5 (11 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Sanoma opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Sanoma als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresSanoma
t.a.v. Customer Service
Adres bedrijf
2400 AB Alphen aan den Rijn

, 21-11-2019

Betreft: Donald Duck opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

11 Beoordelingen Sanoma

Schrijf een beoordeling over Sanoma

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Word niet meer gelezen

Lesbisch stel

niet van toepassing

Zoon niet zo into Donald Duck meer.

Goede en makkelijk service

Donald Duck opzeggen

Donald Duck is een wekelijks verschijnend tijdschrift, waarin vooral stripverhalen staan. Donald Duck is – zoals de naam al doet vermoeden – de hoofdpersoon van het blad. Naast Donald komen er ook allerlei andere Walt Disney figuren langs in de verhalen. Het blad wordt in de Benelux uitgegeven door Sanoma uitgevers. In 1952 zag het tijdschrift Donald Duck voor het eerst het licht in Nederland. De eerste editie werd bij elk gezin afgeleverd dat ook een abonnement had op Margriet. Het blad telde toen nog 24 pagina’s en waren afwisselend geprint in kleur en zwart-wit. Abonnees van Margriet konden een abonnement nemen voor 15 cent per nummer. Tegenwoordig kost de Donald Duck minimaal 3,15 euro per nummer. Het aantal pagina’s in de Donald Duck is ook verhoogd. Van de 24 pagina’s in het begin is het aantal nu opgelopen naar 44 pagina’s per editie.

Oplage Donald Duck loopt terug

Ondanks dat Donald Duck het meest gelezen tijdschrift onder kinderen van 6-12 (81%) en studenten (10%), loopt de oplage wel gestaag terug. In 1970 lazen nog meer dan 350.000 mensen het tijdschrift. Tegenwoordig zijn dit er net iets meer dan 200.000. Als jij je abonnement op Donald Duck wilt opzeggen, kan 123opzeggen je daarbij helpen. Wie weet wil je liever losse edities kopen dan een abonnement aanhouden, of wil je eens wisselen van tijdschrift. Kinderen krijgen naar mate ze ouder worden natuurlijk ook interesses.

Donald Duck opzeggen

Als jij Donald Duck wilt opzeggen, kun je dat op verschilende manieren doen. Deze manieren zijn: 

  • Per brief
  • Telefonisch op 088 - 550 01 43 
  • Per e-mail
  • Via de live-chat

Veel mensen kiezen ervoor om op te zeggen per brief, omdat ze dan zelf een verzendbevestiging hebben. Als je telefonisch, per mail of via de live-chat opzegt, heb je geen bewijs dat je ook daadwerkelijk een opzegging gedaan hebt. Gelukkig kan opzeggen per brief ook heel eenvoudig als je gebruikmaakt van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens maar in te vullen en te kiezen voor de verzendoptie. 123opzeggen zal er vervolgens voor zorgen dat de opzegbrief bij Donald Duck terechtkomt, zodat jij de deur niet langer uit hoeft om je opzegging te verzenden. 

Zodra Dondald Duck de opzegging verwerkt heeft, zal de klantenservice jou een opzegbevestiging sturen. Bewaar deze bevestiging goed, zodat je altijd kunt bewijzen dat je Donald Duck hebt opgezegd.