Libelle opzeggen

5 / 5 (7 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Sanoma opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Sanoma als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


Sanoma
t.a.v. Klantenservice Libelle
Adres bedrijf
2132 JL Hoofddorp

, 26-08-2019

Betreft: Libelle opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

7 Beoordelingen Sanoma

Schrijf een beoordeling over Sanoma

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik lees de Libelle niet meer.

Overbodig geworden

de Libelle was voor mijn moeder en zij is overleden

Geen tijd om te lezen

geen belangstelling meer

Je Libelle abonnement stopzetten? Met 123opzeggen is dat zo gepiept

Op 13 april 1934 zag de eerste Libelle het levenslicht. Dat is al best een tijdje geleden en in die lange tijd heeft Libelle verschillende fases gehad. Zo werd het tijdschrift in 1946 overgenomen door een katholieke uitgeverij, waardoor het een confessioneel damesblad werd. Dit zag je terug in de rubrieken. Sinds 2001 is Libelle in handen van het Finse bedrijf Sanoma Group. Dit bedrijf is ook de uitgever van bijvoorbeeld Margriet, Donald Duck en VT Wonen.

Libelle is een tijdschrift dat speciaal bedoeld is voor vrouwen van elke leeftijd, origine en maat. Libelle wil elke vrouw bedienen van een breed scala aan onderwerpen. Zo zijn er rubrieken met psychologische artikelen, maar ook met huishoudelijke- en maatschappelijke artikelen. De mens staat ook centraal in Libelle. Zowel bekend als onbekend Nederland doet z’n verhaal in het bekende weekblad. Libelle is ook toonaangevend in artikelen over wonen, tuin, gezondheid, mode, beauty en eten.

Libelle Zomerweek

Libelle is meer dan alleen een geprint tijdschrift. Elk jaar weer organiseert ze de Libelle Zomerweek. Tijdens dit evenement kunnen lezeressen en andere geïnteresseerden trends zien en testen op het gebied van mode, tuin, koken en nieuwe producten. Je kunt ook de columnisten ontmoeten en meedoen met leuke workshops. Elke Libelle Zomerweek heeft haar eigen thema, waardoor geen jaar hetzelfde is. In 2016 vierde het evenement alweer haar twintigste editie. Dat evenement trok maar liefst 84.000 bezoekers.

Een abonnement op Libelle kun je op verschillende manieren aanvragen. Vaak ga je een dergelijk abonnement aan voor een bepaalde tijd. Die tijd wordt aantrekkelijk gemaakt door het aanbieden van kortingen en cadeaus. Nadat deze tijd verstreken is, zal het abonnement zich stilzwijgend verlengen en wordt het een abonnement voor onbepaalde tijd. Dit keer zonder cadeaus of kortingen. Je betaald dan dus gewoon de volle prijs.

Libelle abonnement opzeggen

Als je je abonnement op Libelle wilt stopzetten dan kan dat heel gemakkelijk via de opzegservice van 123Opzeggen.nl. Bij 123Opzeggen kun je eenvoudig een opzegbrief genereren. Je hoeft hiervoor alleen een aantal gegevens in te vullen die nodig zijn om een brief op te stellen die aan alle wettelijke eisen voldoet. Jij kunt er daarna voor kiezen om de brief zelf te verzenden. Dan kun je ‘m downloaden, printen en versturen. Dit is allemaal gratis.

Verzendservice 123Opzeggen

Je kunt er ook voor kiezen dat wij de verzending overnemen. Ook hierbij genereer je de brief door de gegevens in te vullen. Vervolgens kies je voor een verzendmethode. We kunnen de brief verzenden via de normale post, maar als je liever wat zekerheid wilt dan is een aangetekende verzending ook een optie. Bij de aangetekende optie krijg je een Track&Trace code waarmee je brief te volgen is en op die manier weet je zeker dat je brief Libelle heeft bereikt en je opzegging dus ook in behandeling genomen wordt. Als de opzegging verwerkt is, dan krijg je van Libelle zelf een bevestiging waarin ook staat wanneer je de laatste Libelle zult ontvangen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.