Margriet opzeggen

5 / 5 (17 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Sanoma opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Sanoma als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


Sanoma
t.a.v. Klantenservice Margriet
Adres bedrijf
2130 JH Hoofddorp

, 26-08-2019

Betreft: Margriet opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

17 Beoordelingen Sanoma

Schrijf een beoordeling over Sanoma

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Jammer, het wordt teveel.
Bedankt voor de prompte bezorging.
MVG

Ik lees de Margriet niet meer.

1 weekblqd (Libelle) voldoende

Wil niet vast zitten aan abonnement

vergevorderd stadium Alzheimer

Margriet opzeggen met 123opzeggen

Na Libelle en LINDA. is Margriet het grootste vrouwenblad van Nederland en eigendom van uitgeverij Sanoma. Het blad bestaat al sinds 1938. Toen der tijd werd het tijdschrift gemaakt door een vrouw, namelijk Alma van Eysden Peeren. Zij vormde in haar eentje de hele redactie en ze gaf tips in de rubriek Margriet weet raad. Ze geeft huishoudelijke tips, maar er kwamen al snel veel te veel brieven binnen. Ze schakelt haar eigen dokter in die haar helpt bij het beantwoorden. Deze dokters waren in eerste instantie altijd anoniem. Pas in 1985 werd de margrietdokter uit de anonimiteit gehaald.

Margriet na de Tweede Wereldoorlog

In de Tweede Wereldoorlog kreeg Margriet een verschijningsverbod opgelegd door de Duitsers. Hierdoor was Margriet tijdelijk van de markt, maar in 1945 hervatte het tijdschrift haar werkzaamheden. Op de cover van de eerste editie stond prinses Margriet. In 1946 werd het blad een weekblad en konden mensen iedere week genieten van de verhalen, tips en trucs van het tijdschrift.

In 1968 besloot Margriet om een andere weg in te slaan en te schrijven over onderwerpen die tot die tijd vermeden werden. Denk hierbij aan artikelen over seksualiteit. Het ging de Dolle Mina’s echter niet ver genoeg. Later paste Margriet daarom ook haar artikelen aan en schreef nu over echt baanbrekende zaken, zoals incest, abortus, homoseksualiteit, de overgang en de werkende, getrouwde vrouw. Door deze verandering ontving Margriet in 1978 de Lofprijs.

Dalende oplagecijfers

Ondanks de populariteit van het blad, lopen de oplagecijfers terug. Mensen lezen minder en minder papieren tijdschriften en bekijken de artikelen liever online. Heb jij een abonnement op Margriet, maar merk je dat je ‘m ook minder leest? Margriet opzeggen is heel eenvoudig met de opzegservice van 123opzeggen. Om gebruik te maken van deze opzegservice, hoef je hierboven alleen je gegevens in te vullen in de invulvelden. Die gegevens worden vervolgens gelijk in de brief geladen, waarna je die kunt downloaden, printen en versturen. Het adres van Margriet hebben we voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet. Dat scheelt jou weer wat zoekwerk. Je hebt nu alleen nog een envelop en postzegel nodig.

Verzendservice

Bij 123opzeggen weten we dat niet iedereen meer standaard postzegels in huis heeft. Wij snappen ook dat je niet altijd zin hebt om die wandeling naar de supermarkt of het postkantoor te maken. Om je die moeite te besparen bieden wij onze verzendservice aan. Je kunt voor een kleine vergoeding volledig online opzeggen. Je hoeft nu niet meer de deur uit om je abonnementen op te zeggen en dat is natuurlijk wel zo prettig. Wij zorgen er voortaan voor dat de brieven op de juiste mat vallen. Zodra Margriet jouw opzegbrief verwerkt heeft, krijg je een bevestiging per mail of per post. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.