Plus Magazine opzeggen

5 / 5 (4 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Senior Publications Nederland BV opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Senior Publications Nederland BV als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Je kunt bij 123opzeggen kiezen voor verschillende verzendopties. Versturen via de gewone post of als je 100% zekerheid wilt dat jouw opzegbrief aankomt bij de ontvanger dan kun je ervoor kiezen om de opzegging aangetekend te versturen. Binnen 24 uur ontvang je een track & trace code, hierdoor heb je een rechtsgeldig verzend- en ontvangstbewijs.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Senior Publications Nederland BV
t.a.v. Klantenservice Plus Magazine
Postbus 44
3740 AA Baarn

Woonplaats, 22-10-2018

Betreft: Plus Magazine opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

4 Beoordelingen Senior Publications Nederland BV

Schrijf een beoordeling over Senior Publications Nederland BV

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik moet bezuinigen

Kan het niet meer veroorloven

moet bezuinigen

Plus Magazine

Plus Magazine is een maandelijks tijdschrift met ruim 200 pagina’s aan informatie over dagelijkse zaken die menig mens aanspreekt. Met spraakmakende en informatieve artikelen over geldzaken en rechten, praktische tips om je gezondheid op peil te houden, verhelderende artikelen over mens en maatschappij, relaties en werk, boeiende reisreportages en inspirerende ideeën voor huis en tuin weet Plus Magazine veel mensen iedere maand op een prettige manier te informeren. Door de spraakmakende artikelen die je kunt lezen in Plus Magazine zijn er maar liefst 1,400 trouwe lezers van dit blad. Met zo’n groot aantal lezers is Plus Magazine het grootste maandblad van Nederland. Plus Magazine is bedoeld voor mannen en vrouwen vanaf vijftig jaar. De onderwerpen die je kunt lezen in het tijdschrift zijn met name interessant voor deze groep. Natuurlijk is Plus Magazine er voor iedereen die goed op de hoogte wil worden gehouden van de verschillende onderwerpen in het blad. Het is dan ook op een dergelijke manier geschreven dat de artikelen voor iedereen prima te begrijpen zijn.

Ben je abonnee van Plus Magazine dan heb je naast het tijdschrift wat iedere maand op de deurmat valt ook de mogelijkheid om te bellen met Plustelefoon. Hier kun je terecht met vragen over geld en recht.

Plus Magazine opzeggen

Wil je graag van je abonnement bij Plus Magazine af, dan kun je deze opzeggen op verschillende manieren. Zo kun je contact opnemen met de uitgever van Plus Magazine, maar persoonlijk contact is niet per se nodig. Wil je het abonnement snel en eenvoudig opzeggen zonder gedoe, regel dit dan via 123Opzeggen.

Gratis opzegbrief genereren

Bij 123Opzeggen heb je keuze uit twee opzegmogelijkheden. Zo kun je gratis gebruik maken van de opzegbrief of kun je de opzegging laten regelen door 123Opzeggen. Kies je voor de gratis opzegbrief, dan hoef je enkel je persoonlijke gegevens op deze pagina in te vullen. Doordat de opzet van de opzegbrief al voor je is gemaakt hoef je zelf niet na te denken over wat er in de opzegbrief moet komen te staan en vergeet je geen belangrijke informatie toe te voegen. Nadat je je gegevens hebt ingevuld wordt de brief automatisch aangevuld met deze gegevens. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is de brief downloaden, printen en opsturen naar Plus Magazine.

Maak gebruik van de verzendservice van 123Opzeggen

Kies je ervoor om de opzegging te laten regelen door 123Opzeggen, dan maak je gebruik van onze verzendservice. Voor deze service vragen we een kleine bijdrage. Voor dit geld zorgen wij voor de opzegging en versturen we de opzegbrief naar Plus Magazine. Wil je 123Opzeggen opdracht geven om de opzegging voor jou te regelen, dan hoef je enkel je eigen gegevens in te vullen. Voor de betaling vragen we naar je rekeningnummer. Je kunt vervolgens kiezen om te betalen via iDeal of PayPal. Heb je geen PayPal account, dan kun je deze maken of kiezen voor iDeal. Met iDeal betaal je eenvoudig direct via je bank. Is de opzegging gelukt, dan ontvang je een bevestiging van Plus Magazine.