EuroJackpot opzeggen

5 / 5 (2 beoordelingen)

Wil je de deelname aan EuroJackpot opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar EuroJackpot als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

EuroJackpot
t.a.v. klantenservice Nederlandse Loterij
Postbus 3074
2280 GB Rijswijk

Woonplaats, 22-01-2019

Betreft: EuroJackpot opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

2 Beoordelingen EuroJackpot

Schrijf een beoordeling over EuroJackpot

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

De Eurojackpot opzeggen is een fluitje van een cent

De Eurojackpot is een van de spellen die de Nederlandse Loterij aanbiedt. Dit spel is niet enkel voor Nederland. Ook mensen in achttien andere deelnemende landen kunnen voor deze loterij loten kopen. Hierdoor kan de jackpot heel hoog liggen en is er dus heel veel geld te winnen. Een lot voor deze loterij kost maar twee euro en daarom is het heel laagdrempelig om mee te doen. De Eurojackpot trekking is elke vrijdag om 19:00 in het Finse Helsinki. Om 22:00 weet je of de eurojackpot gevallen is. Dan staan de eurojackpot winnaars online.

De Eurojackpot, ook wel Euroloterij of Europese loterij genoemd, wordt gespeeld in Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hongarije, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden. De jackpot wordt gevuld door alle verkochte loten en daardoor kan de jackpot oplopen tot wel 90 miljoen euro.

Hoe werkt de Euroloterij?

88 procent van het prijzengeld wordt uitgekeerd als de jackpot inderdaad valt. Er zijn in totaal 12 prijscategorieën. Bij de hoofdprijs krijg je 36 procent van het prijzengeld. Om dit te winnen moet je vijf getallen goed hebben en ook de twee bonusgetallen. De kans om deze prijs te winnen is 1 op 95.344.200. Heel klein dus.

Zoals hierboven al gezegd werd, wordt 88 procent van het prijzengeld uitgekeerd. De overige 12 procent wordt gebruikt voor het zogeheten boosterfund. Dit boosterfund wordt gebruikt om sowieso een jackpot van 10 miljoen te kunnen bieden, ook als er minder loten verkocht worden. In het boosterfund mag maximaal 20 miljoen euro zitten, alles daarboven gaat direct naar de jackpot.

Eurojackpot opzeggen met 123Opzeggen.nl

Een lot voor de Eurojackpot is vrij verkrijgbaar bij de verkooppunten van de Nederlandse Loterij. Je kunt er voor kiezen om elke week een los lot te kopen, maar ook automatisch meespelen is een optie. Veel mensen kiezen hiervoor, zodat ze niet achter het net vissen. Het kan echter zo zijn dat je een maand wat minder te besteden hebt, omdat er onverwachte uitgaven waren. Daarbij kan het ook wel eens leuk zijn om met een andere loterij mee te spelen, zoals de Staatsloterij of het Miljoenenspel. In dat geval kan het goed zijn om het automatisch meespelen te beëindigen. Gelukkig is de Eurojackpot opzeggen heel eenvoudig met 123Opzeggen.nl

Je kunt gebruikmaken van de handige opzegservice van 123Opzeggen. Je hoeft hiervoor alleen een paar gegevens in te vullen en je eigen gepersonaliseerde en unieke opzegbrief wordt automatisch gemaakt. Deze brief kun je daarna downloaden, printen en versturen naar het adres bovenaan de brief.

Verzendservice

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de verzendservice. Dit houdt in dat wij de gehele opzegging van je overnemen. Jij hoeft alleen wat gegevens in te vullen en de rest regelen wij. Je hoeft nu je deur niet eens meer uit om de Eurojackpot te beëindigen. Zo makkelijk kan het zijn! De Eurojackpot zal je een bevestiging toesturen via de post of per mail, zodra de bevestiging verwerkt is. Jij weet dus altijd waar je aan toe bent.