Lotto opzeggen

5 / 5 (14 beoordelingen)

Wil je de deelname aan Nederlandse Loterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Nederlandse Loterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Nederlandse Loterij
t.a.v. klantenservice Nederlandse Loterij
Postbus 3074
2280 GB Rijswijk

Woonplaats, 19-02-2019

Betreft: Lotto opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Bankrekening waar incasso op plaatsvindt: Bankrekening waar incasso op plaatsvindt

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

14 Beoordelingen Nederlandse Loterij

Schrijf een beoordeling over Nederlandse Loterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Geen winst te behalen

Goede loterij echter weinig kansen

mijn geld raak op

Geen interesse meer

Herhaaldelijklastig gevallen voor extra loten.

Lotto opzeggen is zo gepiept met 123Opzeggen.nl

Lotto is een van de loterijen van de Nederlandse Loterij. Elke zaterdag is de lotto trekking om 20:30 in een live Facebook uitzending. Via mijn Lotto kun je kiezen of je een lot wil kopen of dat je zelfs automatisch wilt meespelen. Je kiest vervolgens zes getallen tussen 1 en 45 en een reservegetal. Als je alle zes de getallen goed hebt, win je de jackpot van minimaal 2.5 miljoen euro. Als je ook nog het reservegetal goed hebt, dan kan dat bedrag zelfs nóg hoger uitvallen. Het is dus niet zo gek dat mensen zo dol zijn op de lotto. Voor 2 euro per week heb je al een lot.

Lotto XL en Super Zaterdag

Als je kans wil maken op meer geld, dan kun je ervoor kiezen om een XL lot te kopen. Dat lot kost een euro extra en daarmee maak je kans op prijzen tot een miljoen euro. De XL trekking vindt altijd plaats naast de reguliere trekking. Je speelt mee met dezelfde getallen, maar het is een aparte trekking. Je maakt met een lot dus twee keer kans op grote prijzen.

Elke laatste zaterdag van de maand is er een Super Zaterdag. Op die dag zijn er niet een maar twee trekkingen op een avond. Als je meespeelt met beide trekkingen maak je automatisch kans op de zogeheten Super Zaterdag prijs. Elke maand zijn de prijzen anders en ze kunnen variëren tussen geld prijzen en verre reizen. Dubbel zoveel kans dus.

Lotto opzeggen met 123Opzeggen.nl

Als je automatisch meespeelt wil je dit misschien wel eens stopzetten. Het kan namelijk ook weleens leuk zijn om mee te spelen met de Eurojackpot of het Miljoenenspel. De loten zijn even duur en het is toch weer even een ander spel. Als je het automatisch meespelen wilt opzeggen kan dat gelukkig heel eenvoudig met 123Opzeggen.nl. Je kunt bij ons gebruik maken van onze opzegservice en verzendservice. Afhankelijk van hoeveel je zelf wilt doen, kies je een van de twee opties.

Als je gebruik wilt maken van onze opzegservice, hoef je alleen maar een aantal gegevens in te vullen. Die gegevens zijn nodig om de opzegging tot een goed einde te brengen. Zodra je die gegevens hebt ingevuld, wordt er automatisch een opzegbrief gemaakt. Die opzegbrief kun je vervolgens gratis downloaden, printen en opsturen naar het adres dat bovenaan de brief staat. Dat scheelt jou weer een hoop opzoekwerk.

Lotto online opzeggen

Als je liever je deur niet uit wil naar de brievenbus, snappen wij dat heel goed. In dat geval kun je gebruikmaken van onze handige verzendservice. Je kunt Lotto online opzeggen, zonder dat je iets moet printen en verzenden. Wij nemen de gehele opzegging dan van je over. Jij hoeft alleen je gegevens in te vullen en de rest regelen wij. 123Opzeggen.nl zorgt ervoor dat de brief op de juiste mat terecht komt. Zodra de opzegging verwerkt is, zal Lotto je een bevestiging sturen, zodat jij weet waar je aan toe bent. Zo makkelijk kan het zijn.