Lotto opzeggen

5 / 5 (4 beoordelingen)

Wil je de deelname aan Nederlandse Loterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Nederlandse Loterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Nederlandse Loterij
Postbus 3074
2280 GB Rijswijk

Woonplaats, 10-12-2018

Betreft: Lotto opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Bankrekening waar incasso op plaatsvindt: Bankrekening waar incasso op plaatsvindt

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

4 Beoordelingen Nederlandse Loterij

Schrijf een beoordeling over Nederlandse Loterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Wil er mee stoppen

Sparen nieuw huis

te veel geld uitgave te weinig winst

Lotto opzeggen.

Lotto is sinds 2016 onderdeel van de Nederlandse Loterijen. Dit betekent dat wanneer je meedoet aan de Lotto, je automatisch bijdraagt aan een gelukkig en gezond Nederland. Lotto steunt hierin de sport op top- en amateurniveau, maar ook de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en achttien goede doelen via Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland (ALN). Bovendien steunt Lotto, afgezien van de andere doelen, zelf zes wielertoertochten.

Verschillende spellen.

Lotto is bekend van de gele balletjes met daarop getallen van 1 tot en met 45. Iedere zaterdag is er een trekking bij de Lotto. Er worden dan 6 winnende getallen getrokken. Heb je deze 6 getallen gekozen, dan win je de jackpot van minimaal 2,5 miljoen. Naast de 6 balletjes wordt er een reservegetal getrokken. Daarmee kun je alsnog leuke prijzen winnen als je niet alle 6 balletjes goed hebt. Meedoen aan Lotto kan op drie verschillende manieren: in de winkel, online of met een abonnement.

Naast de reguliere Lotto is er Lotto XL. Deze vindt plaats na de Lotto trekking. Dit spel werkt op dezelfde manier, maar hieraan kun je uitsluitend meespelen als je ook mee doet met de reguliere Lotto.

Elke laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag. Op deze dag wordt Lotto gespeeld en daarna twee keer Lotto XL. Verder is er nog een aparte trekking voor de Super Zaterdag prijs.

Naast deze spellen zijn er nog twee spelvarianten op de Lotto. Dit zijn de Lotto 4\5 en Lotto Systeem. Aan deze twee spelvarianten kun je enkel meedoen in de winkel.

Als je voor een abonnement kiest bij Lotto, dan speel je automatisch mee met de trekkingen. Je kunt zelf kiezen met hoeveel loten je wilt meespelen, maar het maximaal aantal loten is 12. Naast het aantal loten kun je ook zelf de getallen kiezen.

Opzeggen lotto.

Wil je niet meer automatisch meespelen met de Lotto en je abonnement stopzetten dan kun je dit op meerdere manieren doen. Zo is het mogelijk door contact op te nemen met de Lotto, maar je kunt ook de hulp van 123Opzeggen inschakelen.

Genereer een gratis opzegbrief.

Bij 123Opzeggen.nl kun je heel handig een opzegbrief genereren. Deze service is geheel kosteloos. Het enige wat je hoeft te doen is je persoons- en abonnementsgegevens in te vullen. De brief is daarna gratis te printen. Jij hoeft ‘m daarna alleen nog maar op te sturen naar het juiste adres. Dat scheelt je een hoop gedoe en zo weet je zeker dat alle vereiste informatie in de brief genoemd staat.

Verzendservice

Wil je de opzegging liever volledig uit handen geven, dan is dat ook een optie. Kies in dat geval voor onze opzegservice. Wij nemen de opzegging dan tegen een kleine vergoeding van je over. Jij kan dan lekker achterover leunen en wachten op de bevestiging van Lotto.