BNNVARA opzeggen

5 / 5 (11 beoordelingen)

Wil je het abonnement van BNNVARA opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar BNNVARA als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


BNNVARA
Postbus 175
1200 AD Hilversum

, 24-06-2019

Betreft: BNNVARA opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Plaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening

11 Beoordelingen BNNVARA

Schrijf een beoordeling over BNNVARA

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik kijk geen tv meer

Kijk nooit meer

De hoge vergoedingen voor het vriendenclubje, vind ik voor een van oorsprong socialistische omroep onwaardig. Het gaat wel om belastinggeld!

Geen redrn van...

ik wist niet eens meer dat ik lid was.

BNNVARA opzeggen met 123Opzeggen.nl

BNNVARA is ontstaan na een fusie van de omroepen BNN en VARA. VARA is hiervan veruit de oudste omroep. De radio- en televisieomroep is opgericht op 1 november 1925. De letters van de naam stonden toen voor ‘Vereeniging van Arbeiders Radio Amateurs’. In de Tweede Wereldoorlog verloor de omroep heel veel leden, omdat ze in eerste instantie meewerkte aan de Duitse bezetting. Dit viel bij heel veel mensen niet in goede aarde en daarom regende het toen opzeggingen. Na de oorlog krabbelde de omroep langzaam weer overeind door samen te werken met de SDAP (nu Partij van de Arbeid) en de vakbeweging (nu FNV). Die twee waren heel lang vertegenwoordigd in het bestuur van de VARA, maar sinds 1980 is die formele band verbroken.

BNN bestaat veel minder lang dan de VARA, namelijk sinds 1997. De letters van de omroep staan voor ‘Bart’s Neverending Network’. Bart staat in dit geval voor een van de oprichters Bart de Graaff. De omroep wilde zich vooral richten op jongeren en jongvolwassenen. In eerste instantie begon BNN bij Veronica, maar later BNN meegenomen naar de publieke omroep.

De Grote Donorshow

BNN staat erom bekend om grote publieke thema’s te behandelen op een bijzondere manier. Zo was er een flinke ophef ontstaan rondom De Grote Donorshow. In dit eenmalige programma van de omroep was het aan de ongeneselijk zieke Lisa om een haar nog gezonde nieren af te staan aan iemand die ‘m het meest nodig had. Mensen konden tijdens het programma sms-en om haar te laten weten wie ze zou moeten kiezen. Uiteindelijk bleek het hele programma nep te zijn en Lisa een actrice. De kandidaten waren echter wel mensen die een donornier nodig hebben. Het programma was gemaakt om aandacht te vragen voor het tekort aan donoren in Nederland. Veel Kamerleden hadden kritiek op de uitzending en ook vanuit het buitenland regenede het kritiek. Desalniettemin kreeg het programma wel een Emmy-award.

BNNVARA gratis opzeggen

Beide omroepen verkeerden sinds 2011 in zwaar weer en besloten daarom om samen verder te gaan onder bepaalde voorwaarden. Formeel ging deze fusie in op 1 januari 2014. Toen heette de omroep BNN-VARA. Pas eind 2017 werd deze naam omgezet naar de huidige naam BNNVARA.

De publieke omroepen verliezen steeds meer leden en dat is ook niet zo gek. Steeds minder mensen kunnen zich echt identificeren met een omroep, zoals BNNVARA, EO of KRO en daarom zeggen ze ook sneller op. Een abonnement is daarbij ook niet nodig om te genieten van de programma’s die een omroep maakt. Wil jij je abonnement op BNNVARA opzeggen? Dat kan heel eenvoudig met 123Opzeggen.nl. Je maakt hier heel eenvoudig een unieke opzegbrief en het kost je helemaal niks. Je hoeft enkel wat gegevens in te vullen en daarna is brief klaar om gedownload, geprint en verstuurt te worden.

Verzendservice

Je kunt er ook voor kiezen om de opzegging aan ons over te laten. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw opzegbrief bij BNNVARA terecht komt, zodat jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Jij kunt lekker achterover leunen en wachten tot BNNVARA een bevestiging stuurt per mail of per post. Zodra je die binnen hebt, weet je zeker dat je opzegging goed verwerkt is en jij dus inderdaad van je lidmaatschap verlost bent.