KRO Magazine opzeggen

4 / 5 (5 beoordelingen)

Wil je het abonnement van KRO Magazine opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar KRO Magazine als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


KRO Magazine
Postbus 10050
1201 DB Hilversum

, 24-06-2019

Betreft: KRO Magazine opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Plaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening

5 Beoordelingen KRO Magazine

Schrijf een beoordeling over KRO Magazine

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

gaat ongelezen bij het oud papier

erg lang lid geweest maar vind het vrij duur geworden en word soms zelf nog niet meer uit het plastic gehaald

KRO Magazine opzeggen is zo gepiept met 123Opzeggen.nl

Het KRO Magazine is een weekblad die wordt uitgegeven door de Nederlandse omroep KRONCRV. In het tijdschrift kun je iedere week weer het televisieprogramma van die week terugvinden. Zo weet je altijd wat er op televisie te zien is. Naast deze handige tv-gids, wijst de redactie je ook elke week op de leukste en interessantste programma’s van die week. In de kijktips wordt een van die programma’s uitgelicht en hier is dan veel meer over te lezen. Zo krijg je leuke achtergrondinformatie over jouw favoriete programma’s. Naast alle televisiegerelateerde inhoud biedt het tijdschrift ook elke week een nieuwe puzzel, zodat de kijker en luisteraar van de KRO scherp blijft. Als je de puzzel goed oplost is er ook een prijs te winnen.

KRONCRV heeft niet enkel KRO Magazine als programmagids. Een andere programmablad waar de omroep de rechten over heeft is de Mikro Gids. Dit blad kenmerkt zich door het volledig zwart-witte uiterlijk. Ook hierin staat het hele televisieprogramma, maar het blad is wat simpeler dan KRO Magazine.

Gratis opzeggen KRO Magazine

Bijna iedereen heeft tegenwoordig internet en dat zorgt ervoor dat de geprinte televisieprogrammering steeds vaker overbodig is. Daarbij hebben veel televisieproviders nu een eigen tv-gids standaard op de televisie geprogrammeerd staan. Met een druk op de knop kun je de programmering te zien krijgen en dan is een dergelijke papieren gids overbodig geworden. Als je dit ook vindt, dan is een logische vervolgstap om KRO Magazine op te zeggen. Het KRO Magazine opzeggen is gelukkig heel eenvoudig met de opzegservice van 123Opzeggen.nl. Om gebruik te maken van onze handige gratis opzegservice hoef je alleen een aantal gegevens in te vullen in de brief hierboven. Deze gegevens zijn nodig om de opzegging tot een goed einde te brengen. Zodra je alles hebt ingevuld, zal het systeem gratis een opzegbrief voor jou genereren. Deze brief is uniek en voldoet aan alle eisen. De brief kun je nu zelf downloaden, printen en versturen naar het adres dat bovenaan de brief staat.

Verzendservice

Je kunt er ook voor kiezen om de opzegging aan ons over te laten. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de juiste mat valt. Ook hierbij dien je de gegevens hierboven in te vullen. Kies vervolgens voor de verzendservice en na betaling regelen wij dat de brief opgestuurd wordt. KRO Magazine zal je een bevestiging van opzegging sturen, zodra de opzegging verwerkt is. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en kun je gewoon achterover leunen, terwijl wij het werk voor je doen. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken!