TrosKompas opzeggen

5 / 5 (38 beoordelingen)

Wil je het abonnement van TrosKompas opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar TrosKompas als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresTrosKompas
t.a.v. Abonnee- en ledenservice
Adres bedrijf
1000 BK Amsterdam

, 11-12-2019

Betreft: TrosKompas opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

38 Beoordelingen TrosKompas

Schrijf een beoordeling over TrosKompas

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Niet lezen

Geen waarde meer aan. Kijk er nooit meer in

goedeavond ik wil mijn abonnement graag
annuleren.bedrag te hoog .

met vriendelijke groet .
joke

wegens mijn slechte ogen

overlijden

TrosKompas opzeggen was nog nooit zo eenvoudig

De eerste TrosKompas verscheen twee jaar na de oprichting van de omroep Tros. Dit was op 1 oktober 1966. Het blad was de kleinste televisie- en radiogids van Nederland en ondanks dat het formaat in de loop der jaren stukje bij beetje groeide, mag het die titel nog steeds dragen. Iedere week krijgen de abonnees een handige televisiegids in de bus met daarbij ook leuke columns van bekende mensen, tuinideeën van Rob van der Linden, recepten van Ad Janssen en informatie over dieren in een column van Freek Vonk. Het is dus veel meer dan louter een televisiegids en dat is ook precies waarom zoveel mensen nog steeds zo van de gids houden.

Dalende oplagecijfers

Toch is het ook voor TrosKompas lastig om deze lezers vast te houden. Steeds meer mensen halen hun informatie op het internet en een papieren televisiegids wordt steeds vaker als overbodig ervaren. Mensen kunnen de gids immers eenvoudig vinden op het internet. Hij staat zelfs op de website van TrosKompas zelf. Tevens kun je die gids ook vaak vinden op je televisie. Mensen die de gids alleen voor de programmering hebben, merken dus ook steeds vaker dat ze ‘m eigenlijk niet meer lezen. Het is daarom ook niet zo gek dat het ledenaantal steeds verder terugloopt.

Merk jij ook dat TrosKompas steeds vaker op de salontafel blijft liggen en dat je ‘m eigenlijk niet meer leest? Opzeggen kan heel eenvoudig bij 123opzeggen. We hebben gemerkt dat velen het soms lastig vinden om een abonnement op te zeggen. Om dat proces te versoepelen hebben we onze gratis opzegservice ontwikkelt. Op 123opzeggen.nl kun je alle abonnementen vinden. Van sportscholen tot kranten en tijdschriften. Als jouw abonnement er niet tussenstaat kun je tóch gebruikmaken van onze site door gebruik te maken van onze algemene opzegbrief.

TrosKompas opzeggen met 123opzeggen

Om TrosKompas op te zeggen hoef je alleen je gegevens maar in te vullen in de velden hierboven. Die gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna je die gratis kunt downloaden en printen. Het adres van TrosKompas staat al bovenaan de brief, dus die hoef je niet meer zelf op te zoeken. Je hebt dus alleen nog een postzegel en envelop nodig. Bij 123opzeggen weten we echter ook dat niet iedereen meer postzegels in huis heeft. Om ervoor te zorgen dat iedereen abonnementen toch eenvoudig kan opzeggen, bieden we onze verzendservice aan. Voor een kleine vergoeding is opzeggen hierdoor volledig online te regelen. Wij zorgen ervoor dat de brief die jij zojuist gemaakt hebt terecht komt bij TrosKompas. Dat scheelt jou weer een wandeling en een postzegel. Zodra TrosKompas de bevestiging verwerkt heeft, krijg jij een bevestiging per mail of per post. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.