TrosKompas opzeggen

5 / 5 (20 beoordelingen)

Wil je het abonnement van TrosKompas opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar TrosKompas als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

TrosKompas
t.a.v. Abonnee- en ledenservice
Postbus 1431
1000 BK Amsterdam

Woonplaats, 19-02-2019

Betreft: TrosKompas opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

20 Beoordelingen TrosKompas

Schrijf een beoordeling over TrosKompas

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Levenseinde

Kijk bijna geen tv meer

Ik wilde troskompas opzeggen per 1 januari 2019.

Ik kan de troskompas niet meer bekostigen. Van wegen financiële problemen.

Graag opzeggen maar dat kost zelfs nog weer geld🤔

TrosKompas opzeggen.

De eerste TrosKompas verscheen op 1 oktober 1966, twee jaar na de oprichting van de TROS. Nog steeds valt dit omroepblad iedere week bij veel mensen op de deurmat. TrosKompas kenmerkt zich als de kleinste radio- en televisiegids van Nederland en is gebaseerd op de Amerikaanse TV Guide. In TrosKompas wordt iedere week een handig programmaoverzicht weergegeven met informatie over de radio- en televisie-uitzendingen van de komende week, maar de gids biedt meer. Naast de programmering kun je ook over verschillende rubrieken lezen zoals interessante interviews en worden bepaalde films die komende week worden uitgezonden uitgelicht in de FilmKompas. Verder staan er iedere week tuin ideeën van Rob van der Linden, recepten van Ad Janssen, informatie over dieren in Freeks dierenwereld en de column van Albert Verlinde in. Bij het abonnement van TrosKompas ontvang je bovendien iedere maand gratis het populaire kindermagazine ‘De wereld is mooi’.

Lidmaatschap op de TrosKompas beëindigen.

Heb je een abonnement bij TrosKompas, maar wil je deze tijdelijk stopzetten? Dan is dit mogelijk door te bellen met TrosKompas. Als je het omroepblad definitief wilt opzeggen dan kun je dit doen op verschillende manieren. Voordat je dit doet moet je zeker weten dat opzeggen mogelijk is. De minimale looptijd van een abonnement bij Troskompas is namelijk een jaar. Dit is een abonnement met bepaalde looptijd en kan pas een maand voor de afloopdatum opgezegd worden. Daarna wordt het abonnement niet automatisch verlengd. Heb je nog niet opgezegd voor het einde van de looptijd, dan wordt het abonnement automatisch verlengd met onbepaalde tijd. Vanaf dit moment kun je het abonnement op ieder moment opzeggen, maar heb je te maken met een opzegtermijn van een maand. Dit kun je doen door te bellen, mailen of een brief te sturen aan TrosKompas.

Eenvoudig je abonnement opzeggen.

Zeg je het abonnement bij TrosKompas liever op via 123Opzeggen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Kies je voor opzeggen via 123Opzeggen, dan kies je voor eenvoudig opzeggen zonder een poging tot overhalen om het abonnement te verlengen. Zeg je je abonnement van TrosKompas op via 123Opzeggen dan kun je uit twee opties kiezen.

Maak een gratis opzegbrief

Bij 123Opzeggen maak je gratis een opzegbrief die je zelf kunt sturen aan TrosKompas. De brief hebben we alvast voor je gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanvullen van gegevens, zoals jouw contact- en abonnement gegevens. Zodra je deze gegevens invult wordt de brief automatisch aangevuld en hoef je deze enkel te downloaden, uit te printen en per post op te sturen. Vergeet bij een postbusnummer niet een postzegel toe te voegen.

Kies voor de verzendservice van 123opzeggen

Wil je de opzegging liever uit handen geven van 123opzeggen, dan is dit ook een optie. Voor slechts 2,95 euro regelen wij de opzegging van TrosKompas voor je. Kies je voor deze optie, dan kies je voor de verzendservice van 123opzeggen. Hiermee vragen wij je enkel om gegevens zodat we deze in de opzegbrief kunnen vermelden en versturen wij de brief voor je. De gegevens die je invult bewaren we niet en registeren is niet nodig. Zo zit je nergens aan vast en ben je snel af van het abonnement. Is de opzegging door TrosKompas verwerkt, dan ontvang je van hen een bevestiging.