Varagids opzeggen

5 / 5 (16 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Varagids opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Varagids als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


Varagids
t.a.v. Ledenservice
Postbus 175
1200 AD Hilversum

, 24-06-2019

Betreft: Varagids opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Plaats:
Telefoon:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening

16 Beoordelingen Varagids

Schrijf een beoordeling over Varagids

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Maak geen gebruik meer van de gids.

Geen belang meer bij.

Geen tv meer

Naar hospice verhuisd

Geen interesse meer

Eenvoudig en snel de VARAgids opzeggen met 123Opzeggen

De VARAgids is het omroepblad van de gelijknamige omroep. Net als bij de NCRV gids en KRO magazine kun je in de VARAgids elke week de programmering van de televisie en radio terugvinden. Toch is de VARAgids veel meer dan alleen een programmagids. Zo worden de programma’s, films en muziek besproken en kun je leuke interviews en columns lezen van bekende televisiepresentatoren, auteurs en andere bekende Nederlanders. Zo hebben Claudia de Breij, Paul Witteman en Mart Smeets geregeld een column in het blad.

Toen het blad in 1928 voor het eerst werd uitgegeven stond er elke week een stripverhaal in genaamd ‘Blondje’. Blondje was een vrouw die getrouwd was met de ietwat sullige man genaamd Desiderius. Uiteindelijk moest dit stripverhaal uit de gids, omdat het rolbevestigend zou zijn en dat paste niet binnen de VARA-cultuur. Ook een naamsverandering viel niet in goede aarde. De VARAgids veranderde in 1988 de naam tijdelijk naar VARA TV Magazine, omdat het meer een tijdschrift was dan een programma gids. Men was het daar helaas niet mee eens, waarop de VARA de naam weer terug veranderde.

Vernieuwing VARAgids

In september 2008 vond de VARA dat het tijd was voor vernieuwing en de gehele VARAgids werd daarom in een nieuw jasje gestoken. Er stonden nu langere beschrijvingen van de programma’s van de digitale zenders in en in 2009 reikte het blad de eerste Sonja Barend Award uit. Dit is een jaarlijkse vakprijs voor het beste televisie-interview van dat jaar. De prijs is vernoemd naar de gelijknamige televisiepresentatrice. Sonja Barend werd ook wel ‘de koningin van de talkshow’ genoemd. Ze was veertig jaar te zien op de televisie en als een eerbetoon draagt deze prijs nu haar naam. Presentators en presentatrices die deze eer dragen zijn onder andere Matthijs van Nieuwkerk, Jeroen Pauw, Eva Jinek en Mariëlle Tweebeeke.

Ondanks dat de VARAgids in 2012 nog genomineerd werd als Tijdschrift van het Jaar, dalen de oplagecijfers. Rob van Vuure noemde de gids De Wereld Draait Door op papier en zei dat het blad zich getransformeerd had van tv-gids naar tijdschrift. Grote complimenten, maar dat is voor het publiek geen reden om abonnee te blijven. Sinds 1970 is het aantal leden flink gedaald. Toen waren het er nog bijna een half miljoen en tegenwoordig moet de VARAgids genoegen nemen met 174.000 abonnees. De grote daling is vooral te verklaren door de opkomst van het internet. De programmering van de televisie en de radio is eenvoudig terug te vinden en mensen vinden het daarom niet nodig om abonnee te blijven.

VARAgids opzeggen met 123Opzeggen.nl

Wil jij de VARAgids opzeggen? Met de handige opzegservice van 123Opzeggen.nl kost het opzeggen van abonnementen het je geen moeite meer. Van je sportschoolabonnement tot je tijdschriftabonnement; bij 123Opzeggen kun je alles opzeggen. Je kunt je gegevens invullen in de invulvelden hierboven en vervolgens wordt er een unieke en persoonlijke opzegbrief gegenereerd. Die brief kun je kosteloos downloaden, printen en verzenden naar het adres dat bovenaan de brief staat.

Je kunt er ook voor kiezen om de verzending tegen een kleine vergoeding aan ons over te laten. Wij zorgen er dan voor dat jouw opzegbrief bij de VARA op de mat valt. Dat scheelt jou een hoop gedoe en zodra de opzegging verwerkt is door de VARA zullen ze een bevestiging sturen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en hoef je je nergens zorgen over te maken.