Veronica Magazine opzeggen

5 / 5 (5 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Veronica Magazine opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Veronica Magazine als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


Veronica Magazine
Postbus 75
2400 AB Alphen aan den Rijn

, 24-06-2019

Betreft: Veronica Magazine opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Plaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening

5 Beoordelingen Veronica Magazine

Schrijf een beoordeling over Veronica Magazine

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

verhuizing naar de buitenland

wordt niet meer in gekeken

Wordt niet meer in gekeken

Veronica Magazine opzeggen was nog nooit zo eenvoudig

Veronica Magazine is het blad van vereniging Veronica. Het blad is net als MikroGids en TrosKompas een programmagids, waar je de programmering van de verschillende televisiezenders kunt vinden. Tevens staan er allemaal nieuwtjes en weetjes in over de verschillende programma’s, acteurs en films. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste films, series en televisieprogramma’s.

Radio Veronica

Het blad is onderdeel van het Finse bedrijf Sanoma, maar dat is niet altijd zo geweest. Het blad is in eerste instantie opgericht door vereniging Veronica, dat bekend is geworden door Radio Veronica. Deze radiozender opereerde vanaf de Noordzee, zodat ze konden opereren zonder bemoeienis van de overheid. Ze verankerden het schip namelijk buiten de Nederlandse territoriale wateren. Het zenden vanaf schepen werd zo populair dat er ook andere schepen de Noordzee opgingen. Dit pikte Radio Veronica echter niet. In opdracht van de directie van Radio Veronica werd er een bomaanslag gepleegd op de Mebo II. Dit schip was in handen van Radio Noordzee. Veronica wilde ervoor zorgen dat het schip uit zou branden en dat de concurrentie dan zou stoppen. Achteraf hebben ze spijt van de aanslag op het schip. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Na de bomaanslag was het voor Veronica heel lastig om het hoofd boven water te houden. De minister vond dat er geen reden was voor het bestaan van de omroep, omdat het geen aanvulling was op het bestaande aanbod. Later kreeg Veronica toch zendtijd op de radio. Veronica had echter ook ambities voor de televisie, maar de minister weigerde tot twee keer toe de C-status van de omroep. Uiteindelijk kreeg de zender toch wat zendtijd, maar dat was niet genoeg. Veronica wilde 24 uur per dag kunnen uitzenden.

RTL Veronique

Achter de schermen bij de vereniging werd nagedacht over een plan om die 24 uurs uitzending voor elkaar te krijgen. Lex Harding was van plan om via Luxemburg een commerciële omroep mogelijk te maken in Nederland. Dat was toen nog niet zo vanzelfsprekend als nu. De zender zou dan RTL Veronique gaan heten en het publieke omroep verlaten. Dit zou mogelijk zijn via allemaal gekke en ingewikkelde constructies, maar het plan liep in de soep. Joop van den Ende was op dat moment ook bezig om een soortgelijke televisiezender op te richten. Aangezien hij Henny Huisman en Jos Brink onder contract had staan, won hij de strijd. RTL koos de samenwerking met Van den Ende boven die met Veronica. De zender heette in het begin wel RTL Veronique, maar toen bekend werd dat dat eigenlijk de naam was die Veronica wilde, werd dit al snel veranderd in RTL4.

Televisiezender Veronica

Lang was het lot van Vereniging Veronica heel onzeker, omdat ze geen televisiezender hadden waarop ze konden uitzenden. De vereniging had enkel de naamrechten en Veronica Magazine nog in handen. Dankzij een handige samenwerking met MTV Networks Benelux kon de vereniging weer uitzenden. Ditmaal via muziekzender TMF. Later werd de zender verplaatst naar de zender waar toen Kindernet te zien was. Veronica zond ’s avonds een programma uit, als de kinderen op bed lagen. Deze constructie was echter helemaal niet succesvol. Uiteindelijk ging de vereniging deel uitmaken van SBS Broadcasting waar ook Veronica Magazine werd ondergebracht. Inmiddels is Veronica uitgegroeid tot een succesvolle zender met een eigen geluid. Talpa nam alle aandelen van SBS over, waarna het programma VI met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp werd binnengehaald. Dat zou hét kijkcijferkanon moeten worden van de zender.

Ondanks alle gekke constructies is Veronica Magazine nooit weg geweest. Het blad blijft gelezen worden, ondanks het dalende oplage aantal. In 1990 verspreidde de vereniging nog meer dan een miljoen exemplaren. Inmiddels is dat aantal gedaald tot 250.000. Dit dalende aantal heeft voornamelijk te maken met het feit dat mensen hun programmering elders halen. Televisies hebben inmiddels hun eigen programmagids en ook op het internet kan men alles vinden. Hierdoor is een dergelijk blad als Veronica Magazine, de Vara Gids of Max Magazine overbodig geworden. Ze doen hun uiterste best om leden te behouden, maar dit blijkt niet zo makkelijk.

Gratis opzeggen Veronica Magazine

Ben je ook een van de mensen die de programmering elders weg haalt? Het kan dan slim zijn om Veronica Magazine op te zeggen. Het is immers zonde van het geld als je geen gebruik maakt van de inhoud. Natuurlijk wil Veronica de leden graag behouden en daarom adverteren ze ook niet op de website hoe je eenvoudig op kunt zeggen. Het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat leden opzeggen, maar gelukkig kan 123opzeggen je helpen. We hebben je een lange zoektocht bespaard door het adres alvast bovenaan de brief te zetten. Je kunt gebruikmaken van onze gratis opzegservice door je gegevens in de brief in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna je die kosteloos kunt downloaden. Je hebt alleen een postzegel nodig.

Verzendservice

Nu is het zo dat in de tijd van de digitale televisiegids ook postzegels niet zoveel gebruikt worden. Daarom willen we je een handje helpen, door een verzendservice aan te bieden. Je kunt nu volledig online opzeggen en hoeft niet meer naar de brievenbus te wandelen. Dit doen wij allemaal voor je! Om gebruik te maken van deze verzendservice, kun je na het invullen van je gegevens kiezen voor de verzendoptie. Na de betaling van een kleine vergoeding, zal 123opzeggen de brief verzenden. Zo komt de opzegbrief altijd op de juiste plek terecht en kun jij met een gerust hart achterover leunen. Zodra Veronica de opzegging heeft verwerkt, zul je een bevestiging krijgen. Dit doet de vereniging per mail of per post. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en hoef je nauwelijks moeite te doen om je abonnement op te zeggen.