Veronica Magazine opzeggen

4.5 / 5 (3 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Veronica Magazine opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Veronica Magazine als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Veronica Magazine
Postbus 75
2400 AB Alphen aan den Rijn

Woonplaats, 22-01-2019

Betreft: Veronica Magazine opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

3 Beoordelingen Veronica Magazine

Schrijf een beoordeling over Veronica Magazine

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Wordt niet meer in gekeken

Veronica Magazine

Veronica Magazine is een radio- en televisiegids én entertainmentblad in één dat iedere week wordt uitgegeven. Het eerste blad werd uitgegeven in 1971 en had toen al een oplage van maar liefst 35.000 exemplaren.

Veronica Magazine is gericht op mannelijke- en vrouwelijke lezers tussen 35 en 60 jaar oud. Naast de programmagids worden er diverse onderwerpen besproken over films, popmuziek en showbizz, maar ook onderwerpen die losstaan van de radio- en televisiewereld. Hierbij kun je denken aan mode, sport, internet, games en lifestyle. Naast Veronica Magazine biedt het blad ook leuke extra’s aan zoals kortingen op uitgaansgelegenheden als pretparken, musicalvoorstellingen en wellnesscentra. Bovendien maak je kans op prijzen, van bioscoopkaartjes tot televisies.

In eerste instantie was Veronica Magazine enkel op papier te verkrijgen. Inmiddels kun je de gids ook digitaal ontvangen, maar is er ook een online platform en kun je gebruik maken van de bekende app Superguide.

Als je lid wilt worden van Veronica Magazine, dan kun je ervoor kiezen om een abonnement te nemen met korting of een abonnement met een cadeau. Je ontvangt het magazine dan thuis, maar je kunt Veronica Magazine ook digitaal lezen. Kies je voor een abonnement met korting dan kun je kiezen uit het aantal nummers waarvoor je je wilt abonneren. Het abonnement wordt automatisch gestopt nadat je alle nummers hebt ontvangen. Kies je voor een abonnement met welkomstgeschenk, dan verandert dit cadeau per periode. Op de website van Veronica Magazine kun je zien welk welkomstgeschenk ze aanbieden. Dit abonnement heeft een bepaalde looptijd en wordt na de looptijd automatisch verlengd. Deze verlenging kun je voorkomen door je abonnement op Veronica Magazine een maand voor de afloopdatum op te zeggen.

Veronica Magazine opzeggen

Wil je je abonnement bij Veronica Magazine stoppen, dan kun je het abonnement opzeggen door telefonisch contact op te nemen met Veronica Magazine. Het kan zijn dat je door te bellen met Veronica Magazine in de wachtrij moet staan. Wil je een wachtrij voorkomen en juist op een snelle manier je abonnement opzeggen? Maak dan gebruik van een kant en klare opzegbrief.

Zeg je abonnement van Veronica Magazine gratis op

123opzeggen is dé website die je helpt om opzeggen eenvoudig te maken zonder dat je te maken hebt met gedoe. Door te bellen met een bedrijf krijg je vaak te maken met pogingen om je over te halen langer klant te blijven. Heb je geen behoefte aan lokkertjes, maar wil je gewoon af zijn van het abonnement, stuur dan een opzegbrief met de hulp van 123opzeggen.

Opzeggen doe je met een kant en klare opzegbrief

Om je te helpen met opzeggen heeft 123opzeggen een opzegbrief voor je gemaakt die je kunt sturen naar Veronica Magazine. Hierin staat alle informatie die Veronica Magazine nodig heeft om je abonnement op te zeggen. Om de opzegbrief compleet te maken vragen we je nog om je eigen gegevens in te vullen. Hiermee wordt de opzegbrief automatisch aangevuld. Daarna is de brief klaar om gedownload, geprint en opgestuurd te worden naar Veronica Magazine.

Zeg je abonnement nu nog gemakkelijker op met de verzendservice van 123opzeggen

Wist je dat je ook kunt kiezen om de opzegbrief voor je te laten verzenden? In dit geval maak je gebruik van de verzendservice. Zoeken naar een postzegel of naar de brievenbus gaan is niet meer nodig. Met de verzendservice van 123opzeggen kun je je abonnement op Veronica Magazine opzeggen vanuit je luie stoel. Opzeggen is nu wel heel eenvoudig!