Wil je niet langer gebruikmaken van Bol.com Select? Je kunt Bol.com Select opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Bol.com Select opzeggen

De naam Bol.com is bij weinig mensen nog onbekend. Met meer dan een miljard euro omzet, is de webwinkel uitgegroeid tot een marktleider in Nederland. De oprichting van de webwinkel dateert uit 1999 en vond plaats in Duitsland. Het Duitse Bertelsmann AG wilde graag een online winkelkanaal en dat werd Bol.com. De vestigingen in Duitsland, Zweden, Italië en China overleefden de internetzeepbel van 1997 tot 2000 niet, maar de Nederlandse Bol.com werd juist steeds groter. Inmiddels kun je ook een abonnement nemen op Bol.com Select en kun je profiteren van extra voordelen boven op de voordelen die Bol.com al kent voor de consument.

Wat betekent de naam Bol.com?

Veel mensen denken bij Bol aan het blauwe ietwat dikke mannetje Billy die al jaren het boegbeeld is van Bol.com. Toch komt de naam hier niet vandaan. Het heeft namelijk helemaal niets te maken met het postuur van Billy. De naam Bol.com is namelijk afgeleid van de oprichter Bertelsmann. Voluit staat Bol voor Bertelsmann On-Line. De eerste letters van die woorden vormen samen het woord Bol.

Voordelen Bol.com

Natuurlijk is het niet niks om de Nederlandse consument voor je te winnen. Er moeten daarom wel een aantal voordelen te noemen zijn aan kopen bij Bol.com. De voordelen kun je vooral zoeken in het gemak, want gemak dient de mens en bij Bol.com zijn ze hier goed in. Wanneer je je producten koopt bij Bol.com, kun je altijd genieten van: d

 • Snelle bezorging (voor 23:59 besteld, morgen in huis)
 • Gratis verzending vanaf 20 euro
 • Extra snelle bezorging (tegen meerprijs)
 • Bezorgen bij afhaalpunt als je zelf niet thuis bent
 • 30 dagen bedenktijd
 • Achteraf betalen
 • Garantie en reparatie
 • Bespaar continu (herhaalzendingen)

Bol.com select

Nu vraag je je misschien af wat Bol.com Select je nog kan bieden bovenop het voordeel van Bol.com dat voor iedereen beschikbaar is. Het grootste voordeel vind je terug in de aangepaste bezorgopties. Ben je thuis op wisselende momenten of heb je het product snel nodig? Je kunt met Bol.com select altijd het moment kiezen dat jou het beste uitkomt. De mogelijkheden waar je uit kunt kiezen, zijn:

 • Vandaag bezorgd (t.w.v. 3,99 euro)
 • Avondbezorging (t.w.v. 1,29 euro)
 • Zondagbezorging (t.w.v. 2,99 euro)
 • Vandaag ophalen (t.w.v. 2,49 euro)
 • Zelf een dag kiezen

Door deze aangepaste mogelijkheden, hoef je je pakketje bijna nooit meer op te halen bij de buren en kun je altijd een moment kiezen die past bij jouw agenda. Bol.com klanten die geen lid zijn van Bol.com select betalen extra voor deze opties, maar als Select-lid kun je ongelimiteerd en zonder extra kosten gebruikmaken van deze opties. Die 9,99 euro per jaar heb je zo snel terugverdiend!

Een ander voordeel van Bol.com select is dat je voor het retourneren nooit meer naar een postkantoor hoeft, omdat de pakketjes gewoon bij je thuis kunnen worden opgehaald. Je kunt een afspraak maken tussen 18:00 en 22:00. De postbezorger belt dan gewoon even aan, neemt je pakketje mee en geeft jou een verzendbewijs. Makkelijker dan dat wordt retourneren niet en als klap op de vuurpijl krijg je met Bol.com Select ook nog extra korting op geselecteerde producten. 

Bol.com select opzeggen

Het is natuurlijk mogelijk dat je niet vaak genoeg bestelt bij Bol.com en dat een Select abonnement voor jou niet uit kan. Misschien koop je vaker bij Amazon of wil je niet gebonden zijn aan een webwinkel. Wat we bij 123opzeggen ook vaak als reden van opzeggen horen, is dat mensen zich per ongeluk aangemeld hebben bij Bol.com select. Het is natuurlijk ook snel gebeurd, omdat je namelijk alleen maar een vakje hoeft aan te vinken. Na de betaling van 9,99 euro ben je voor een jaar lid! Binnen 30 dagen kun je dit gelukkig wel annuleren, net als de andere producten van Bol.com.

Wat je reden van opzegging ook is, je kunt Bol.com select opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Alleen je gegevens hoef je maar in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je de brief helemaal gratis kunt downloaden als pdf-bestand. Handig als je de opzegbrief zelf naar Bol.com wil sturen. Kies je er liever voor dat 123opzeggen dit voor je regelt, dan kun je kiezen voor onze verzendoptie. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Bol.com terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen. Wel zo makkelijk!