Heb je een matras van Club 9, maar wil je jouw abonnement stopzetten? Club 9 opzeggen doe je eenvoudig en snel met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Club 9 opzeggen

Bij Club 9 kun je een abonnement nemen op een matras. Snel thuisbezorgd in een kleine, handzame verpakking. Hoogstaande matrassen, zacht of juist stevig, die perfect passen bij jouw slaaphouding; of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent. Eerst uitproberen? Dat kan ook bij Club 9. De eerste 100 nachten kun je namelijk proefslapen op jouw nieuwe matras. Niet tevreden? Dan wordt ie gratis weer opgehaald.

Comfort

Club 9 matrassen zijn 25 centimeter dik en hebben drie verschillende comfortlagen (met een dikte van 4 centimeter) waar je uit kunt kiezen. Afhankelijk van jouw slaaphouding kies je voor een roze, blauwe of gele comfortlaag. Rugslapers slapen het best als hun matras aan de zachte kant is. Voor hen is er de Comfort Gel. Voor de draaiers onder ons geeft Comfort HR precies de goede ondersteuning. En een buikslaper kan het best gaan voor een laag van latex: een steviger materiaal. Voor een goede fundering vormen een Hybridefoam en een Firmfoam laag de basis van het matras. De matrassen van Club 9 zijn afgewerkt met een unieke tijk waardoor ventilatie optimaal is. Dankzij de anti-sliponderkant zijn ze ook geschikt voor een boxspring of verstelbare bedbodem.

Wat kost Club 9?

Een matrasbreedte tot en met 90 centimeter kost maandelijks 9,99 euro. Voor matrasbreedtes vanaf 140 centimeter betaal je iedere maand 18,99 euro. Ook een kussen nodig? Die kun je makkelijk aan je abonnement toevoegen. Er zijn een hoop verschillende maten te krijgen, afhankelijk van jouw wensen. De standaarddikte voor éénpersoons- en tweepersoonsmatrassen is 25 centimeter. Lengtematen zijn te krijgen in 200 en 210 centimeter. Qua breedte kun je kiezen uit in 70, 80, 90, 140, 160 en 180 centimeter. Alle matrassen kunnen een belasting van 125 kilo per persoon aan.

De voordelen van Club 9

Een matras verplaatsen gaat vaak met een hoop gesteun en gekreun. Vooral een tweepersoonsmatras is vaak onhandig om te dragen. Daar heeft Club 9 de ideale oplossing voor gevonden. Alle matrassen zitten in een handzame doos verpakt van 41 x 41 x 115 centimeter. Bestel je jouw matras vóór 12.00 uur? Dan krijg je jouw pakket de volgende werkdag thuisbezorgd. Om zelf het slaapcomfort van Club 9 te ervaren, mag je thuis eerst 100 nachten proefslapen. Bevalt het toch niet? Dan wordt het matras gratis opgehaald en krijg je jouw geld gewoon terug. Ook krijg je als lid van Club 9 elke 5 jaar een fris nieuw matras thuis geleverd. En het oude wordt gratis meegenomen.

Opzeggen binnen 2,5 jaar

Wil je jouw abonnement op een matras van Club 9 opzeggen? Omdat je een ander matras wilt uitproberen of niet helemaal tevreden bent? Doe dit dan op tijd. Binnen de termijn van 100 dagen proefslapen ben je niets kwijt. Daarna kan het abonnement binnen 2,5 jaar worden opgezegd en wordt je matras opgehaald. Hiervoor betaal je wel eenmalig 300 euro, bovenop de vast abonnementskosten. Na deze periode van 2,5 jaar kun je jouw abonnement niet meer opzeggen en zit je eraan vast tot het na 5 jaar is afgelopen.

Club 9 opzeggen

Club 9 opzeggen kan eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft er niet veel voor te doen. We hebben een paar gegevens van je nodig, zodat je persoonlijke opzegbrief gegenereerd kan worden. Zodra die compleet is, kun je deze gratis downloaden. Je hoeft ‘m dan alleen nog te printen, voorzien van een postzegel met envelop, en op de post te doen. Te veel moeite? Dan nemen wij dit graag van je over. Voor een paar euro zorgen wij ervoor dat de brief zo snel mogelijk naar Club 9 gaat. Zo geregeld. Zodra je opzegging verwerkt is, stuurt Club 9 je daar een