Er zijn 73 opzegbrieven in de categorie Overige abonnementen

Advanza

Advanza opzeggen

ANBO Servicecenter

ANBO opzeggen

Atos

Atos opzeggen

BDR containerreiniging

BDR containerreiniging opzeggen

Boldking

Boldking opzeggen

Boxx OpslagDiensten BV

Boxx opzeggen

Braniq Products B.V.

Puresential opzeggen

CDVD music club

CDVD music club opzeggen

Cleanprofs

Cleanprofs opzeggen

CNV Connectief

CNV Connectief opzeggen

David Lloyd Sports & Health Club

David Lloyd Sports & Health opzeggen

De leeskring Reijne’s GLP BV

De leesmap opzeggen

Direct Wonen Online BV

Directwonen.nl opzeggen

Donorregister

Donorregister opzeggen

Dutch Pharma

Dutch Pharma opzeggen

Esteon B.V.

Esteon.nl opzeggen

Europac Alarmcentrale

Europac Alarmcentrale opzeggen

Feenstra Klantenservice

Feenstra opzeggen

Go4Fit

Go4Fit Basic Wijchen opzeggen

Huizenmarkt.nl

Huizenmarkt.nl opzeggen

HuurCoach.nl

HuurCoach.nl opzeggen

HuurExpert.nl

HuurExpert.nl opzeggen

Huurwoningen.nl

Huurwoningen.nl opzeggen

Huurwoningenland.nl

Huurwoningenland.nl opzeggen

Kamernet BV

Kamernet.nl opzeggen

Leidse Volksuniversiteit

Leidse Volksuniversiteit KenO opzeggen

Lively Spirit

Lively Spirit opzeggen

MVO Nederland

Partnerschap opzeggen

My Collections

My Collections opzeggen

Nationale Amusementparken pas

Nappas opzeggen

Nationale Opera en Ballet

Kostuum Kap en Grime opzeggen

NHA

NHA opzeggen

NS Klantenservice OV-fiets

OV fiets huurfiets opzeggen

Oculenti

Oculent Service Pas opzeggen

Schiphol Nederland BV

Privium opzeggen

Seniorenvoordeelpas

Seniorenvoordeelpas opzeggen

Sport&go

Sport en go opzeggen

Squla

Squla opzeggen

stichting cjp

cjp opzeggen

tempus

tempus opzeggen

Thuiszorg beheer Corbis

Corbis plus service pakket opzeggen

Treehouse B.V.

Kamers.nl opzeggen

Tulipassist

Verzekering opzeggen

UnitedConsumers

UnitedConsumers opzeggen

Uzoekt.nl BV

Uzoekt.nl opzeggen

Vierstroom Ledenservice

Vierstroom opzeggen

Vincent Container Cleaning

Vincent Container Cleaning opzeggen

Vitras

Vitras opzeggen

Volta Limburg

Volta Limburg opzeggen

Woonbond

Lidmaatschap opzeggen

Zeker en Mobiel B.V.

Zeker en Mobiel Rioolontstopping opzeggen

Staat het bedrijf er niet tussen, gebruik de algemene opzegbrief!

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Niemand houdt ervan om onnodig geld uit te geven. En toch gebeurt dit nog maar al te vaak. Ook jij doet dit waarschijnlijk. Waaraan? Voornamelijk aan services en diensten die je ooit in een ver verleden nodig had, maar op dit moment niet meer gebruikt. Dit zijn meestal diensten waarbij je regelmatig via een automatische incasso betaalt. Vaak zijn de bedragen per keer helemaal niet zo hoog, misschien maar enkele Euro’s, maar bij elkaar opgeteld over een jaar gaat het dan toch wel om een aardig bedrag. Eeuwig zonde! Daarom is het wel zo slim om al je abonnementen direct op te zeggen als je deze niet meer nodig heeft. 123opzeggen helpt je hiermee, zodat je onbezorgd en razendsnel van al die geldverslindende en nodeloze diensten af komt.

Wij hebben alle abonnementsvormen die je snel, eenvoudig en voor maar een heel kleine vergoeding op kunt zeggen handig ingedeeld in verschillende categorieën. Zo vindt je direct waar je naar op zoek bent. Echter, sommige diensten zijn zo specifiek, dat we ze (nog) niet in hebben kunnen delen. Deze zijn dan ook in de categorie ‘overige’ geplaatst. Krijg je bijvoorbeeld nog steeds regelmatig scheermesjes van Boldking thuisgestuurd, terwijl je ondertussen een elektrisch scheerapparaat heeft aangeschaft? Of heb je je auto de deur uit gedaan maar betaal je nog steeds voor je Q park parkeerabonnement? Dan is het niet meer dan logisch dat je deze diensten wilt opzeggen. Je vindt ze hier in de categorie ‘overig’.

Waarom het opzeggen van abonnementen verstandig is.

Veel abonnementen en diensten hebben hun services zo ingericht dat aanmelden een fluitje van een cent is, maar opzeggen onnodig ingewikkeld. Vaak is het bijna ondoenbaar om via de website van de dienstverlener informatie te vinden over het opzeggen van de service. Dat is ook best logisch, want hierdoor is de drempel voor veel mensen te hoog (het gaat immers maar om ‘een paar Euro’). En dit is precies waar wij bij helpen. De opzegbrieven van 123opzeggen.nl voldoen aan alle wettelijke vereisten die gesteld zijn voor het opzeggen van een dienst. Daarnaast besparen wij je een loopje naar de brievenbus, dat doen wij voor je. Je vult enkel uw gegevens in, betaalt een kleine vergoeding en hoeft verder nergens meer aan te denken. Je hoeft niet eens de opzegbrief zelf uit te printen! Zo eenvoudig heb je nog nooit geld bespaard.

Abonnementen opzeggen vanuit je luie stoel

Het opzeggen van abonnementen is meestal iets waar je niet zo snel van weet waar te beginnen. Dat is ook niet zo gek, want aanbieders van wederkerende diensten zijn er natuurlijk helemaal niet bij gebaat dat je snel en eenvoudig de boel op kan zeggen. Daarom hebben wij hier weer een dienst van gemaakt. Maar geen zorgen, onze dienstverlening is eenmalig; maakt je gebruik van onze opzegservice dan betaalt je alleen voor die ene opzegging die wij voor je verzorgen. En dit regel je allemaal heel snel en gemakkelijk, vanuit je luie stoel. Je hoeft de deur niet uit, geen postzegels de kopen en al helemaal niet ellenlang met een dure ‘klantenservice’ aan de telefoon te zitten. Vul de gegevens in die wij van je vragen, kies de soort verzending die uw voorkeur heeft, betaal met iDeal of Paypal en klaar ben je. Vanaf nu nooit meer (teveel) betalen voor zaken waar je toch geen gebruik van maakt.

Abonnement opzeggen via internet? Dat kan bij ons!

Veel diensten die je betaalt via een automatische incasso claimen dat je alleen op kunt zeggen via hun eigen klantenservice. Maar het is wettelijk bepaald dat je ook per brief je contract op kunt zeggen, mits dit voldoet aan de in dat contract gestelde voorwaarden. Alle bedrijven en diensten die je op onze site tegenkomt zijn dus op te zeggen via een brief van 123opzeggen. Zelfs al beweert deze dienstverlener op haar eigen website iets anders! Bijna alle bedrijven waarvan je het abonnement eenvoudig en snel opzegt via onze site vindt je in de desbetreffende categorie. Maar sommige diensten passen niet in een categorie simpelweg omdat ze te uniek zijn of omdat er niet genoeg andere diensten van bestaan om er een hele nieuwe categorie voor aan te maken. Deze vindt je dan ook in de categorie ‘overig’ waar je nu bent belandt. Zie je hier je ongewenste abonnement of wederkerende dienst bij staan? Wacht dan niet langer, vul je gegevens in, kies voor de gewenste verzendmethode en betaal onze geringe vergoeding.

Je zult verstelt staan van onze uitstekende en snelle dienstverlening en blij zijn met deze besparing. Want niemand houdt van onnodig geld uitgeven.