Quest opzeggen is geen raketwetenschap met 123opzeggen

Quest is een Nederlands tijdschrift dat iedere maand weer bij je op de mat kan vallen. In iedere editie staat een flinke dosis braintainment, wat inhoudt dat het een leuke mix is van wetenschappelijke artikelen en entertainment. Je krijgt antwoord op fascinerende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. Iedere editie zul je weer een beetje meer kennis opdoen over je favoriete onderwerpen en dat is precies wat Quest leuk maakt voor jong en oud. Iedere maand heb je in ieder geval de rubriek Vraag & Antwoord, waar de meest uiteenlopende vragen beantwoord worden aan de hand van wetenschappelijke feiten. Dit zijn vaak vragen waar je zelf ook over nagedacht hebt, maar alweer vergeten bent. Tevens krijg je handige infographics, waarin lastige onderwerpen eenvoudig uiteengezet worden. Zo

Quest variaties

Naast de ‘gewone’ Quest, kun je ook kiezen voor één van de specialistische tijdschriften van Quest. Zo kun je kiezen voor Quest Psychologie, waarin je iedere keer allerlei nieuwtjes, feitjes en tests leest die te maken hebben met psychologie. Ze garanderen dat dit tijdschrift 100 procent zweefvrij is, zodat je alleen dingen leest die ook wetenschappelijk onderbouwt zijn. Al deze zaken worden geschreven op de manier die je van Quest gewend bent, namelijk: nuchter en humoristisch.

Als psychologie niet helemaal jouw ding is, maar je geschiedenis wel heel interessant vindt is Quest Historie misschien wat voor jou. In dit tijdschrift lees je alles over geschiedenis op een wijze waar je zelf misschien nog niet over nagedacht hebt. Deze verrassende invalshoeken zijn daarom ook de kracht van dit blad en daarbij zijn de tot dan toe onbekende historische foto’s ook echt een waardevolle toevoeging. Een must voor alle geschiedenis-liefhebbers.

Als je nog een kleine wetenschapper thuis hebt, kun je ook kiezen voor Quest Junior. In dit blad staan wetenschappelijke artikelen en testjes voor de kleinere mensen. Zo leren ook de kleintjes alles over natuur, wetenschap, techniek, het lichaam en andere Quest-waardige zaken.

Waarom een Quest abonnement

Het voordeel van een abonnement op Quest is dat je altijd minimaal 10 procent korting krijgt op je abonnement. Zo betaal je veel minder dan wanneer je de Quest iedere maand los in de winkel zou kopen. Daarbij kun je het blad ook altijd digitaal lezen via de Google Play Store en de Apple Kiosk. Quest gaat op die manier altijd met je meer. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je als abonnee ook exclusieve kortingen en acties waardoor je nog meer uit je abonnement kan halen. En als klapper op de vuurpijl ontvang je het blad van jouw keuze ook altijd voordat het in de winkel ligt. Je bent dus altijd als eerste op de hoogte van alles op het gebied van Quest.

Quest opzeggen

Als jij ondanks al deze voordelen toch van ja abonnement af wil, is Quest opzeggen de enige logische stap. Dit kan gelukkig heel eenvoudig via 123opzeggen. Wij hebben alvast een brief in de steigers gezet en om ‘m af te maken hoef jij alleen je gegevens in de invulvelden naast de brief in te vullen. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de brief geladen, waarna die klaar is voor verzending. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen. In dat geval kun je op de downloadknop klikken. Wil je liever dat wij de verzending van je overnemen, dan kun je de verzendoptie kiezen. Wij zorgen er voor een kleine vergoeding voor dat de opzegbrief bij Quest op de mat terechtkomt. Jij hoeft je hier geen zorgen meer over te maken en zodra Quest de opzegging verwerkt heeft, zul jij een bevestiging van Quest zelf krijgen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent als je opzegt met een opzegbrief van 123opzeggen.