KPN Digitenne opzeggen

5 / 5 (27 beoordelingen)

Wil je het contract van KPN opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar KPN als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresKPN
Adres bedrijf
2400 AE Alphen aan den Rijn

, 27-09-2020

Betreft: KPN Digitenne opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Bankrekening-waarop-incasso-plaatsvindt:
Klantnummer:
Telefoonnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

27 Beoordelingen KPN

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

we gebruiken digitenne niet meer

Digitenne niet meer nodig

Wel een redelijke ontvangst, maar is momenteel niet meer in gebruik

te duur voor 3 weken camping

Is niet meer in gebruik

Kijk op een anderen manier tv

Geen gebruik meer

Elk jaar problemen met kpn in de caravan. Nu alleen ned. 1 2 en 3 beschikbaar foutcode E016-0 En er wordt gezegd geen basis abonnement terwijl wij het hele jaar betalen. Slecht behandeld voor de telefoon.

ik wil alleen digitenne opzeggen, internet behouden

Digitenne abonnement voldoet niet meer

Verhuizing

Gebruik ik niet meer

Gelet op mijn leeftijd- 1932-2020-wordt de caravan niet meer gebruikt.

ontvanger auto niet meer geschikt voor nieuwe digitenne

Verhuizing buitenland

Verhuizing naar buitenland

Door verhuizing is het overbodig

Te duur geworden

ik vind het te duur

Geen boot meer

Digitenne opzeggen kan veel makkelijker dankzij 123opzeggen

KPN bestaat al een lange tijd in ons land. Halverwege de 19e eeuw werd het bedrijf opgericht toen de overheid nationale telegrafieverbindingen ging aanleggen en exploiteren. In eerste instantie was KPN in handen van de overheid, maar in 1989 werd het bedrijf zelfstandig en al snel volgde er een beursgang. Het bedrijf groeide uit tot één van de grootste internet, televisie en telefonie providers van Nederland. Inmiddels is Ziggo het bedrijf voorbijgestreefd. KPN bezit op dit moment 31,8 procent van de verbindingen in Nederland en Ziggo 52,4 procent en is daarmee met afstand de grootste provider van Nederland. Toch heeft KPN iets wat Ziggo niet kan bieden: Digitenne.

Voordelen Digitenne

Digitenne is een speciaal abonnement bij KPN, waarmee je overal kunt genieten van je favoriete zenders. Dit gebeurt allemaal via het zogeheten DVB-T signaal. Via de speciale ontvanger die je krijgt bij Digitenne, kun je dit signaal ontvangen, waardoor je het kunt vertalen naar je televisie. Hierdoor kun je televisie kijken op de boot, camping en thuis. Jij hoeft je favoriete films, series en programma’s nooit meer te missen als je gebruikmaakt van Digitenne. Je kunt nu overal waar je wil de 30 meest bekeken televisiezenders ontvangen met gratis het erotiekkanaal Meiden van Holland Hard. Als jij een echte sportliefhebber bent, kun je ervoor kiezen om voor een meerprijs Fox Sports Eredivisie erbij te bestellen. Naast het praktische aspect, is Digitenne om een andere reden heel interessant. Je betaalt namelijk maar een klein bedrag voor de ontvanger. In 2019 lag deze prijs op 15,50 euro per maand en dat is een stuk goedkoper dan andere abonnementen. Je kunt het abonnement daarbij ook nog uitbreiden, zodat je op meerdere televisies kunt kijken. Elke extra ontvanger kost vijf euro, met een maximum van twee extra tv-ontvangers.

Nadelen Digitenne

Let er wel op dat het signaal van Digitenne alleen in Nederland te ontvangen is. Je hebt dus niets aan dit abonnement als je vaak in het buitenland bent. In dat geval kun je de zender namelijk niet ontvangen. Daarbij kan het ook zijn dat je vooral binnen zit en dan kan het signaal zwakker worden. Je kunt wel een buitenantenne plaatsen, maar handig is het niet. Daarbij kun je niet alle zenders ontvangen via de zendmast. Als jij andere zenders wilt ontvangen zul je toch snel moeten kiezen voor digitale televisie. Daarbij zijn veel meer mogelijkheden en tegenwoordig ben je daarmee ook niet meer locatiegebonden. Ziggo biedt tegenwoordig bijvoorbeeld Ziggo GO aan, waarmee je ook buitenshuis kunt genieten van televisie.

Klachten Digitenne

Een veelgehoorde klacht over Digitenne is dat het signaal vaak wegvalt. Ook als er in principe een goed signaal zou moeten zijn, merken veel mensen dat het zendkastje er moeite mee heeft. Op websites zoals Klacht.nl en het Klachtenkompas van de Consumentenbond, komen veel klachten binnen over dit onderwerp. Dat is ook een van de redenen dat veel mensen overstappen naar digitale televisie.

KPN Digitenne opzeggen

Een abonnement op Digitenne ga je in eerste instantie aan voor een jaar, tenzij anders overeengekomen. Het is niet mogelijk om tussentijds op te zeggen, dus als je nog in dat eerste jaar zit zul je moeten wachten tot dat voorbij is. Na dat jaar kun je wel maandelijks opzeggen. Als je nu opzegt en je zit nog in dat eerste jaar, dan zal je opzegging ingaan op de dag dat dat jaar eindigt. Je zit dan dus niet langer dan één jaar vast aan KPN Digitenne. Als KPN Digitenne opzeggen iets is wat jij op dit moment overweegt, dan willen we je graag vertellen hoe je dat het makkelijkste doet. Je kunt namelijk gebruikmaken van de opzegservice van 123opzeggen. Hierboven staat een opzegbrief die voldoet aan alle gestelde eisen. Jij hoeft alleen je eigen gegevens in te vullen in de invulvelden naast de brief. Die gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna die na ondertekening klaar is voor verzending. Je kunt de brief eenvoudig downloaden via de downloadknop. Jij hebt dus alleen een postzegel en envelop nodig.

Bij 123opzeggen weten wij echter ook dat niet iedereen postzegels en enveloppen in huis heeft. In dat geval is het misschien handiger om gebruik te maken van onze verzendservice. Jij hoeft dan niet meer de deur uit om KPN Digitenne op te zeggen. Dit kun je gewoon vanachter je computer doen. Als je kiest voor de verzendoptie, zullen wij ervoor zorgen dat de opzegbrief bij Digitenne op de mat valt. Zij zullen de opzegging dan in behandeling nemen en jou op de hoogte houden van de vorderingen. Zodra de opzegging verwerkt is, krijg je een bevestiging waarin vermeld staat per wanneer je abonnement afloopt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig.