Er zijn 86 opzegbrieven in de categorie Vrije tijd

B

C

D

E

G

H

K

M

N

O

P

S

T

U

V

W

Z

Staat het bedrijf er niet tussen, gebruik de algemene opzegbrief!

Is een los kaartje interessanter dan een abonnement?

Vrije tijd wordt door veel mensen ingevuld met leuke dingen. Niks is namelijk zo ontspannend als een leuk dagje weg of een avondje in de bioscoop. Als je dit vaker doet, dan kan het interessant zijn om een abonnement af te sluiten. Je bent dan vaak een stuk goedkoper uit, dan wanneer je elke keer een apart kaartje moet kopen. Als je echter weinig gebruik maakt van het abonnement, omdat je er simpelweg geen tijd voor hebt, dan kan zo’n maandelijks bedrag flink in de papieren lopen. Het is dan zeker geen slecht idee om het abonnement op te zeggen en net als voorheen een los kaartje te kopen.

Als je Nederlanders vraagt wat hun favoriete dagje uit is, dan staan dierentuinen met stip op een. We houden er bijna allemaal wel van om naar wilde dieren te kijken en hun schoonheid te bewonderen. Niet zo gek ook, dit soort dieren zie je vaak niet loslopen in de natuur. Het is dus heel bijzonder dat je ze van zo dichtbij kunt zien! Voor dierentuinen kun je vaak een seizoens- of jaarkaart kopen. Tegen een vast bedrag krijg je dan onbeperkt toegang tot de dierentuin van jouw keuze. Deze regeling geldt ook voor attractieparken. Ook hier kun je vaak een abonnement afsluiten om onbeperkt toegang te krijgen.

Filmliefhebbers kunnen een abonnement afsluiten om hun hobby onbeperkt te kunnen uitoefenen. Bioscoop Pathé heeft bijvoorbeeld de ‘Unlimited’ kaarten. Tegen een vast bedrag per maand kun je dan onbeperkt genieten van de films van dat moment. Je kunt kiezen voor de normale Pathé Unlimited kaart of de Pathé Unlimited Gold kaart. Bij de Gold kaart hoef je de toeslag bij de 3D-films niet meer te betalen en je krijgt daarbovenop ook nog meer korting op de snacks in de bioscoop. Hartstikke leuk natuurlijk, zeker als een vriend(in) ook zo’n kaart heeft.

Gratis opzeggen met 123Opzeggen.nl

Zoals hierboven ook al genoemd werd, is zo’n abonnement alleen interessant als je ook vaak gaat, anders is het weggegooid geld en dat is zonde. Je kunt er dan beter voor kiezen om het abonnement op te zeggen. Veel bedrijven vertellen dat je enkel online op kunt zeggen, maar dat is niet waar. Bij wet is vastgesteld dat je altijd schriftelijk op kunt zeggen als de brief voldoet aan bepaalde voorwaarden. 123Opzeggen.nl kan je daarbij helpen. Hier kun je een brief genereren voor het abonnement dat jij wilt opzeggen. Of dit voor Burger’s Zoo of Pathé is, maakt hierbij niet uit. De brief maken is geheel kosteloos. Je hoeft ‘m alleen nog even uit te printen en op te sturen.

Verzendservice

Als je het opzeggen van je abonnement liever volledig uit handen geeft, is dit ook een optie. Wij regelen dan tegen een kleine vergoeding de volledige opzegging voor je. Jij hoeft alleen de juiste gegevens in te vullen en 123Opzeggen.nl zorgt er vervolgens voor dat de opzegbrief bij het juiste bedrijf op de mat valt. Dat scheelt jou weer een hoop gedoe. Wel zo makkelijk! Mocht het bedrijf waar jij je abonnement bij op wilt zeggen hier niet boven staan, dan kun je ook altijd gebruik maken van de algemene brief.