Seniorenvoordeelpas opzeggen

5 / 5 (269 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Seniorenvoordeelpas opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Seniorenvoordeelpas als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresSeniorenvoordeelpas
t.a.v. Klantenservice
Adres bedrijf
5600 HA Eindhoven

, 24-10-2019

Betreft: Seniorenvoordeelpas opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

269 Beoordelingen Seniorenvoordeelpas

Schrijf een beoordeling over Seniorenvoordeelpas

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik maak er geen gebruik van

Geen interesse meer wel betalen en niets voor terug krijgen

niet interessant.. geen toegevoegde waarde

maak er geen gebruik van .te vaak onbekend

geen intresse meer en wij doen er niets mee. met vriendelijke groeten

De seniorenvoordeelpas opzeggen? Zo doe je dat!

De seniorenvoordelpas is in het leven geroepen om het leven van senioren wat leuker te maken. Door leuke aanbiedingen wil de seniorenpas mensen van boven de 50 jaar stimuleren om leuke dingen te doen. Je kunt voordeel krijgen op stedentrips, museumbezoeken, restaurantbezoeken en nog veel meer. Heel veel grote bedrijven bieden kortingen aan op hun producten om het voor senioren interessanter te maken om bijvoorbeeld die nieuwe stofzuiger bij hun te kopen. Een win-win situatie! De kortingen van de seniorenpas zijn niet alleen maar tastbaar. Voor mensen boven de 50 jaar is er ook elk jaar een gratis gezondheidscheck beschikbaar. Zo weet je precies hoe het gesteld is met je gezondheid.

Naast de voordelen op uitjes hoopt de Seniorenvoordeelpas het in Nederland ook wat leuker en beter te maken voor senioren. Met de actie ‘Wij dragen ons steentje bij’ steunt de seniorenpas met regelmaat een initiatief om het leefklimaat in Nederland beter te maken. Mensen die de pas aanschaffen steunen dit initiatief automatisch en hebben er ook zeggenschap over. Als je een leuk initiatief bij jou in de buurt weet dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken, dan kun je dat aangeven.

kritiek op de seniorenvoordeelpas

Toch is er in het verleden ook kritiek geweest op de kortingspas. Radar deed na enkele klachten onderzoek naar de pas en ontdekte een paar zorgwekkende dingen. Zo zouden sommige bedrijven niet op de hoogte zijn van het feit dat zij kortingen aanbieden op hun producten. De seniorenpas zou die kortingen dus ook niet op de site mogen vermelden. De pas betreurde dit en zei de fout te herstellen. Ook moest de pas op de site vermelden dat de korting geldt voor webshops en niet voor fysieke winkels.

Het Nationale Ouderenfonds twijfelde even of ze nog in zee wilden gaan met de seniorenvoordeelpas, maar heeft de steun uiteindelijk niet ingetrokken. Voor hun staat het welzijn van de senioren voorop en ze zijn gelijk met de kortingspas in gesprek gegaan.

De seniorenvoordeelpas opzeggen met 123Opzeggen.nl

Veel mensen twijfelen door deze bevindingen wel aan de pas en willen ‘m graag opzeggen. Seniorenvoordeelpas zegt dat je enkel via de klantenservice op kunt zeggen, maar dat is niet het geval. Opzeggen kan altijd schriftelijk, dit is bij wet vastgelegd. Wij helpen je graag om een brief op te stellen die aan alle eisen voldoet. Hiervoor hoef jij enkel een paar gegevens in te vullen, de brief te printen en te versturen.

Verzendservice

Als je de opzegging liever uit handen geeft, dan kan dit ook. Je genereert de brief en wij handelen het verder voor je af. Wij zorgen er tegen een kleine vergoeding voor dat de opzegging bij de seniorenvoordeelpas op de mat komt en afgehandeld wordt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is wachten tot de seniorenpas een bevestiging naar jou stuurt dat alles in orde is. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de opzegging, wel zo makkelijk.