Youfone opzeggen

Youfone is in 2008 opgericht in Rotterdam. Het doel is om op slimme manieren een scherpe prijs te kunnen bieden voor mobiele telefonie, televisie, internet en vaste telefonie. Die laatste drie bieden ze sinds eind 2017. Daarvoor was Youfone vooral voor mobiele telefonie. Ze beweren de beste abonnementen aan te bieden.

Als je bij Youfone een abonnement afsluit garanderen ze dat je altijd premium kwaliteit krijgt voor een lage prijs. Ze bieden hun services aan via het KPN-netwerk, waardoor je altijd verzekerd bent van snel internet en goed bereik. Daarbij kun je ook een bel- en dataplafond instellen, waardoor je nooit meer betaalt dan gepland. Als je bijvoorbeeld niet meer dan 50 euro wilt uitgeven aan kosten buiten je bundel, dan zal Youfone je data afsluiten als je dat bedrag bereikt hebt. Zo betaal je nooit te veel. Je kunt je verbruik ook altijd handig zelf in de gaten houden via de Youfone-app. Youfone is niet de enige die gelooft in hun eigen goede service. Zo wonnen ze al twee keer de Beste Service Award van de Consumentenbond. Ze willen graag dat alles makkelijk is en als je iets toch niet helemaal snapt, kun je altijd op een laagdrempelige manier contact opnemen met de aanbieder.

Leuke extra’s bij Youfone

Naast deze praktische zaken, wil Youfone je ook graag wat leuke extraatjes bieden. Zo heb je de zogeheten vriendendienst. Als een vriend, vriendin of familielid zich aanmeldt bij Youfone, krijgen zowel jij als de ander allebei 10 euro korting op de maandfactuur. Zo hopen ze natuurlijk dat je zoveel mogelijk vrienden en familie helpt aan een abonnement bij Youfone. Naast de vriendendienst, kun je ook sparen voor korting. Als je via MyYoufone wat bestelt bij partnerwebshops, krijg je zogeheten Youcoins die je later weer in kunt ruilen voor extra Mb’s of korting op je maandfactuur.

Internet en televisie

Zoals hierboven al even genoemd werd, biedt Youfone sinds 2017 televisie en internetabonnementen aan. Als je ook al een Youfone sim-only abonnement hebt, kun je gebruikmaken van de zogeheten combideals. Hierdoor krijg je tot wel 38 euro korting op je pakket en heb je alles overzichtelijk geregeld bij een provider, waardoor je ook alles kunt bekijken op een centrale plek. Naast die lage prijs krijg je ook meer voor je geld. Zo krijg je ook een gratis Fox Sports 1 abonnement.

Youfone opzeggen met 123opzeggen

Ondanks deze goede deals, kan het altijd zijn dat je ergens anders een betere deal vindt. Als dat het geval is, dan is Youfone opzeggen een logische stap. Wij weten bij 123opzeggen maar al te goed hoe lastig dat kan zijn. Als jij geen zin hebt in al die moeilijke werkwijzes, kun je gebruikmaken van de gratis opzegservice van 123opzeggen. Je maakt eenvoudig een opzegbrief die volledig is toegespitst op Youfone, waardoor opzeggen een stuk makkelijker gaat. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de invulvelden, waarna die automatisch in de brief geladen worden. De brief is dan klaar om te downloaden en te versturen. Je hebt alleen maar een postzegel nodig!

Verzendservice

Als je geen postzegels op de plank hebt liggen, kun je ook gebruikmaken van onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de brief bij Youfone op de mat valt, waarna het alleen even wachten is op de bevestiging. Zodra Youfone de opzegbrief verwerkt heeft, zul je een bevestiging krijgen die jou precies vertelt wanneer je abonnement afloopt en per wanneer je dus gebruik kunt maken van een nieuwe provider, zoals Ziggo of Tele2. Zo makkelijk kan het zijn als je opzegt met 123opzeggen!