Brievenbussticker

Brievenbussticker

Met een brievenbussticker kun je aangeven dat je geen ongeadresseerd drukwerk zoals reclamefolders wenst te ontvangen. Met de sticker zorg je ervoor dat je alleen de post ontvangt die voor jou relevant is. Het gebruik van brievenbusstickers is een handige manier om je voorkeuren kenbaar te maken aan bezorgers en postbodes, en het kan helpen om onnodige post te verminderen of bepaalde bezorgingsinstructies duidelijk te communiceren.

Soorten brievenbusstickers

Een veel voorkomend type brievenbussticker is de "Nee Nee" of "Nee/Ja"-sticker. Deze sticker kan in verschillende vormen en kleuren voorkomen, maar het meest gebruikte formaat is rechthoekig en meestal rood met witte tekst.

Deze sticker wordt gebruikt om aan te geven of de bewoner ongewenste reclamepost en huis-aan-huisbladen wil ontvangen. De "Nee/Nee"-variant geeft aan dat zowel reclame als huis-aan-huisbladen niet gewenst zijn, terwijl de "Nee/Ja"-variant aangeeft dat alleen reclamepost niet gewenst is.

Waarom zou je gebruik maken van een brievenbussticker?

Met een "Nee Nee"-sticker op de brievenbus geef je aan dat je geen reclamefolders of drukwerk wilt ontvangen. Deze stickers worden vaak gebruikt om de hoeveelheid ongewenste reclamepost te verminderen. Ook gebruiken sommige mensen brievenbusstickers om hun zorgen over het milieu te uiten. Door geen reclamefolders te ontvangen, helpen ze papierafval te verminderen.

Waar zijn brievenbusstickers verkijgbaar?

Brievenbusstickers zijn vaak verkrijgbaar bij postkantoren, gemeentehuizen of online retailers. Ze zijn meestal goedkoop of worden gratis verstrekt door gemeentelijke overheden.

Zeg abonnement op

Landschap

Wat wil je opzeggen?

Gebruik de gratis opzegbrief

Golf