Lexa Ourtime opzeggen

5 / 5 (874 beoordelingen)

Heb jij een nieuwe liefde gevonden of wil je een andere website een kans geven? Je kunt Ourtime opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt, zodat Ourtime je abonnement kan opzeggen.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresLexa Ourtime
Adres bedrijf
1001 EV Amsterdam

, 04-12-2020

Betreft: Lexa Ourtime opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

874 Beoordelingen Lexa Ourtime

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik wil gebruik maken van mijn herroepingrecht
Graag wil ik mijn geld terug ontvangen

Het voldoet niet aan mijn verwachtingen. Helaas heb ik voor een heel jaar betaald!

Ik wil graag gebruik maken van mijn herroepingsrecht omdat de mannen die op our time te zien zijn zijn niet de types die ik zoek.
Graag wil ik mijn geld terug ontvangen.
Vriendelijke groet en vast bedankt

Geschrokken van de reviews.
Het is altijd achteraf dat je gaat uitzoeken hoe iets zit. Jammer.

Het is zo jammer dat er mannen en dat zullen ook vrouwen zijn neem ik aan die niet voor een datingsite gaan maar alleen maar voor de sex. Helaas was dit voor mij de oorzaak om het lidmaatschap te laten stoppen.

heb via deze site iemand gevonden

niet meer nodig

wil geen abbonoment

ik heb een leuke gehad en heb nu een leuke partner gevonden.

Relatie gevonden

ik ben zaterdag 17 oktober lid geworden van ourtime . maar het bevalt me niet maar omdat dat ik nog geen 14 dagen lid ben heb ik recht op mijn geld terug. er staan veel nepprofielen op en en wordt gesjoemeld met namen

Nog niet aan toe valt tegen

Dit is voor mij niet de manier omdat er weinig reacties op mijn schrijven komt.

niet mijn ding

teveel romp slomp steeds maar verwijderen verwijderen

Relatie Iet

partner gevonden

Erg belastend

Ourtime opzeggen 

Datingsitebeheerder Meetic heeft na Lexamore en Lexa een nieuwe datingsite opgezet die erop gericht is om jonge vijftigplussers bij elkaar te brengen. Het is een nieuw onderdeel, maar de werking is nagenoeg hetzelfde. Je kunt op Ourtime gratis een profiel maken waarmee je kunt kijken welke singles er allemaal op Ourtime te vinden zijn. Je kunt gebruikmaken van zogeheten sweethearts, waarmee je de ander duidelijk kunt maken dat je interesse hebt. Als die ander wederzijdse interesse heeft, komen jullie in elkaar lijst te staan.

Kosten Ourtime

Natuurlijk stopt het daar niet en wil je graag praten met de singles die jij interessant vindt. Dit weet Ourtime en daarom komt er precies daarom een abonnement om de hoek kijken. Alleen met dat abonnement kun je berichten sturen naar de singles die jouw interesse gewekt hebben. Een maandabonnement is in principe altijd even duur, maar je kunt de prijs per maand wel iets omlaag krijgen door je voor een langere periode vast te leggen. Weet je bijvoorbeeld dat het waarschijnlijk wel 3 of 6 maanden gaat duren voor je een leuke partner aan de haak hebt geslagen? Profiteer dan van de Lexa Ourtime korting en betaal minder per maand.

Voordelen online daten

Nu je de kosten gezien hebt, vraag je je misschien af waarom je zou kiezen voor online dating zou kiezen. De reden is eigenlijk heel simpel, namelijk: de enorme keuze. Als je een avondje de kroeg in duikt, zie je vaak niet eens zo heel veel mensen die je leuk vindt en bovendien weet je dan nog helemaal niets van ze. Dankzij de profielen op datingsites zoals Ourtime zie je een gezicht en heb je gelijk een overzicht van iemands karakter. Heel handig om te beslissen of diegene misschien wel interessant voor je is. Daarbij kun je ook mensen vinden die normaal niet in de kroeg te vinden zijn. Je was ze anders misschien wel helemaal niet tegengekomen! Zo vergroot je je eigen kansen aanzienlijk en vind je hopelijk snel jouw soulmate.

Pas op voor de dating scammer

Natuurlijk is daten niet alleen maar leuk en gaat het niet alleen maar over rozen. Het risico van online dating is namelijk dat iemand zich anders voor kan doen dan hij of zij in werkelijkheid is. Een paar kilo lichter, een beetje jonger of zelf een compleet ander persoon. Daarom is het verstandig om altijd goed op te passen voor een dating scammer. Deze scammers hebben vaak kwaad in de zin. Ze zijn bijvoorbeeld uit op je geld of zelfs erger. Daarom is het verstandig om altijd eerst even te videobellen via media zoals Skype, WhatsApp of Zoom. Zo kun je zien of de foto klopt met de werkelijkheid. Ook is het heel belangrijk om je gevoel te vertrouwen. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan – hoe treurig ook – is dat ook vaak zo.

Opzeggen Ourtime

Heb je je soulmate gevonden of doe je aan casual dating en vind je het allemaal wel even goed zo? Je kunt je abonnement bij Ourtime opzeggen door dit binnen je profiel aan te geven of door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je opzegbrief is helemaal afgestemd op Ourtime en alle belangrijke gegevens zijn aanwezig. Jij hoeft alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen, zodat Ourtime weet wie het abonnement wil opzeggen. Deze gegevens worden daarna in de opzegbrief geladen, waarna je deze gratis kunt downloaden en versturen naar Ourtime. Het versturen van de opzegbrief kun je ook overlaten aan 123opzeggen. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Ourtime terechtkomt, zodat zij je abonnement opzeggen en jij lekker kunt genieten van het (niet) daten.