Heb jij een nieuwe liefde gevonden of wil je een andere website een kans geven? Je kunt Ourtime opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt, zodat Ourtime je abonnement kan opzeggen.

Ourtime opzeggen 

Datingsitebeheerder Meetic heeft na Lexamore en Lexa een nieuwe datingsite opgezet die erop gericht is om jonge vijftigplussers bij elkaar te brengen. Het is een nieuw onderdeel, maar de werking is nagenoeg hetzelfde. Je kunt op Ourtime gratis een profiel maken waarmee je kunt kijken welke singles er allemaal op Ourtime te vinden zijn. Je kunt gebruikmaken van zogeheten sweethearts, waarmee je de ander duidelijk kunt maken dat je interesse hebt. Als die ander wederzijdse interesse heeft, komen jullie in elkaar lijst te staan.

Kosten Ourtime

Natuurlijk stopt het daar niet en wil je graag praten met de singles die jij interessant vindt. Dit weet Ourtime en daarom komt er precies daarom een abonnement om de hoek kijken. Alleen met dat abonnement kun je berichten sturen naar de singles die jouw interesse gewekt hebben. Een maandabonnement is in principe altijd even duur, maar je kunt de prijs per maand wel iets omlaag krijgen door je voor een langere periode vast te leggen. Weet je bijvoorbeeld dat het waarschijnlijk wel 3 of 6 maanden gaat duren voor je een leuke partner aan de haak hebt geslagen? Profiteer dan van de Lexa Ourtime korting en betaal minder per maand.

Voordelen online daten

Nu je de kosten gezien hebt, vraag je je misschien af waarom je zou kiezen voor online dating zou kiezen. De reden is eigenlijk heel simpel, namelijk: de enorme keuze. Als je een avondje de kroeg in duikt, zie je vaak niet eens zo heel veel mensen die je leuk vindt en bovendien weet je dan nog helemaal niets van ze. Dankzij de profielen op datingsites zoals Ourtime zie je een gezicht en heb je gelijk een overzicht van iemands karakter. Heel handig om te beslissen of diegene misschien wel interessant voor je is. Daarbij kun je ook mensen vinden die normaal niet in de kroeg te vinden zijn. Je was ze anders misschien wel helemaal niet tegengekomen! Zo vergroot je je eigen kansen aanzienlijk en vind je hopelijk snel jouw soulmate.

Pas op voor de dating scammer

Natuurlijk is daten niet alleen maar leuk en gaat het niet alleen maar over rozen. Het risico van online dating is namelijk dat iemand zich anders voor kan doen dan hij of zij in werkelijkheid is. Een paar kilo lichter, een beetje jonger of zelf een compleet ander persoon. Daarom is het verstandig om altijd goed op te passen voor een dating scammer. Deze scammers hebben vaak kwaad in de zin. Ze zijn bijvoorbeeld uit op je geld of zelfs erger. Daarom is het verstandig om altijd eerst even te videobellen via media zoals Skype, WhatsApp of Zoom. Zo kun je zien of de foto klopt met de werkelijkheid. Ook is het heel belangrijk om je gevoel te vertrouwen. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan – hoe treurig ook – is dat ook vaak zo.

Opzeggen Ourtime

Heb je je soulmate gevonden of doe je aan casual dating en vind je het allemaal wel even goed zo? Je kunt je abonnement bij Ourtime opzeggen door dit binnen je profiel aan te geven of door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je opzegbrief is helemaal afgestemd op Ourtime en alle belangrijke gegevens zijn aanwezig. Jij hoeft alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen, zodat Ourtime weet wie het abonnement wil opzeggen. Deze gegevens worden daarna in de opzegbrief geladen, waarna je deze gratis kunt downloaden en versturen naar Ourtime. Het versturen van de opzegbrief kun je ook overlaten aan 123opzeggen. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Ourtime terechtkomt, zodat zij je abonnement opzeggen en jij lekker kunt genieten van het (niet) daten.