Er zijn 666 opzegbrieven in de categorie Goede doelen

A

B

L

S

Stichtin Agrinas

Agrinas

Stichting ABaCus

ABaCus

Stichting Abana Rwanda Kinderen

Abana Rwanda Kinderen

Stichting Abdo

Abdo

Stichting Abongra Kot'Odo

Abronga Kot'Odo

Stichting Achter de Regenboog

Achter de Regenboog

Stichting Actieve Hulp Cambodja

Actieve Hulp Cambodja

Stichting Adesa

Adesa

Stichting ADF

ADF

Stichting Aflatoun

Aflatoun

Stichting Afri-can Foundation

Afri-can Foundation

Stichting Africa Zending

Afrika Zending

Stichting AfricaSport

AfricaSport

Stichting Afrikaanse Albino's

Afrikaanse Albino's

Stichting Afrikaanse Vrienden

Afrikaanse Vrienden

Stichting AfriKNO

AfriKNO

Stichting AFS

AFS

Stichting Agape Borculo

Agape Borculo

Stichting Agnes van Leeuwenberch

Agnes van Leeuwenberch

Stichting AGNI

AGNI

Stichting Agriterra

Agriterra

Stichting Agromisa

Agromisa

Stichting Ahero Friends

Ahero

Stichting AIDS Foundation East-West

AIDS Foundation East-West

Stichting Aka Nesi

Aka Nesi

Stichting Akar

Akar

Stichting Akoma

Akoma

Stichting Aktie '68

Aktie '68

Stichting Aktie Benin

Aktie Benin

Stichting Akvo

Akvo

Stichting Akwadaa Aseda

Akwadaa Aseda

Stichting All For Children

All For Children

Stichting Alliance For The University For Peace

Alliance For The University For Peace

Stichting Alodo

Alodo

Stichting ALS

ALS

Stichting Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland

Stichting Amara Foundation

Amara Foundation

Stichting Amazone Kinderen

Amazone Kinderen

Stichting Ambassadors Ministries

Ambassadors Ministries

Stichting Ambulance Wens

Ambulance Wens

Stichting AMCHA Nederland

AMCHA Nederland

Stichting Amigos Colombianos

Amigos Colombianos

Stichting Amigos De San Juan De Flores

Amigos De San Juan De Flores

Stichting Amivedi

Amivedi

Stichting AMREF Flying Doctors

AMREF Flying Doctors

Stichting Amsterdams Universiteitsfonds

Amsterdams Universiteitsfonds

Stichting Anak

Anak

Stichting Ananda Bhavan

Ananda Bhavan

Stichting Ananse

Ananse

Stichting Anna Poot

Anna Poot

Stichting Anne Van Den Ban Fonds

Anne Van Den Ban Fonds

Stichting Antwoord

Antwoord

Stichting Apadrinamiento Sinsoluka

Apadrinamiento Sinsoluka

Stichting Apeksha

Apeksha

Stichting Apollos

Apollos

Stichting Aprisco

Aprisco

Stichting Aqua For All

Aqua For All

Stichting Ariana Studiefonds Voor Afghaanse Vrouwen

Ariana

Stichting ARK

ARK

Stichting Ark Aid Foundation

Ark Aid

Stichting Ark Mission

Ark Mission

Stichting Atar

ATAR

Stichting Atria

Atria

Staat het bedrijf er niet tussen, gebruik de algemene opzegbrief!

Goede doelen online opzeggen

Ben je lid van één of meerdere goede doelen en wil je deze graag opzeggen? 132Opzeggen.nl helpt je daar graag bij. Aan de hand van onze unieke opzegservice kun je jouw maandelijkse bijdrage snel en eenvoudig stopzetten. In Nederland zijn er veel goede doelen die je kunt steunen door maandelijks een financiële bijdrage te leveren. Na jouw toestemming wordt er middels een doorlopende automatische incasso elke maand een bepaald bedrag van je rekening afgeschreven.

Als donateur van een goed doel heb je vaak een aantal privileges. Zo kan het zijn dat je op maandelijkse basis een magazine ontvangt, waardoor je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen van het goede doel. Een aantal voorbeelden van goede doelen in Nederland zijn Amnesty International, Stichting Wakker Dier of Artsen Zonder Grenzen. Toch zijn er veel mensen die hun donateurschap voor goede doelen op willen zeggen.

Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je jouw goede doel op een andere manier wilt steunen, of omdat je financieel niet (meer) bij machte bent om maandelijks een bedrag te kunnen missen. Hoewel het steunen van een goed doel vaak al voor een klein bedrag per maand mogelijk is, kan dit bedrag op jaarbasis behoorlijk oplopen. Ben je lid van een goed doel en wil je dit beëindigen? Bij 123Opzeggen.nl doen we dat graag voor je. Door gebruik te maken door onze unieke opzegbrief voor goede doelen regel je het snel én eenvoudig.

Hoe kun je snel een goed doel opzeggen?

Of je nu donateur bent van het Wereld Natuur Fonds, Stichting ALS of een ander goed doel, opzeggen blijkt altijd een tikkeltje lastiger dan je van tevoren dacht. De gestelde voorwaarden aan een opzegging worden vaak handig weggewerkt binnen de website van het goede doel. Dit betekent dat je een behoorlijke zoektocht moet verrichten naar de juiste gegevens.

Dit kost je niet alleen veel tijd en energie, maar ook behoorlijk wat administratief werk. Daarnaast moet een opzegbrief voor goede doelen ook aan bepaalde regels voldoen. In veel gevallen wordt de beëindiging van jouw lidmaatschap niet eens in behandeling genomen als de gegevens incompleet blijken te zijn. Hierbij kun je denken aan informatie zoals een klantnummer of abonneenummer.

Maar hoe kun je dan wel snel en eenvoudig een goed doel opzeggen? Door gebruik te maken van de online opzegservice van 123Opzeggen.nl nemen we je een hoop zorgen uit handen. We beschikken namelijk niet alleen over de juiste adresgegevens van de goede doelen die je op wilt zeggen, maar ook over een correcte opzegbrief. Deze bevat alle informatie die nodig is om jouw donateurschap per direct te beëindigen. Op deze manier bespaar jij je maandelijks behoorlijk wat geld.

Gratis opzeggen met 123opzeggen.nl

Als je donateur bent van een goed doel, kan een beëindiging daarvan best een lastige keuze zijn. Dit komt omdat de marketing van goede doelen vooral is ingespeeld op emoties. Het is dus zeker niet ondenkbaar dat jij je schuldig voelt als je jouw donatie aan een goed doel wilt gaan beëindigen. Maar is het reëel? Als jij je bedenkt dat je te allen tijde weer kunt besluiten om lid te worden of een vrije donatie te doen, wordt de keuze voor het opzeggen van goede doelen een stuk eenvoudiger. Gratis opzeggen met de opzegbrief van 123Opzeggen.nl is dan een prima oplossing. Het enige wat je hoeft te doen is jouw goede doel opzoeken in onze lijst, en wij doen de rest. Door het invullen van enkele gegevens wordt de brief gevuld met de juiste informatie. Jij hoeft de brief nu alleen nog maar te printen en te versturen.

Opzeggen goede doelen na overlijden

Als je een donateurschap op een goed doel wilt stopzetten, dan kan dat ook een minder leuke reden hebben. Hierbij kun je denken aan het opzeggen van goede doelen na het overlijden van een dierbaar persoon. Ook in dat geval staat de gratis opzegservice voor goede doelen graag voor je klaar. Het stopzetten van een goed doel na een overlijden is van groot belang. Zo voorkom je namelijk dat de automatische incasso van het goede doel door blijft lopen, terwijl de rekening inmiddels al geblokkeerd of opgeheven is.

Verzendservice 123Opzeggen.nl

Een klein maandbedrag kan dan behoorlijk oplopen als er niet tijdig wordt opgezegd. Daarnaast is het ontvangen van geadresseerde post na iemands overlijden ook erg vervelend. Wil je een goede doelen lidmaatschap opzeggen na een overlijden? Bij 123Opzeggen.nl helpen we je daar graag bij. Onze gratis opzegbrief is eenvoudig in te vullen en te downloaden. Natuurlijk hebben wij deze al voorzien van de juiste gegevens van het goede doel. Als je de opzegging liever volledig aan ons overlaat, kunnen we dat tegen een kleine vergoeding voor je doen. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de opzegging. Het enige wat jou nog rest is het afwachten van de bevestiging van het goede doel.