Postcode Loterij opzeggen

5 / 5 (609 beoordelingen)

Wil jij niet langer meespelen met de Postcode Loterij? Je abonnement bij de Postcode Loterij opzeggen hoeft niet moeilijk te zijn. Maak het jezelf makkelijk en maak gebruik van de opzegbrief van 123opzeggen. Je kunt de loterij nu eenvoudig vanachter je computer opzeggen en hoeft niet te wachten aan de telefoon. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en zeg je abonnement op.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresNationale Postcode Loterij
Adres bedrijf
1077 JZ Amsterdam

, 02-10-2020

Betreft: Postcode Loterij opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lot per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Lotnummers:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

609 Beoordelingen Postcode Loterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Opzeggen heeeel moeilijk.

Kan het niet meer Jan betalen niet meer mogelijk

Ik vind dat je bij bijna elke trekking met een lullig kadootje het bos wordt ingestuurd

.

Geen werk meer.

Ik wil met één lot meespelen zoals wij al jaren doen, en wil géén gratis lot ,wil alles laten zoals het was.

Ben werkloos

We gaan na 15 jaar?? Verder met 1 lot

wij spelen met een lot maar mochten een maal mee spelen met een gratis lot, maar we moeten hem wel betalen
RA RA waarom is dat.

Win nooit wat. Kosten een hoop geld.

We hebben nog een lot en dit vinden we voor nu voldoende aangezien we de laatste jaren niets meer hebben gewonnen.

word ons te duur

Ik ga gewoon door met de Postcode Loterij gaan. Ik heb al voor andere koffer nummer gekozen.

1 lot vind ik genoeg

Ik speel jaren met drie loten ik wil nu met 1 lot spelen

Financieel

heel prettig en bewonder dat zoveel geld naar goede doelen gaat.

Genoeg geweest

wil maar 1 lot houden

Postcode Loterij opzeggen

De Nationale Postcode Loterij opzeggen is iets wat niet altijd even makkelijk gaat. Je moet een telefoonnummer bellen om vervolgens van een telefoniste te horen waarom je toch echt moet blijven. Dit ervaren mensen veelal als onprettig en daarom is er vraag naar de Postcode Loterij online opzeggen. 123opzeggen komt deze mensen graag tegemoet door met haar opzegbrieven deze mogelijkheid te bieden. Hierdoor wordt de Postcode Loterij opzeggen eenvoudig gemaakt en hoef jij je niet langer schuldig te voelen.

Geschiedenis Postcode Loterij

Voordat we overgaan tot het opzeggen willen we je graag nog wat feitjes over de Postcode Loterij meegeven. Wist je bijvoorbeeld dat de Nationale Postcode Loterij al in 1989 is opgericht om goede doelen een steuntje in de rug te geven? Mensen gaven steeds minder uit aan donaties en door mee te spelen met de Postcode Loterij konden de doelen toch hun werk blijven uitvoeren. Van de 300.000 verkocht loten werd stichting Vluchtelingenwerk gesteund. Later werden dit drie doelen en inmiddels steunt de loterij bijna 100 goede doelen. Deze doelen richten zich allemaal op ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, sociale samenhang in Nederland, natuurbescherming en milieu. Het geld voor de goede doelen komt niet alleen van deelnemers van de Postcode Loterij, maar ook de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij maken deel uit van de Nationale Goede Doelen Loterijen.

Postcode Loterij uitslagen

Als je meespeelt met de Postcode Loterij is je lotnummer je postcode samen met drie eindcijfers je lotnummer. Dit nummer is iedere maand hetzelfde en veel Postcode Loterij prijzen vallen op een postcode, waardoor je buren ook een prijs winnen als jij wint. In totaal zijn er 14 trekkingen; 12 gebruikelijke trekkingen en 2 extra trekkingen. Bij deze extra trekkingen maak je ook kans op speciale prijzen, zoals bijvoorbeeld de Postcode Straatprijs, Postcode Loterij Buurt-Ton en andere prijzen. De SuperPostcodePrijs van een miljoen euro valt standaard bij de veertiende trekking van de Postcode Loterij.

Als jij graag wilt meespelen kost elk lot 13,50 euro. Dit komt neer op een bedrag van 189 euro per jaar als je meespeelt met een lot. Veel mensen kiezen er echter voor om met meerdere loten mee te spelen, omdat ze op die manier kans maken op grotere prijzen. De Postcodeprijzen worden namelijk verdeeld over het aantal meespelende loten. Als je twee loten hebt, kun dus een grotere prijs pakken.

Winkans Postcode Loterij

Als je meedoet met de Postcode Loterij is de winkans op een van alle prijzen 1 op 6. Dit is de laagste winkans van alle loterijen. Daarbij gaat het hier ook om de kleine prijzen, zoals een gratis tijdschrift of een bak ijs. De kans dat je een grote prijs zou winnen met de loterij stond in 2018 op 1 op 1.701. Voor de gunstige winkansen, kun je dus beter meedoen met bijvoorbeeld de Staatsloterij. Gelukkig doen veel mensen mee om goede doelen te steunen en daarbij nog kans te maken op leuke extra’s.

Kritiek op Postcode Loterij

Net als bij de Staatsloterij is ook de Postcode Loterij niet vrij van de nodige controverses en kritieken. Het grootste kritiekpunt is hierboven ook al genoemd, namelijk de angst om niet mee te delen in het prijzengeld. Sommigen noemen dit emotionele chantage, omdat je zeker weet dat je iets gewonnen had kunnen hebben als je een lot had. Ook zou deze manier van spelen een invloed hebben op mensen die wel wat hadden kunnen winnen, maar uiteindelijk niets gewonnen hebben. Zo klaagde een vrouw uit Heusden de loterij in 2007 aan, omdat ze psychische schade had geleden doordat de Postcodeprijs op haar postcode was gevallen en zij geen lot had. De rechter gaf de vrouw uiteindelijk geen gelijk, maar zei wel dat de loterij inderdaad tot tegenstellingen kon leiden in een kleine gemeenschap als Heusden. De angst werd ook bevestigd door advocaat Peter Plasman toen hij in een RTLZ interview verklaarde dat mensen zich moesten kunnen verzekeren voor die angst. Ze zouden op die manier toch een prijs krijgen als ze op die postcode zouden wonen.

Recht van Verzet en opzeggen Postcode Loterij

Naast de angst om buiten de prijzen te vallen is er een grote ergernis bij de niet-spelers van de Postcode Loterij. De loterij is namelijk een ster in het versturen van ongevraagde mails en reclamepost. Zo werd de loterij al vaker beboet, omdat ze onterecht en ongevraagd mensen belden die in het bel-me-niet-register stonden. Daarbij moest de loterij ook een boete van 200.000 euro betalen toen ze mails verstuurden naar mensen die hier niet om hadden gevraagd. Mensen kunnen hier gelukkig hun Recht van Verzet voor gebruiken. Dit is het recht dat je altijd moet kunnen aangeven dat je voortaan niet meer gebeld of bericht wilt worden door de Postcode Loterij. Ben je op dit moment lid van de Postcode Loterij, maar wil je hiervan en ook geen post meer ontvangen van de loterij? In dat geval kun je dat gelukkig via ons ook kenbaar maken.

Postcode Loterij opzeggen met 123opzeggen

Om je lidmaatschap op de Postcode Loterij op te zeggen kun je gebruikmaken van de opzegservice van 123opzeggen. Bij deze opzegservice kun je op een eenvoudige manier een opzegbrief maken. Je hoeft hiervoor alleen je gegevens in de invulvelden in te vullen. Zodra je dat gedaan hebt, worden die gegevens automatisch in de brief geladen. Je kunt de brief nu kosteloos downloaden en versturen naar de Postcode Loterij. Het adres van de Postcode Loterij hebben we alvast bovenaan de brief gezet, zodat je die niet meer hoeft op te zoeken. Dat scheelt je weer een zoektocht, want we weten allemaal hoe lastig het kan zijn om een adres te achterhalen.

Verzendservice 123opzeggen

Als je liever hebt dat wij de verzending voor je doen, omdat je bijvoorbeeld geen postzegels in huis hebt dan kan dat ook. In dat geval kies je na het maken van de brief voor de verzendoptie. Na de betaling van een kleine vergoeding zullen wij de verzending op ons nemen. Wij zullen ervoor zorgen dat de brief bij de Postcode Loterij terechtkomt, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Het is aan de Postcode Loterij om je opzegging vervolgens te verwerken. Zodra de opzegging verwerkt is, zul je een bevestiging van je opzegging krijgen. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent en weet je ook wanneer je voor de laatste keer meespeelt. Laten we hopen dat jij dan net die ene bent die er met de miljoenen vandoor gaat!