Herroepingsrecht | 123opzeggen

Heeft de opzegging via 123opzeggen niet aan jouw verwachtingen voldaan? Maak je geen zorgen, want na het gebruik van onze dienst heb je een wettelijke bedenktijd.

Wat is een herroeping?
Volgens de Europese wetgeving heb je na een aankoop een bedenktijd. Zo geldt dit ook voor een opzegging van 123opzeggen. Binnen de zichttermijn van 14 dagen mag je de afgenomen dienst annuleren. Deze termijn gaat in op de dag dat de dienst is afgenomen.

Hoe kan ik een herroeping doorgeven?
Je kunt ons op twee manieren informeren over je herroeping:
Stuur het ingevulde herroepingsformulier per e-mail (formulier is niet verplicht) of laat in een e-mail aan ons weten dat je wilt herroepen. Vermeld je e-mailadres en klantnummer waarmee je op 123opzeggen een opzegging hebt gedaan.

Stuur het ingevulde herroepingsformulier aan ons op per post:

1. Download het herroepingsformulier en print het formulier.
2. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
3. Stuur het formulier in een envelop (met postzegel) naar het volgende adres:

123opzeggen.nl
Postbus 9513
9703 LM Groningen
 

Wat gebeurt er als ik mijn herroeping doorgeef?
Zodra we het formulier hebben ontvangen, zullen we deze zo snel mogelijk op werkdagen in behandeling nemen. Als het een geldige herroeping is, zullen we de factuur crediteren en het factuurbedrag terugstorten op de bankrekening die is opgegeven, als de afschrijving al heeft plaatsgevonden.

Waar kan ik terecht met vragen?
Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen: per e-mail, Facebook Messenger of gewoon via het contactformulier.

Landschap
Golf