Wil je Kika niet langer steunen, dan kun je je donatie opzeggen. Dankzij een opzegbrief van 123opzeggen is het opzeggen niet moeilijk meer. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief verzenden. Kika opzeggen was niet eerder zo makkelijk. 

KiKa opzeggen

Jaarlijks krijgen meer dan 500 kinderen kanker en zijn er 800 onder behandeling voor een eerder vastgestelde vorm van kanker. Het is een vreselijke ziekte en het is een veelvoorkomende doodsoorzaak van kinderen. Bijna 9 procent van kindersterfte is te wijden aan deze ziekte en Stichting Kinderen Kankervrij (KiKA) wil dat dit stopt. In 2002 werd deze stichting opgericht door Frits Hirschstein en Maarten Stoopendaal. Dit deden zij nadat twee professoren aan de bel trokken dat er meer financiering nodig was voor het onderzoek naar kinderkanker. De genezingskans van deze vorm van kanker was al een hele tijd niet gewijzigd en bleef steken op 70 procent.

Missie van KiKa

Het is de droom van KiKa om het overlevingspercentage te verhogen naar 95 procent en de eerste stap is gezet. Sinds de oprichting in 2002 is het percentage al met 5 procent verhoogd en dat is een hele overwinning. KiKa helpt hierbij door donaties te gebruiken om kankeronderzoek te financieren. Toch is dat niet het enige wat de stichting wil doen met het geld. Ze willen mensen ook voorlichten over kinderkanker, zodat het eerder vastgesteld kan worden en ook de kwaliteit van de behandelingen moeten beter. Kinderen zouden volgens KiKa veel minder bijwerkingen moeten ervaren om zo de behandeling beter door te komen.

Donatie Kika Opzeggen

Een goed doel steunen is nobel, maar soms is het financieel niet haalbaar om elke maand of elk jaar een donatie te doen. Veel mensen zijn daarom ook genoodzaakt om hun KiKa donatie op te zeggen. Jammer natuurlijk, maar gelukkig heeft de stichting manieren gevonden, zodat mensen zelf op een andere manier geld kunnen ophalen. Hoe vol je eigen portemonnee is, maakt hierbij niet uit.

Run Fort KiKa

Een van de manieren waarop KiKa fondsen werft, is door Run For Kika. Tijdens dit evenement kunnen mensen verschillende afstanden lopen om geld op te halen voor de stichting. Ze krijgen van KiKa een eigen sponsorpagina en begeleiding. Als je een echt fanatieke hardloper bent, kun je je zelfs inschrijven voor de Run For KiKa Marathon. Je kunt je dan inschrijven voor marathons in verschillende wereldsteden waarmee je geld ophaalt voor de stichting. Een leuke manier van geld inzamelen en ook effectief. Er is al meer dan 175.000 euro opgehaald met deze actie. Als je zelf niet zo van het hardlopen bent, kun je ook helpen door te fietsen en te schaatsen. Zo kunnen veel sporters hun steentje bijdragen aan een hoger overlevingspercentage.

Opzegservice 123Opzeggen

Als je besloten hebt om KiKa op een andere manier te steunen of je geld anders te besteden, kan 123Opzeggen je helpen om je donatie te stoppen. Misschien wil je wel een andere stichting steunen, zoals Cordaid of het Longfonds. Via onze handige opzegservice kun je eenvoudig een opzegbrief maken. De opzegbrief is speciaal gemaakt voor KiKa en voldoet daarom aan alle eisen. Om gebruik te maken van de brief, hoef je alleen hierboven je gegevens in te vullen. Die gegevens worden dan automatisch in de brief verwerkt, waarna je de brief kunt downloaden, printen en opsturen naar het adres dat bovenaan de brief staat.

123Opzeggen Verzendservice

Je kunt er ook voor kiezen om tegen een kleine vergoeding de verzending aan ons over te laten. Wij besparen je dan de wandeling naar de brievenbus en je kunt daardoor opzeggen vanachter je computer. Wel zo makkelijk. Je vult hiervoor wederom je gegevens in en na de betaling regelen wij de rest. Wij zorgen ervoor dat de brief op de mat valt bij KiKa en zodra de opzegging verwerkt is, krijg jij een bevestiging van de stichting. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig.