Wil je niet langer betalen voor de extraatjes van Amazon Prime? Je lidmaatschap op Amazon Prime opzeggen is zo geregeld met een opzegbrief van 123opzeggen,

Amazon Prime opzeggen

Een van de goedkoopste streamingdiensten in Nederland is Amazon Prime. Toch is het niet alleen een streamingdienst, maar kun je veel meer met je Amazon Prime Account. Je kunt het zien als een cadeautje die je maar kunt blijven uitpakken. Er is steeds weer iets nieuws. Toch kan het zijn dat het tóch niets voor jou is. Dat kan en dan is het wel fijn als Amazon Prime opzeggen snel en makkelijk kan. Dat is gelukkig zo geregeld met een opzegbrief van 123opzeggen.

Amazon Prime voordelen

Het fijne aan een lidmaatschap bij Amazon Prime, is dat je niet alleen maar films en series kan kijken. Je kunt ook gebruikmaken van de gratis, snelle verzending van Amazon. Soms kun je je pakketje dan al dezelfde dag ontvangen! In een maatschappij waarbij snelheid steeds belangrijker wordt, is dat natuurlijk wel een uitkomst.

Ook als je een echte gamer bent in hart en nieren, is een lidmaatschap op Amazon Prime interessant. Je krijgt namelijk allemaal in-game content die het gamen net wat leuker en mooier maakt. Al deze dingen zitten gewoon in je abonnement en hoef je niet extra voor te betalen.

Gratis proefperiode

Klinkt dit je goed in de oren, maar weet je niet of je je permanent wil voegen onder de betalende leden? Je kunt gebruikmaken van de gratis proefperiode van Amazon Prime. Dit houdt in dat je 14 dagen lang kunt kijken of je de streamingdienst interessant is. Is dat inderdaad het geval, dan wordt je gratis proefperiode automatisch omgezet in een standaard prime membership en blijf je gebruikmaken van alle handige functies. Het lidmaatschap zal zich nu telkens automatisch vernieuwen, waardoor je nooit meer zonder je favoriete films en series komt te zitten.

Films en series huren via Prime video

Als je een abonnement hebt op Amazon Prime Video, dan krijg je met je Prime lidmaatschap toegang tot een geselecteerd aantal films, series en documentaires. Soms is dit niet precies wat je zoekt en heb je bijvoorbeeld echt zin om de hele Harry Potter serie nog eens te kijken of wil je even wegzwijmelen bij The Notebook. Deze films kun je dan altijd huren of kopen. Het is per film verschillend hoeveel dit je kost.

Prime vs Netflix

Veel mensen vragen zich af welke streamingdienst ze het beste kunnen kiezen. Ben je beter af met een Amazon Prime abonnement, of kun je toch beter voor Netflix kiezen. Dat is natuurlijk van veel factoren afhankelijk. Zo krijg je bij een Amazon Prime abonnement de hierboven genoemde voordelen van bijvoorbeeld de gratis verzending. Koop je echter nooit iets bij Amazon, dan is het misschien slimmer om het Amazon Prime lidmaatschap links te laten liggen, aangezien Netflix en Amazon Prime video elkaar steeds vaker afwisselen met het aanbod. Natuurlijk is het helemaal aan jou en gelukkig kun je beide abonnementen elke maand opzeggen. Wil je op dit moment je Amazon Prime lidmaatschap beëindigen, dan regel je dat eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen.

Amazon Prime lidmaatschap beëindigen

Wil je alles van Amazon Prime opzeggen, dan hoef je alleen maar je gegevens in de velden bij de opzegbrief in te vullen. Deze gegevens zijn nodig, zodat Amazon weet welk lidmaatschap ze moeten stoppen. Deze gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je deze gratis kunt downloaden en printen. Wil je de opzegbrief liever niet zelf versturen, maar dit overlaten aan 123opzeggen, dan kun je kiezen voor de verzendoptie. Voor een kleine vergoeding zorgen wij dan dat de opzegbrief bij Amazon Prime terechtkomt, zodat zijn jouw Prime lidmaatschap kunnen beëindigen.

Amazon Prime Video opzeggen

Wil je je Amazon Prime lidmaatschap wel behouden, maar is Prime Video niets voor jou? Het is helaas niet mogelijk om een deel van het betaalde lidmaatschap op Amazon Prime te behouden. Je zult dus moeten kijken of je het Amazon Prime lidmaatschap wilt behouden of dat je ervoor kiest om Prime Video samen met alle andere voordelen te stoppen.

Meer abonnementen opzeggen?

Naast Amazon Prime, kun je bij 123opzeggen ook andere abonnementen opzeggen. Ga je bijvoorbeeld nooit naar de sportschool of heb je niks met het aanbod bij Videoland? Je kunt met een paar klikken met de muis opzegbrieven versturen naar deze bedrijven. Zo maak je je maandlasten opeens een lichter en kun je kijken naar sport en entertainment dat jou wel kan boeien!