Wil je niet langer een verzekering van Chubb? Je kunt je Chubb verzekering opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Chubb verzekering opzeggen

Chubb is een verzekeringsmaatschappij die particulieren voorziet van verzekeringen bij ongevallen en schade. De verzekeraar komt van origine uit Zwitserland, maar is al een aantal jaren ook actief op de Nederlandse markt. Door een grote samenwerkingen met T-Mobile, Vodafone en Hans Anders zijn veel Nederlandse verzekerd via Chubb. Heb jij de verzekering niet meer nodig? Je kunt je Chubb verzekering opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen.

Chubb verzekeringen via derden

Je kunt bij Chubb verschillende verzekeringen afsluiten, maar vaak lopen deze verzekeringen via een ander bedrijf. Zo kun je een verzekering afsluiten bij Hans Anders, zodat je bril- of hoortoestel verzekerd is tegen schade en kun je via T-Mobile en Vodafone je telefoon verzekeren. Deze verzekeringen zijn niet los af te sluiten via Chubb, maar je zult schade en je opzegging wel bij hun door moeten geven.

Chubb opzeggen

Ook wanneer je je verzekering niet langer nodig hebt, omdat je de telefoon of de bril niet langer in je bezit hebt, kun je je verzekering bij Chubb opzeggen. Helaas is het opzeggen van een verzekering niet altijd even makkelijk en is het soms lastig te vinden hoe dit precies moet. 123opzeggen wil je daarom graag helpen bij het opzeggen door je te voorzien van een handige opzegbrief. De opzegbrief bevat alle informatie die Chubb nodig heeft om je te vinden in hun systeem en om je verzekering op te zeggen. Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens invullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze brief helemaal gratis kunt downloaden. Je kunt de brief zelf versturen naar Chubb, maar je kunt dit ook door 123opzeggen laten doen. Wanneer je kiest voor de laatste optie, kun je kiezen voor de verzendoptie. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Chubb terechtkomt, zodat zij je Chubb verzekering opzeggen.