Bestel je niet genoeg bij Luxplus om het abonnement aan te houden? Je kunt Luxplus opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat je opzegging goed verwerkt wordt. 

Luxplus opzeggen

Wie is er niet gevoelig voor lage prijzen op luxe cosmetica merken en persoonlijke verzorgingsproducten? Luxplus kan voor een concurrerende prijs leveren, waardoor het voor veel mensen interessant is om bij de voordeelclub te bestellen. Vaak vergeten mensen echter dat hier ook een lidmaatschap aan vasthangt en wanneer ze deze weer willen opzeggen, kan 123opzeggen helpen!

Hoe werkt Luxplus?

Voordat we uitleggen hoe Luxplus opzeggen precies werkt, is het handig dat we even uitleggen hoe Luxplus precies werkt. Op de website van Luxplus vind je duizenden producten. Van make-up tot wasmiddel en allerlei luxe, exclusieve merken. Bij deze producten zie je altijd twee prijzen staan. Het aangegeven abonnementsbedrag is alleen geldig als je het Luxplus lidmaatschap activeert. Zodra je voor het eerst bij Luxplus wilt afrekenen, krijg je de vraag of je een lidmaatschap afneemt of dat je de niet-ledenprijs wilt betalen.

Wanneer je voor het eerst een order plaatst bij Luxplus, kun je gebruikmaken van de gratis proefperiode van 14 dagen. Je kunt dan al je favoriete producten tegen luxplus ledenprijzen bestellen. Je zit dan nog niet aan een abonnement vast. Wil je binnen 14 dagen Luxplus opzeggen, dan krijg je het betaalde abonnementsgeld terug en betaal je voortaan de prijs voor niet leden. Zeg je je abonnement niet op, dan betekent dit dat je het abonnement afsluit en voortaan dus ook maandelijks aan het abonnement vast zit. Het abonnement is wel op ieder moment opzegbaar, dus je kunt er ook weer snel vanaf zijn als je die automatische incasso iedere maand toch iets te veel vindt en je de ledenprijs niet interessant genoeg meer vindt.

Bonuscash

Naast de lage ledenprijzen op al die duizenden producten, kun je ook sparen voor Bonuscash. Iedere keer dat je een product besteld, wordt er Bonuscash aan je account toegevoegd. Hoeveel dit is, is afhankelijk van het type product en de prijs. Bij de volgende bestelling die je bij de webwinkel doet, zal de Bonuscash worden verrekend. Hierdoor kan het bespaarde bedrag nóg hoger worden en kun je zelf extra korting genereren. Let er wel op dat je Bonuscash na dertig dagen verloopt als je je abonnement op Luxplus opzegt. Als je besluit om binnen die dertig dagen je account weer te activeren, zal je Bonuscash nog in je account staan.

Voordelen Luxplus abonnement

  • Hoge korting op make-up, verzorging en huishoudelijke producten;
  • Sparen voor extra korting met Bonuscash;
  • Ieder moment opzegbaar;
  • Steeds weer nieuwe producten;
  • 14 dagen gratis proberen na eerste aankoop;
  • Geen verzendkosten bij lidmaatschap.

Twijfels echtheid producten

Er bestaat nogal wat twijfel over de echtheid van de producten van Luxplus. Om dat voor te zijn heeft Luxplus een verklaring op de website staan, waarin genoemd staat dat Luxplus de producten van leveranciers binnen Europa koopt en dat ze zelf ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Juist omdat ze die controles uitvoeren, kunnen ze met 100 procent zekerheid garanderen dat de producten authentiek zijn en dat ze niet verschillen van de producten in de winkels. De reden dat Luxplus de producten zo goedkoop kan aanbieden, is het feit dat Luxplus geen winkels heeft. Hierdoor zijn de kosten heel laag. De bestelde producten worden direct aan hun magazijn geleverd, waarna de klant die op de mat krijgt. Bij Luxplus geldt: hoe meer aankopen je doet, hoe meer geld er bespaard kan worden. Voor een klein verbruiker die maar een aantal producten per maand koopt, is het gemiddelde bespaarbedrag ongeveer 50 euro. Bestel je een medium hoeveelheid, dan kan dit al oplopen tot 100 euro of meer. Let er wel op dat je genoeg geld uitgeeft per maand aan de te leveren producten. Als jij gemiddeld op een product van onder de 10 euro, is het niet rendabel om een abonnement aan te gaan bij de groothandel. 

Klachten over abonnement

De meest gehoorde klacht die wij bij 123opzeggen binnenkrijgen, is dat mensen onverwacht aan een abonnement vastzitten. Luxplus is zelf van mening dat ze dit heel duidelijk aangeven op de website, maar toch zorgt het nog weleens voor verwarring bij consumenten die hun eerste order plaatsen. Zij maken eerst gebruik van de eerste maand gratis proefperiode, maar vergeten dit vaak op te zeggen, waardoor er een automatische incasso volgt van € 8,95 per maand.

Luxplus lidmaatschap opzeggen

Wil je na je eerste bestelling niet verder en wil je Luxplus opzeggen? Dit kun je natuurlijk zelf doen door contact op te nemen via de Luxplus klantenservice pagina, maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken door gebruik te maken van de verzendservice van 123opzeggen. Hiermee kun je een opzegbrief automatisch creëren, zodat opzeggen een fluitje van een cent wordt. Je kunt na het invullen van de benodigde gegevens zelf kiezen of je de opzegbrief zelf verstuurt naar Luxplus of dat je dit aan 123opzeggen overlaat. Kies je voor de eerste optie, dan kun je de opzegbrief helemaal gratis gebruiken. Het adres van Luxplus staat al bovenaan de brief, dus opzoeken is niet nodig.

Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken, dan kun je de opzegbrief ook versturen met onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegging bij Luxplus terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen. Zodra het lidmaatschap is opgezegd of geannuleerd, kun je nog steeds mooie make-up en fijne producten shoppen. Je betaalt nu alleen wel de normale prijs en krijgt geen ledenprijs meer. Je Bonuscash blijft 30 dagen na opzeggen nog behouden. Na die tijd, zal dit komen te vervallen. Hou hier rekening mee.