Wil je niet langer gebruikmaken van de streamingdienst Netflix? Je kunt je abonnement op Netflix opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen regelt de rest!

Netflix opzeggen 

Netflix veranderde voor altijd hoe mensen films en series kijken. Het bedrijf begon in eerste instantie als videoverhuurbedrijf. Reed Hastings kwam op het idee om films te verhuren via de post, nadat hij 40 dollar moest betalen toen hij een film te laat inleverde. Op 14 april 1998 kwam de website van Netflix online en werkten er al 30 medewerkers bij het bedrijf. Tegenwoordig zijn dat er 5400 over de hele wereld.

Uiteindelijk stapte Netflix over op streaming, omdat steeds meer mensen internet thuis hadden. Op 11 september kwam het bedrijf naar Nederland. Het aanbod bestond toen al uit Nederlandse en buitenlandse films, series, documentaires, concerten en cabaret. Inmiddels is het voor Netflix niet alleen maar een kwestie van streamen, maar maken ze zelf ook films, series en documentaires. Dat zijn de zogeheten Netflix Originals.

Soorten abonnementen Netflix

Je kunt bij de streamingdienst kiezen voor drie soorten abonnement. De eerste en goedkoopste is het Basic abonnement. Hiervoor betaal je 7,99 euro en kun je Netflix kijken op een scherm tegelijk. Bij het Standaard abonnement betaal je 10,99 en kun je kijken op twee schermen tegelijk en hierbij is ook HD beschikbaar. Bij het Premium account betaal je het meest. Hiervoor betaal je 13,99 en kun je op 4 schermen tegelijk je favoriete series en films kijken in HD en Ultra HD.

Tegenwoordig maken in Nederland steeds meer mensen gebruik van streamingdiensten als Netlix, New Faith Network, With Love, Amazon Prime en Videoland. Het is bijna niet meer weg te denken uit het leven van mensen. Toch kan het zijn dat je het aanbod van Netflix niet meer voldoende vindt, of dat je een abonnement gaat delen met iemand. Netflix opzeggen is in zulke gevallen helemaal geen gek idee. Gelukkig bestaat de handige opzegservice van 123Opzeggen. Je kunt bij ons heel gemakkelijk elk Netflix abonnement opzeggen.

Hoe kun je Netflix opzeggen?

Netflix opzeggen kan op vier verschillende manieren, dit zijn: 

  1. Per brief
  2. Per mail
  3. Via de telefoon
  4. Met de Live-Chat

Als je zeker wil zijn dat je niet hoeft te wachten en dat je opzegging altijd goed terechtkomt, kun je het beste opzeggen per brief. Je omzeilt zo lange wachttijden en overtuigende verkopers aan de telefoon. Maak gebruik van de opzegbrief van 123opzeggen om op ieder moment van de dag snel een opzegging te doen. 

Gratis opzegbrief voor Netflix

Om gebruik te maken van onze gratis opzegbrief, is het belangrijk dat je een aantal gegevens invult. Die gegevens zijn nodig om de opzegging tot een goed einde te brengen. Zodra je gegevens ingevuld zijn, is je unieke opzegbrief klaar en kun je die downloaden, printen en versturen. Het adres waar de brief heen moet, staat voor het gemak al bovenaan de brief.

Je kunt bij 123opzeggen.nl ook kiezen voor de verzendservice. We willen het opzeggen van Netflix nog gemakkelijker voor je maken en daarom hebben wij de verzendservice in het leven geroepen. Bij deze optie regelen wij tegen een kleine vergoeding de gehele opzegging voor je. Je hoeft de deur niet meer uit en printinkt wordt je ook bespaard. Je kunt Netflix gewoon vanachter je computer opzeggen en wij doen de rest. Zodra de opzegging verwerkt is, zal Netflix contact met jou opnemen per mail of per post. Je leest dan gelijk per wanneer je abonnement bij de streamingdienst afloopt. Wel zo makkelijk!