VriendenLoterij opzeggen

5 / 5 (268 beoordelingen)

Wil jij niet langer meespelen met de vriendenloterij, dan kun je je loten opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo makkelijk kan de Vriendenloterij opzeggen zijn. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresVriendenLoterij
Adres bedrijf
1077 JZ Amsterdam

, 02-12-2020

Betreft: VriendenLoterij opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Telefoonnummer:
Lotnummers:
Iban-waarop-incasso-plaatsvindt:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

268 Beoordelingen VriendenLoterij

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Teveel loterij

Heb in augustus al telf. opgezegd en is ingegaan op 1 sept. Maar er wordt nog steeds geprobeerd te incasseren maar heb jullie geblokkeerd dus graag stoppen per direct

Wij gaan het eens bij een andere loterij proberen

Vanwege de Coronatijden kan ik hier niet langer meer aan deelnemen. De financiële onzekerheid in deze tijd betekent voor mij dat ik mijn deelname definitief moet opzeggen.

zonder geld dus dan niet

persoonlijke reden

Geen geld meer voor

Geen geld meer voor

Kost me teveel geld

Te duur en ik kan het momenteel niet betalen

Opname verpleeghuis

Kost teveel

Pensioen dus minder geld

inkomens probleem

FINANCIEEL

Vrouw speelt al mee in diverse loterijen.

Bezuinigen

geen interesse

in 10 jaar nooit wat gevonen, will gevoon stoppen!!!

VriendenLoterij opzeggen

Sinds 1989 is de Vriendenloterij een officiële Nederlandse Loterij. Samen met loterijen als de Postcode Loterij en de BankGiro Loterij maakt de VriendenLoterij deel uit van de Nationale Goede Doelen Loterijen. De Vriendenloterij is er voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, maar richt zich voornamelijk op het streven naar een gezonde en sportieve samenleving. Goede doelen, clubs en verenigingen worden gesteund door de vrienden van de Vriendenloterij. Van de totale inleg wordt maar liefst de helft besteed aan goede doelen. Het bijzondere aan deze loterij is dat je geld niet zomaar naar een van de aangesloten doelen en clubs wordt besteed, maar dat je zelf kunt kiezen waar je geld heen gaat. Inmiddels is ruim 787 miljoen euro geschonken aan ruim 3.300 (sport)clubs en 48 goede doelen. Dit zijn goede doelen, zoals KWF Kankerbestrijding en Jantje Beton.

Meespelen met de VriendenLoterij doe je met je eigen mobiele nummer. Je 06-nummer is je lotnummer en daarmee speel je mee met de 14 trekkingen per jaar. Per Vriendenloterij trekking kun je meespelen met maximaal drie loten. Als je wat wint, betaal je over bedragen die hoger zijn dan 449 euro kansspelbelasting. Hou er rekening mee dat je ook belasting moet betalen over materiële prijzen, zoals auto’s. Dit kan je uiteindelijk duizenden euro’s kosten en daar moet je wel rekening mee houden.

Meespelen en opzeggen VriendenLoterij

Een lot voor de vriendenloterij kost 13,75 euro per trekking. In totaal zijn er veertien trekkingen per jaar, waardoor een abonnement op de VriendenLoterij ieder jaar weer 192,50 euro kost. Dit kan een flinke kostenpost betekenen als je het al niet zo breed hebt. Misschien kun jij dit geld wel veel beter gebruiken! Een keer meespelen is er bij de VriendenLoterij ook niet bij. Nadat je je eerste lot gekocht hebt, speel je automatisch mee met de volgende trekkingen. Je sluit dus automatisch een Vriendenloterij abonnement af en veel mensen vinden het vervolgens lastig om van een dergelijk abonnement af te komen. Zo schreef iemand op internet dat VriendenLoterij beweert dat telefonisch opzeggen het makkelijkste is. Ze heeft vervolgens tien minuten in de wacht gestaan, waarna ze van het kastje naar de muur gestuurd werd. Ze kon in eerste instantie nergens vinden hoe je de VriendenLoterij online kon opzeggen. Gelukkig kan 123opzeggen.nl je helpen om van het abonnement af te komen. Je hoeft hiervoor alleen maar een aantal gegevens in te vullen in de invulvelden hierboven. Deze gegevens zijn nodig om de opzegging tot een goed einde te brengen. Er wordt een unieke opzegbrief gemaakt, die jij gratis kunt downloaden, printen en versturen. Het adres waar de brief heen moet, hebben voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk.

Verzendservice

Wij kunnen het ons ook voorstellen dat je geen zin hebt om al die moeite te doen en je kunt bij ons ook online opzeggen. Wij nemen in dat geval de verzending graag van je over, waardoor jij de telefoon niet hoeft op te pakken en ook de deur niet uit hoeft. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat je opzegging op de juiste plek terecht komt. Zodra de opzegging van de Vriendenloterij verwerkt is door de Nederlandse Loterijen, krijg je een bevestiging per mail of per post. Jij kunt dus gewoon achterover leunen, terwijl alles voor je geregeld wordt. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Geen post Vriendenloterij

Nog een handige optie bij de opzegservice van 123Opzeggen.nl is dat je ervoor kunt kiezen dat je geen post meer ontvangt van de loterij. De Nederlandse Loterijen Stichting staat erom bekend dat ze je postbus flink vullen met ongeadresseerde reclame. Daarbij bellen ze ook geregeld om je te vragen of je toch niet nog een keertje wilt meespelen. Vaak is het antwoord ‘nee’ als je eenmaal hebt opgezegd en we begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als de VriendenLoterij of enig andere loterij je blijft lastigvallen met papier en telefoontjes. Als jij niks meer wenst te ontvangen van de loterij, dan kun je dat gelukkig aangeven in je opzegbrief. Wij zullen er in dat geval voor zorgen dat je gebruikmaakt van je Recht van Verzet. Dat recht houdt in dat je aangeeft dat je niet meer gecontacteerd wenst te worden en de Loterij is verplicht zich hieraan te houden. Als ze dit niet doen kun je hier een klacht over indienen wat weer kan leiden tot een boete voor de loterij. De Postcode Loterij heeft hierdoor al verschillende boetes gehad en ze zijn hier tegenwoordig een stuk voorzichtiger mee. Als jij nog niet weet of je ooit weer wilt mee wilt spelen, kun je er ook voor kiezen om je Recht van Verzet niet te gebruiken. In dat geval vink je dat hokje niet aan. De VriendenLoterij kan dan altijd contact met je opnemen als ze een leuke aanbieding hebben. Misschien speel jij op een later tijdstip dan nog wel eens mee met deze loterij die sportdoelen steunt.