Kom met ons in contact
Mail:
support@123opzeggen.nlOpeningstijden klantenservice
Maandag t/m vrijdag - 8:30 tot 16:30
Zaterdag & zondag - Gesloten
Bedrijfsgegevens
Postadres:
Postbus 9513, 9703 LM, Groningen
Vestigingsadres:
Koldingweg 7b, 9703 LM
Groningen (geen bezoekadres)
KvK:
04086158
BTW:
8199.02.676.B.01
Wil je graag een contract, lidmaatschap of abonnement opzeggen via 123opzeggen, dan versturen wij die opzegbrief met alle plezier voor je. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding. Deze vergoeding wordt betaald door middel van een eenmalige automatische incasso, ook wel SEPA incasso genoemd. Het betalen van de verzending van de opzegbrief gaat als volgt:
Als je een abonnement opzegt, wil je natuurlijk wel zeker weten dat de opzegging goed gaat. Je wilt niet nog een maand aan de kosten vastzitten, als je wel een opzegging naar het bedrijf gestuurd hebt. In veel gevallen kan dat bij 123opzeggen. Bij die brieven zie je het 100% opzeggarantie logo op de brief staan. We leggen je graag uit wat dit logo voor je betekent.
Als een brief voorzien is van een 100% opzeggarantielogo, betekent dit dat we door ervaringen uit het verleden zeker weten dat de opzegging goed wordt afgehandeld. We hebben contact gehad met het bedrijf en zij nemen onze brieven altijd in behandeling. Hierdoor kunnen we je garanderen dat wanneer je via ons je abonnement, contract of lidmaatschap opzegt, je ook echt van de maandelijkse verplichting verlost bent.
Mocht er nu onverhoopt toch iets misgaan, dan gaan we voor je kijken waar het probleem zit. Als je na je opzegging nog een afschrijving ziet, raden we je daarom aan om contact met ons op te nemen. We zullen dan voor je gaan kijken waar het misgaat bij de opzegging. Misschien zit je wel vast aan een opzegtermijn, of mist het bedrijf belangrijke gegevens. Wat het probleem ook is, we zoeken het voor je uit!
Bij 123opzeggen vinden we het belangrijk dat de opzegbrief rechtsgeldig is. Daarom kun je de opzegbrief ondertekenen met een digitale handtekening. Je kunt deze handtekening zelf makkelijk maken door gebruik te maken van het hokje onderaan de opzegbrief van je keuze. Hoe je de handtekening maakt, is afhankelijk van het apparaat waar je mee werkt. Per apparaat hebben we een handige handleiding.
Als je gebruikmaakt van een desktop (een vaste computer of laptop), dan kun je de handtekening maken door met je muis op het hokje onderaan de brief te klikken. Er opent dan een scherm waar je met je muis een handtekening kunt maken. Als je een foutje maakt, is dit niet erg. In de rechterbovenhoek staat ‘opnieuw’. Je kunt daar op klikken om het veld leeg te maken en het nog eens te proberen.
Maak je een opzegbrief via je tablet of mobiel, dan werkt het net even anders. Als je graag zelf een handtekening op de brief wilt zetten dan kun je op ‘bekijk je opzegbrief’ klikken. Onderaan de brief staat een vakje. Klik daarop en maak je handtekening in dat veld. Als het fout gaat, kun je op ‘opnieuw’ klikken. Het veld wordt weer leeggemaakt en je kunt het opnieuw proberen.
Als het niet goed lukt om een handtekening te maken, is dat geen enkel probleem. Je kunt je brief ook versturen met een handtekening met je naam. Klik op de regel onder het veld of ga gelijk door naar stap 2. Je zult zien dat er automatisch een handtekening voor je gemaakt wordt. Ook hiermee wordt je opzegbrief gewoon in behandeling genomen en zal je abonnement of lidmaatschap opgezegd worden. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van 123opzeggen.
Bij 123opzeggen maken we je het graag gemakkelijk. Je abonnementen, lidmaatschappen of donaties zeg je bij ons in drie eenvoudige stappen op. Zo weet je zeker dat je opzegging goed geregeld wordt, zonder dat je er zelf veel omkijken naar hebt. Zo bespaar je jezelf een ingewikkelde zoektocht naar de juiste opzegmethode, het opstellen van een opzegbrief of lange wachtrijen als je telefonisch wilt opzeggen. De tijd die je met 123opzeggen bespaart, kun je zo besteden aan belangrijkere zaken.
123opzeggen werd in maart 2018 opgericht. Met ons platform willen we het gemak terug brengen in het opzeggen van je abonnement, lidmaatschap of donatie. Bij 123opzeggen kijken we vooruit, en volgen we ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren. Je opzegging is gemakkelijk te voltooien en kun je overal doen, vanaf elk apparaat. Heb je toch nog een vraag, opmerking of klacht? Neem dan contact op met de klantenservice.
Als je je abonnement wilt opzeggen, dan kun je bij 123opzeggen kiezen uit opzegbrieven voor meer dan 8000 organisaties. Kies in de elf categorieën of met de zoekfunctie de juiste opzegbrief. Staat de opzegbrief voor de betreffende organisatie er niet bij? Kies dan voor de algemene opzegbrief.
Daarna zeg je je abonnement met de volgende drie stappen eenvoudig op:
Vul je persoonlijke gegevens in;
Download de gratis opzegbrief;
Verstuur deze per post of kies voor de verzenddienst.
De opzegbrief kun je dus gratis downloaden als pdf-bestand, en zelf in een envelop met postzegel op de post doen. Laat je ook het versturen liever over aan 123opzeggen, dan kan dit gratis of tegen een kleine vergoeding met de verzenddienst. De hoogte van het bedrag verschilt per verzendmethode en opzegbrief. Staat er 'gratis verzending per post' bij, dan is de opzegging volledig gratis.
Als je een fout maakt bij het invullen van je gegevens in de opzegbrief, dan is dat natuurlijk vervelend. Bij 123opzeggen is het niet mogelijk om een brief op een later moment zelf aan te passen. Dit komt doordat we de opzegbrief gelijk in behandeling nemen.
Mocht er een grote fout in de brief staan, waardoor correcte opzegging onmogelijk is dan is het van belang dat je zo snel mogelijk contact opneemt met de klantenservice van 123opzeggen. Zolang je nog geen verzendbevestiging hebt gekregen is het in sommige gevallen mogelijk om de brief nog voor je aan te passen.
Wanneer je een verzendbevestiging ontvangt, waarin genoemd staat dat de opzegbrief verzonden is dan is het niet meer mogelijk om een wijziging in de brief aan te brengen. De enige mogelijkheid is dan om een nieuwe opzegbrief aan te maken met de juiste gegevens.
Bij 123opzeggen kun je elk abonnement gratis opzeggen. Je vindt bij ons opzegbrieven voor abonnementen en lidmaatschappen bij meer dan 8000 bedrijven. Denk hierbij aan datingwebsites, sportverenigingen en verzekeraars. Deze opzegbrieven kun je gratis aanmaken en downloaden. Je hoeft de brief dan alleen nog maar zelf te versturen per post. Je kunt je opzegbrief ook laten versturen door de verzenddienst. Hiervoor vragen we in veel gevallen een kleine vergoeding. In sommige gevallen is ook het versturen gratis.
Bij 123opzeggen kun je abonnementen, lidmaatschappen en donaties opzeggen in de volgende categorieën:
Wil je je lidmaatschap, donatie of abonnement opzeggen, dan kun je eenvoudig zoeken in de juiste categorie en vervolgens het betreffende bedrijf selecteren. Je komt dan automatisch terecht bij de juiste opzegbrief. Je kunt ook rechtstreeks zoeken op het juiste bedrijf door gebruik te maken van de zoekfunctie. Staat het bedrijf dat je zoekt er niet bij? Dan kun je ook kiezen voor de algemene opzegbrief.
Gratis je abonnement, lidmaatschap of donatie opzeggen is bij 123opzeggen eenvoudig. Dit doe je in de volgende drie stappen:
Het downloaden van de gratis opzegbrief doe je simpelweg door onder de brief te kiezen voor: "Download hier gratis je opzegbrief als PDF bestand".
Laat je het versturen liever over aan de verzenddienst, dan kan dit tegen een kleine vergoeding. Sommige abonnementen kun je echter ook gratis laten versturen. Je kunt dit controleren door bij "Stap 2" te kijken bij de verzendmethode. Hier vind je een bedrag, of de optie "gratis versturen per post." Is deze laatste optie beschikbaar, dan versturen we de brief nog dezelfde dag voor je naar de betreffende organisatie. Helemaal gratis.
Organisaties hanteren vaak een contractsperiode en een opzegtermijn. Het is belangrijk om hier op te letten als je je abonnement opzegt. Vaak moet deze periode eerst verlopen zijn om op te kunnen zeggen. Bij abonnementen die lopen voor onbepaalde tijd vindt vaak automatische verlenging plaats. Deze abonnementen kun je meestal maandelijks of op ieder moment opzeggen. De opzegtermijn kun je meestal vinden op de website van de betreffende organisatie of in de Algemene Voorwaarden van een bedrijf.
Als je je opzegbrief zelf verstuurd hebt, of als je hebt gekozen voor een verzendmethode dan is het afwachten totdat de betreffende organisatie de opzegging van je abonnement, lidmaatschap of donatie heeft verwerkt. Je ontvangt dan persoonlijk een bevestiging van de opzegging.
De status van je opzegging kun je bij 123opzeggen helaas nergens inzien.
Heb je binnen tien werkdagen nog geen bevestiging van de opzegging ontvangen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van 123opzeggen.
Wanneer je je abonnement kunt opzeggen is afhankelijk van de opzegtermijn. Proefabonnementen stoppen vaak automatisch. Soms worden ook deze echter stilzwijgend omgezet in een betaald abonnement. Wil je geen betaald abonnement, dan is het belangrijk om deze op tijd op te zeggen. Betaalde abonnementen hebben soms een eerste contractperiode. Je kunt je abonnement niet opzeggen totdat deze periode is afgelopen. Daarna hanteren organisaties vaak een opzegtermijn.
Met een proefabonnement kun je gedurende een korte tijd gratis kennis maken. Een proefabonnement stopt na deze looptijd soms automatisch. Je hoeft je proefabonnement dan niet op te zeggen. Sommige abonnementen worden stilzwijgend verlengd en worden omgezet in een lopend abonnement. Wil je dit niet, dan is het belangrijk om je proefabonnement op tijd op te zeggen zodat je na de afgesproken proefperiode geen periodieke abonnementskosten hoeft te betalen. Het is verstandig om jezelf te herinneren aan de opzegging voordat dat de proefperiode afloopt. Zo kun je tijdig opzeggen en zit je niet ongewenst vast aan een contract of abonnement.
Sommige organisaties hanteren eerst een contractperiode. Bij zorgverzekeraars is deze vaak een jaar. Je kunt dan in januari overstappen op een verzekering bij een andere verzekeraar, mits je dit op tijd aangeeft. Ook een Pathé Unlimited abonnement kun je pas na een looptijd van vier maanden beëindigen. Na deze vaste periode hanteren organisaties vaak een opzegtermijn. In je contract staat of je vast zit aan een contractperiode, wanneer deze af loopt en wat dan de opzegtermijn is.
Veel abonnementen, zoals abonnementen op streamingsdiensten, lopen echter voor onbepaalde tijd en kun je op elk gewenst moment opzeggen. Deze bedrijven hanteren geen opzegtermijn.
Bedrijven die een opzegtermijn hanteren verwachten dat je binnen deze termijn opzegt. Hanteert een organisatie bijvoorbeeld een opzegtermijn van maximaal een maand, dan dien je minimaal een maand voordat je contract afloopt op te zeggen. Doe je dit later, dan gaat de opzegging ook een maand later in.
Wil je graag een abonnement of lidmaatschap opzeggen, maar kun je het bedrijf niet vinden op 123opzeggen? Geen zorgen, je kunt toch gebruikmaken van onze opzegservice. Hoe dat precies werkt, leggen we je stap voor stap uit.
Bij stap een vragen we om de gegevens van het bedrijf waarbij je het abonnement wilt opzeggen. Het zou enorm helpen als je ons voorziet van de adresgegevens, maar als je dit niet weet volstaat een bedrijfsnaam en productnaam ook. Zorg er wel voor dat die gegevens goed opgeschreven worden, zodat we de opzegbrief snel verzendklaar kunnen maken.
Nadat je de gegevens van het bedrijf hebt ingevuld, kun je je eigen gegevens invullen. Deze gegevens zijn nodig om het bedrijf waarbij je wilt opzeggen te voorzien van genoeg informatie. Ze moeten je namelijk wel kunnen vinden in hun eigen klantensysteem.
Als je graag wil dat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzendt, dan kun je bij stap twee kiezen voor de verzendmethode. 123opzeggen zal de opzegbrief op de gekozen manier verzenden, nadat de brief verzendklaar en compleet is gemaakt. Hou je e-mail goed in de gaten, omdat onze klantenservice zal mailen bij eventuele vragen.
Sommige bedrijven krijgen van ons een opzeggarantie. Deze garantie kunnen ze alleen krijgen als ze de abonnementen en lidmaatschappen altijd opzeggen. Bij een nieuwe opzegging kunnen we die garantie (nog) niet geven. Je kunt er zelf wel zeker van zijn dat je opzegbrief het bedrijf bereikt door te kiezen voor een aangetekende verzending. Op die manier heb je altijd een bewijs in handen. We zullen in ieder geval altijd ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat het abonnement goed opgezegd wordt.
Kies je voor een abonnement of lidmaatschap, dan heb je vaak veertien dagen bedenktijd. In deze periode kun je alsnog besluiten om van je beslissing af te zien en je abonnement op te zeggen. Je maakt dan gebruik van het herroepingsrecht.
Omdat het bij het herroepen van je beslissing zaak is dat je je opzegging op tijd doet, raden we aan om zelf telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van het betreffende bedrijf. Je kunt ook gebruik maken van de spoedverzending bij 123opzeggen. Je brief wordt dan dezelfde werkdag nog verstuurd.
Als je bij 123opzeggen een opzegbrief aanmaakt, dan staan hierin je persoonlijke gegevens. Hierdoor weet de betreffende organisatie dat jij de opzegging doet.
In de opzegbrief van 123opzeggen kun je je gegevens invullen. De brief wordt dan automatisch gegenereerd. Je vult de volgende persoonsgegevens in:
Voornaam;
Achternaam;
Postcode;
Huisnummer;
Toevoeging;
E-mail.
Met deze gegevens kan de betreffende organisatie je klantnummer of polisnummer opzoeken.
De opzegbrief kun je ondertekenen met je naam of je digitale handtekening. Ook hieraan kan de organisatie zien dat de opzegging afkomstig is van jou.
Lees ook de blog: zeg je slapende streamingsdiensten op en bespaar geld
Je kunt veel abonnementen en contracten pas opzeggen als de eerste looptijd voorbij is. Dit wordt ook wel de contractperiode genoemd. Is deze voorbij, dan hanteren veel organisaties een opzegtermijn van een maand.
Je kunt bij 123opzeggen je abonnement op elk moment opzeggen. Zeg je je abonnement op als de contractperiode bijna voorbij is en met inachtneming van de opzegtermijn, dan wordt je abonnement per eerstvolgende vervaldatum opgezegd.
Wil je je abonnement eerder, dus tussentijds, opzeggen? Dan kan dit alleen in speciale gevallen, zoals wanneer de leverancier de voorwaarden verandert of als er sprake is van een overlijden van de abonnementhouder. Is dit niet het geval, dan brengt de betreffende organisatie kosten in rekening. Je kunt je contract dan afkopen.
Ga je verhuizen of emigreren, dan zeg je bij 123opzeggen eenvoudig je abonnementen op. Dit doe je door met de zoekfunctie of in de categorieën eerst de juiste opzegbrief te vinden. Daarna zeg je in drie stappen je abonnement op.
Je kunt per opzegbrief één abonnement opzeggen. Dit doe je in de volgende drie stappen:
Heb je de juiste opzegbrief voor je, dan kun je deze invullen met je persoonlijke gegevens zoals je naam, adres, woonplaats en e-mailadres.
Heb je je gegevens ingevuld, dan wordt de opzegbrief automatisch gegenereerd. Je kunt deze brief nu gratis downloaden. Selecteer hiervoor onderaan de opzegbrief de tekst: "Download hier gratis je opzegbrief als PDF bestand".
De gedownloade opzegbrief kun je nu versturen per post. Hiervoor heb je alleen maar een postzegel nodig en een envelop. Doe je de opzegbrief op de post, dan kun je eenvoudig afwachten tot de betreffende organisatie je opzegging heeft verwerkt. Vaak ontvang je de schriftelijke bevestiging van de opzegging van je abonnement per post of per e-mail.
Laat je ook het versturen van de brief liever over aan 123opzeggen, dan kan dit tegen een kleine vergoeding met de verzenddienst. Bij sommige opzegbrieven is ook dit gratis. Selecteer eenvoudig 'kies je verzendmethode', links naast de opzegbrief. Hier zie per verzendmethode een bedrag staan, of 'gratis verzending per post'. Kies je voor een spoedverzending, dan versturen we de brief nog dezelfde dag voor je. Vanaf dat moment kun je rustig afwachten totdat de betreffende organisatie je opzegging heeft verwerkt.
Als je een opzegbrief van 123opzeggen wil laten versturen, moet je je IBAN-nummer invullen. Dit nummer hebben we nodig om de betaling van de opzegbrief te regelen. In sommige gevallen vragen we twee keer het IBAN-nummer, omdat het bedrijf soms het rekeningnummer waar de incasso op plaatsvindt nodig heeft om het abonnement op te zeggen. Toch vraag je je nu af waar je je IBAN-nummer vindt. 123opzeggen legt het je graag uit.
Om duidelijk te maken waar je een IBAN-nummer kunt vinden, is het ook belangrijk dat je weet wat een IBAN-nummer precies is. De afkorting staat voor International Bank Account Number, wat in het kort inhoudt dat het wordt gebruikt voor internationale transacties. Toch zijn dat niet langer de enige transacties waar het IBAN-nummer voor wordt gebruikt. Sinds 1 augustus 2016 is Nederland namelijk helemaal overgegaan op betalingen via IBAN. Korte rekeningnummers worden nu niet meer geaccepteerd en als je een overschrijving wil doen, zul je je IBAN moeten vinden.
Een IBAN-nummer bestaat uit een landcode, controlegetal en je rekeningidentificatie. Die laatste is je oude bankrekeningnummer samen met wat nullen. Een IBAN nummer in Nederland ziet er als volgt uit:
NL00 BANK 1234 5678 90
Om je IBAN-nummer te vinden, kun je kijken op je bankpas. Hier staat je volledige IBAN-nummer geschreven. Ook kun je het IBAN-nummer vinden in de digitale omgeving van je bank. Log dan in bij je bank en kijk bij je gegevens.
Als je een opzegbrief genereert bij 123opzeggen, kun je deze ondertekenen met een digitale handtekening. Deze handtekening maakt de opzegbrief rechtsgeldig.
De digitale handtekening onderaan de opzegbrief is rechtsgeldig. Dit betekent dat een digitale handtekening evenveel juridische waarde heeft als een handgeschreven handtekening.
Je kunt er ook voor kiezen om geen handtekening te zetten. Dan wordt slechts je naam vermeld onderaan de opzegbrief. Ook dan is de opzegbrief rechtsgeldig.
Bij 123opzeggen zeg je eenvoudig je abonnement, lidmaatschap of donatie op. Bij een overlijden kun je als nabestaande de zaken van de overledene waarnemen. Omdat de rouwperiode vaak al heftig genoeg is, leggen we je graag uit waar je bij het opzeggen van de abonnementen en lidmaatschappen van de overledene rekening moet houden.
Er gelden bij een overlijden andere regels als het gaat om opzeggen. Nabestaanden hoeven niet te wachten totdat contracten aflopen. Abonnementen, lidmaatschappen en donaties kun je tussentijds, en op elk gewenst moment opzeggen. Je kunt er ook voor kiezen om het contract op een andere naam te laten zetten.
Soms vragen organisaties bij de opzegging om het overleggen van een kopie van de overlijdensakte. Soms volstaat het om het nummer van de overlijdensakte door te geven.
Als je je abonnement, lidmaatschap of donatie beëindigt met de gratis opzegbrief van 123opzeggen, dan kun je rustig afwachten totdat de betreffende organisatie de opzegging heeft verwerkt. In de meeste gevallen ontvang je binnen tien werkdagen een bevestiging van de opzegging.
Heb je binnen tien werkdagen nog geen bevestiging van de opzegging ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van 123opzeggen.
Sluit je een abonnement of lidmaatschap af, dan krijg je vaak een klantnummer; een unieke id waarmee organisaties in hun eigen systeem eenvoudig en snel je je gegevens terug kunnen vinden. Waar je als klant je klantnummer kunt terug vinden verschilt per organisatie.
Meestal kun je voor je klantnummer in elk geval terecht in de online klantomgeving. Hierop kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Bij tijdschriften vind je je klantnummer vaak op de wikkel van het betreffende tijdschrift.
Bij verzekeringen vind je je polisnummer vaak terug op je verzekeringspas.
Vaak vind je je klantnummer ook terug op je facturen.
Organisaties hanteren voor het opzeggen van je abonnement, lidmaatschap of donatie vaak een opzegtermijn. Je dient dan minimaal de periode van deze opzegtermijn in acht te nemen bij de opzegging. De lengte van de opzegtermijn verschilt per organisatie. Je kunt de opzegtermijn meestal vinden op de website van de aanbieder van je abonnement, of in de Algemene Voorwaarden van je abonnement.
Bedrijven die een opzegtermijn hanteren verwachten dat je vóór deze termijn opzegt. Hanteert een organisatie bijvoorbeeld een opzegtermijn van een maand, dan dien je minimaal een maand voordat je contract afloopt op te zeggen. Doe je dit later, dan gaat de opzegging ook een maand later in. Zorgverzekeringen zijn vaak per jaar opzegbaar.
Proefabonnementen stoppen soms automatisch en hanteren dan geen opzegtermijn. Soms worden proefabonnementen stilzwijgend verlengd in een betaald abonnement. Dan is het juist wel belangrijk om op te zeggen.
Er zijn ook veel abonnementen voor onbepaalde tijd. Deze kun je soms op elk gewenst moment opzeggen, er is dan geen sprake van een opzegtermijn. Soms kun je deze abonnementen maandelijks opzeggen. Er is dan sprake van een opzegtermijn van een maand.
Je lidmaatschap bij een sportschool opzeggen of je periodieke donatie aan een goed doel beëindigen? Bij 123opzeggen zeg je eenvoudig elk abonnement, lidmaatschap of donatie op. Zoek in de categorieën de juiste opzegbrief op. Daarna hoef je slechts drie stappen te zetten om je abonnement op te zeggen.
In de elf categorieën kun je opzegbrieven vinden voor meer dan 8000 organisaties. Kies de juiste categorie en selecteer de betreffende opzegbrief. Staat de betreffende organisatie er niet tussen? Kies dan voor de algemene opzegbrief.
Heb je de juiste opzegbrief voor je, dan kun je deze invullen met je persoonlijke gegevens zoals je naam, adres, woonplaats en e-mailadres.
Heb je je gegevens ingevuld, dan wordt de opzegbrief automatisch gegenereerd. Je kunt deze brief nu gratis downloaden. Selecteer hiervoor onderaan de opzegbrief de tekst: "Download hier gratis je opzegbrief als PDF bestand".
De gedownloade opzegbrief kun je nu versturen per post. Hiervoor heb je alleen maar een postzegel nodig en een envelop. Doe je de opzegbrief op de post, dan kun je eenvoudig afwachten tot de betreffende organisatie je opzegging heeft verwerkt. Vaak ontvang je de schriftelijke bevestiging van de opzegging van je abonnement per post of per e-mail.
Laat je ook het versturen van de brief liever over aan 123opzeggen, dan kan dit tegen een kleine vergoeding met de verzenddienst. Soms is ook het versturen van de opzegbrief met de verzenddienst gratis. Selecteer 'kies je verzendmethode', links naast de opzegbrief. Hier zie per verzendmethode een bedrag staan, of 'gratis verzending per post'. Kies je voor een verzendmethode, dan versturen we de brief nog dezelfde dag voor je. Vanaf dat moment kun je rustig afwachten totdat de betreffende organisatie je opzegging heeft verwerkt.
Je kunt je abonnement, lidmaatschap of periodieke donatie eenvoudig opzeggen met de verzendservice van 123opzeggen. Verstuur je de opzegbrief zelf, dan is het opzeggen gratis. Laat je de brief liever versturen door de verzenddienst, dan kan dit ook. De kosten hiervoor verschillen per opzegbrief en verzendmethode.
Sommige opzegbrieven kun je gratis laten verzenden per post. Kies je hiervoor, dan wordt je brief door de verzenddienst verstuurd en worden er geen kosten in rekening gebracht. De verzenddienst is dan gratis.
Bij een normale verzending wordt de brief binnen vijf werkdagen op de post gedaan. Dit kost € 4,95.
Kies je voor de optie 'aangetekend verzenden' dan wordt je brief aangetekend verstuurd. Je ontvangt dan een persoonlijke 'track en tracecode'. Dit kost € 11,95.
Klanten van 123opzeggen kiezen het vaakst voor de spoedverzending. De opzegbrief wordt dan dezelfde dag nog verstuurd. De spoedverzending kost € 6,95.
Maak je gebruik van de verzenddienst? Dan kun je een kopie van je opzegbrief toegestuurd krijgen door 123opzeggen. Kies voor de optie: "Ik wil de opzegbrief per post ontvangen". Deze service kost € 3,95.
De voorwaarden die gelden bij het opzeggen van een abonnement verschillen per aanbieder.
Je kunt een abonnement of lidmaatschap soms pas opzeggen als de looptijd van je contract voorbij is. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij een abonnement voor je mobiele telefoon of een zorgverzekering. Wil je toch tussentijds opzeggen, dan kan de aanbieder hiervoor kosten in rekening brengen. Je kunt je contract dan afkopen.
Veel organisaties hanteren een opzegtermijn. Heb je een abonnement voor een bepaalde tijd, dan dien je je abonnement of lidmaatschap minimaal een bepaalde tijd voor de afloop van je contract op te zeggen. Vaak hanteren bedrijven een opzegtermijn van een maand. Heb je een contract voor onbepaalde tijd, dan kun je vaak op ieder gewenst moment opzeggen. Ook dan hanteren organisaties vaak en opzegtermijn van een maand.
Bij 123opzeggen kun je ervan op aan dat de opzegging van je abonnement, lidmaatschap of donatie efficiënt en snel geregeld wordt. Kies je voor de verzenddienst van 123opzeggen, dan versturen we je opzegbrief nog dezelfde dag. In de meeste gevallen ontvang je dan binnen tien dagen een bevestiging van de opzegging.
Bij het opzeggen van sommige abonnementen bieden we 100% opzeggarantie. Of we bij jouw opzegbrief deze opzeggarantie bieden kun je zien aan de opzegbrief. Daarin staat in de rechter bovenhoek het icoontje met de tekst "100% opzeggarantie".
Heb je binnen tien dagen nog geen bevestiging van de opzegging ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van 123opzeggen. Ook als je vragen of opmerkingen hebt kun je contact opnemen met de klantenservice.
Bij 123opzeggen zeg je eenvoudig je abonnement, lidmaatschap of donatie op. Kies hiervoor een specifieke of algemene opzegbrief en zeg in drie stappen je abonnement op. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen? Dan kun je op drie manieren contact opnemen met 123opzeggen.
Op de website van 123opzeggen vind je een contactformulier. Vul je alle vier de velden in met je naam, vraag, e-mail en toelichting, dan ontvangt de klantenservice je bericht. Let op: je kunt dit formulier alleen gebruiken om contact op te nemen met de klantenservice. Niet om je abonnement op te zeggen.
Je kunt de klantenservice ook een e-mail sturen. Het e-mailadres is support@123opzeggen.nl.
Stuur je liever een brief? Dan kan dit ook. Je kunt je brief richten aan:
123opzeggen
Postbus 9513
9703 LM Groningen
We doen ons best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.