Wil jij het Aidsfonds niet langer steunen, dan kun je je donatie stopzetten door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief verzenden. Aidsfonds opzeggen was nog nooit zo eenvoudig. 

Aidsfonds opzeggen met 123opzeggen

Het aidsfonds is al meer dan 30 jaar actief om hiv de wereld uit te helpen. Niet alleen in derdewereldlanden, maar ook in de rest van de wereld dus ook in Nederland is de strijd tegen aids meer nodig dan ooit tevoren. Het streven van dit fonds is om de epidemie de wereld uit te helpen, en dat doen ze door het steunen van wetenschappelijke onderzoeken. Deze onderzoeken zijn hard nodig om nieuwe medicijnen en behandelmethodes te kunnen ontwikkelen welke hiv kan genezen en mensen helpt om infecties te voorkomen. In de afgelopen jaren zijn er al meer dan 30 miljoen mensen gestorven aan aids. Het aidsfonds vindt dat elk mens op aarde recht heeft op goede zorg, en zet zich daarom in voor de doelgroepen die het meeste gevaar lopen op een hiv besmetting. Ook dankzij de steun van donateurs kan het aidsfonds zich blijven ontwikkelen om aids voorgoed de wereld uit te kunnen helpen.

Resultaten Aidsfonds

Het Aidsfonds is al dertig jaar lang aan het strijden tegen aids en in die tijd hebben ze al veel bereikt. Zo hebben ze vlak na de oprichting in 1985 het buddysysteem opgezet. Mensen die aids krijgen worden door een buddy een op een begeleid en gesteund door vrijwilligers. Mensen komen vaak in een isolement terecht als blijkt dat ze ziek zijn en op deze manier is dat tot een minimum te beperken. Het Aidsfonds heeft ook bijgedragen aan de ontdekking van het levensreddende medicijn. Ook heet het Aidsfonds geholpen bij de ontwikkeling van een korte kuur voor vrouwen met hiv. De kans dat baby’s de ziekte ook krijgen is hiermee enorm afgenomen. Hierdoor zijn in de loop der jaren honderdduizenden baby’s zonder hiv geboren en dat is een enorme klap voor de ziekte.

De hierboven genoemde dingen zijn wereldwijde resultaten, maar ook in Nederland heeft het Aidsfonds veel betekent voor mensen die lijden aan de ziekte. Voor 2005 mochten mensen met hiv geen levensverzekering afsluiten en hierdoor konden zij ook geen huis kopen. Dat is natuurlijk vreselijk, maar dat is gelukkig opgelost door de lobby van het Aidsfonds en Hiv Vereniging Nederland. In 2009 volgde hierop een nieuwe overwinning. HIV is vanaf dan een verzekerbare aandoening.

Donatie Aidsfonds

Als donateur van het aidsfonds draag je bij aan de financiering van onderzoeken naar een geneesmiddel voor aids, en is het voor het fonds mogelijk om goede voorlichting te geven aan de doelgroepen die dat het meeste nodig hebben. Vooral homoseksuele mannen, vrouwen die actief zijn als sekswerker en kleine kinderen lopen een groot gevaar op een besmetting met hiv. Ben je een maandelijkse donateur van het fonds? Dan help je niet alleen mee aan de ontwikkeling van een medicijn tegen aids, maar zorg je er ook voor dat mensen die drager zijn van het virus de mogelijkheid hebben om hiv remmers te slikken.

Opzeggen Aidsfonds

Het is natuurlijk fantastisch als je de middelen hebt om een ander te helpen, maar het is ook zeker te begrijpen als die niet hebt. Je kunt gewoonweg niet iedereen helpen en er moeten keuzes gemaakt worden. Als je op dit moment liever een ander doel steunt of even geen enkel doel wilt steunen, dan kan dat altijd. In dat geval kun je het Aidsfonds opzeggen via 123opzeggen. Wij helpen je met het opstellen van een goede opzegbrief, waarmee jij je donatie stopt.

Verzendservice

123opzeggen biedt nog een andere optie, namelijk onze verzendservice. Je hoeft voortaan de deur niet meer uit als je een donatie wilt stoppen. Je doet dit eenvoudig vanachter de computer. Door gebruik te maken van onze opzegservice, zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij het Aidsfonds op de mat valt. Jij kunt met een gerust hart achterover leunen en wachten op de bevestiging die het Aidsfonds je gaat sturen. Zodra zij de opzegging verwerkt hebt, krijg jij hiervan een bevestiging per mail of per post. Zodra je die bevestiging binnen hebt, weet je zeker dat je opzegging voltooid is en dat de donatie stopt.