Aidsfonds opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Aidsfonds opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Aidsfonds als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Aidsfonds
Keizersgracht 392
1016 GB Amsterdam

Woonplaats, 24-04-2019

Betreft: Aidsfonds opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

9 Beoordelingen Aidsfonds

Schrijf een beoordeling over Aidsfonds

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Wegens priveredenen opzegging

Opname in zorginstelling

Tot mijn spijt moet ik mijn hulp tijdelijk stoppen om privé redenen
gr manja
gr m.elbouazzati

wil niet meer

inkomensvermindering

Aidsfonds opzeggen met 123opzeggen

Het aidsfonds is al meer dan 30 jaar actief om hiv de wereld uit te helpen. Niet alleen over de hele wereld, maar ook in Nederland is de strijd tegen aids meer nodig dan ooit. Het streven van dit fonds is om deze epidemie de wereld uit te helpen, en dat doen ze door middel van het steunen van wetenschappelijke onderzoeken. Deze onderzoeken zijn hard nodig om nieuwe medicijnen en behandelmethodes te kunnen ontwikkelen welke hiv kan genezen en mensen helpt om infecties te voorkomen. In de afgelopen jaren zijn er al meer dan 30 miljoen mensen gestorven aan aids. Het aidsfonds vindt dat elk mens op aarde recht heeft op goede zorg, en zet zich daarom in voor de doelgroepen die het meeste gevaar lopen op een hiv besmetting. Mede dankzij de steun van donateurs kan het aidsfonds zich blijven ontwikkelen om aids voorgoed de wereld uit te kunnen helpen.

Donatie Aidsfonds

Als donateur van het aidsfonds draag je bij aan de financiering van onderzoeken naar een geneesmiddel voor aids, en is het voor het fonds mogelijk om goede voorlichting te geven aan de doelgroepen die dat het meeste nodig hebben. Vooral homoseksuele mannen, vrouwen die actief zijn als sekswerker en kleine kinderen lopen een groot gevaar op een besmetting met hiv. Ben je een maandelijkse donateur van het fonds? Dan help je niet alleen mee aan de ontwikkeling van een medicijn tegen aids, maar zorg je er ook voor dat mensen die drager zijn van het virus de mogelijkheid hebben om hiv remmers te slikken.

Opzeggen Aidsfonds

Het is natuurlijk fantastisch als je de middelen hebt om een ander te helpen, maar het is ook zeker te begrijpen als die niet hebt. Je kunt gewoonweg niet iedereen helpen en er moeten keuzes gemaakt worden. Als je op dit moment liever een ander doel steunt of even geen enkel doel wilt steunen, dan kan dat altijd. In dat geval kun je het Aidsfonds opzeggen via 123opzeggen. Wij helpen je met het opstellen van een goede opzegbrief, waarmee jij je donatie stopt.

Verzendservice

123opzeggen biedt nog een andere optie, namelijk onze verzendservice. Je hoeft voortaan de deur niet meer uit als je een donatie wilt stoppen. Je doet dit eenvoudig vanachter de computer. Door gebruik te maken van onze opzegservice, zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij het Aidsfonds op de mat valt. Jij kunt met een gerust hart achterover leunen en wachten op de bevestiging die het Aidsfonds je gaat sturen. Zodra zij de opzegging verwerkt hebt, krijg jij hiervan een bevestiging per mail of per post. Zodra je die bevestiging binnen hebt, weet je zeker dat je opzegging voltooid is en dat de donatie stopt.