Alzheimer Nederland opzeggen

5 / 5 (97 beoordelingen)

Wil jij Alzheimer Nederland niet langer steunen en overstappen naar een ander goed doel? Alzheimer Nederland opzeggen regel je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief verzenden. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresAlzheimer Nederland
t.a.v. Opzeggen
Adres bedrijf
3800 CB Amersfoort

, 23-09-2020

Betreft: Alzheimer Nederland opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Telefoon:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

97 Beoordelingen Alzheimer Nederland

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Per 1 januari 2021

Teveel goede doelen en minder te besteden

Vind het een goed vonds, alleen red ik het niet

Financieel

Finansiele reden.

Geen intresse

Kan het geld zelf hard gebruiken

Ander doel

Voor mij teveel per maand

financieel

Financieel

Goede ervaring

ik wil niet vastzitten aan een contract.

Financieel

Wil andere doelen ook steunen

Persoonlijk

ER ZIJN NOG MEER DOELEN WAAR IK FINANCIEEL EEN BIJDRAGE
AAN WIL GEVEN.

Goed

Voldoende gesteund

Alzheimer Nederland opzeggen

Alzheimer Nederland is een stichting die zich inzet voor mensen met Alzheimer en dementie. De stichting financiert onderzoek naar de ziekte die jaarlijks veel mensen treft. In 1950 hadden 50.000 mensen deze vreselijke ziekte. Dit aantal blijft maar stijgen. Inmiddels hebben 270.000 mensen dementie en de verwachting is dat dit aantal in de komende 25 jaar stijgt tot 500.000.

Alzheimer Nederland wil de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie voorkomen en genezen. Daarom is er veel onderzoek nodig. De stichting financiert nu onderzoeken naar oorzaken, diagnose, preventie, behandeling en verbetering van de zorg voor mensen met dementie en hun dierbaren. Sinds 1993 financierde de stichting al 340 onderzoeken die in totaal meer dan 30 miljoen euro kostten.

Alzheimer Café

Naast al het onderzoek heeft Alzheimer Nederland 48 regionale afdelingen waar 3700 vrijwilligers zich inzetten voor mensen met Alzheimer. Zij organiseren onder andere Alzheimer Cafés, waar iedereen die met dementie te maken heeft terecht kan. Mensen kunnen daar ervaringen delen en praten over alles wat met dementie te maken heeft. Zo kunnen mensen profiteren van de ervaringen en kennis van anderen. De sfeer in zo’n café is informeel, net als bij een gewoon café. Deze cafés zijn over heel Nederland verspreid, zodat er altijd wel een in de buurt is.

Resultaten Alzheimer Nederland

In al die jaren dat Alzheimer Nederland actief is, hebben ze niet stilgezeten. De stichting kan enkele mooie resultaten late zien. Zo zijn er maar liefst 3.300 mensen geholpen door de AlzheimerTelefoon in 2018. Hier kunnen mensen heen bellen als ze een luisterend oor nodig hebben om te praten over dementie. Dit is zowel voor mensen met dementie zelf als mensen die moeten omgaan met iemand die aan dementie lijdt. Daarbij zijn in 2018 86.000 mensen geregistreerd dementievriendelijk en weten ze hoe ze om moeten gaan met iemand die aan dementie lijdt. Er zijn online ruim 59.000 trainingen gedaan en op locatie kwamen daar nog 489 trainingen bij. De stichting investeerde daarbij ruim 4 miljoen euro in 48 projecten in 2018. Deze onderzoeken waren vooral gericht op onderzoek naar oorzaken, preventie, diagnose, behandeling en ondersteuning. Het geld hiervoor kwam van de ruim 197.900 donateurs die Alzheimer Nederland geworven had. 2018 was een topjaar voor de stichting, omdat zij ook een recordopbrengst behaalde van 1,9 miljoen euro.

Herinneringen voor het leven

Dit televisieprogramma is gemaakt samen met Alzheimer Nederland. Er is meer geld nodig voor dementieonderzoek en daarom wilde Alzheimer Nederland mensen er bewust van maken wat dementie met je doet. In het programma vertellen mensen met dementie samen met hun dierbaren hoe het is om dementie te hebben. Je ziet reportages en mensen vertellen aan de hand daarvan precies wat Alzheimer en andere dementievormen met je doet. Het programma trok ruim 866.000 kijkers, waarvan 9.825 donateur werden.

Alzheimer Nederland opzeggen

Ondanks het goede werk wat de stichting doet, kan het zijn dat je je donatie wilt stoppen. Wellicht wil je een ander goed doel steunen, zoals het Rode Kruis of Artsen Zonder Grenzen. Opzeggen kan altijd, maar is niet altijd even makkelijk. 123opzeggen weet dat als geen ander en daarom hebben we onze opzegservice ontwikkelt. Door die service maken we opzeggen jou wat eenvoudiger. Je kunt hierboven in het formulier de benodigde gegevens invullen en vervolgens wordt er een opzegbrief gemaakt. Die brief is uniek en persoonlijk. Je kunt de opzegbrief ook gratis downloaden, printen en versturen. Het adres hebben we voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet.

Wij kunnen ons voorstellen dat je de opzegging liever vanachter je computer regelt en daarom zorgen wij graag voor de rest. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de mat valt bij Alzheimer Nederland. Zo kun jij rustig achterover leunen, terwijl zij de opzegging regelen. Zodra ze de opzegging verwerkt hebben, zullen ze je een bevestiging toesturen per mail of per post. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.