Amnesty International opzeggen

5 / 5 (15 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Amnesty International opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Amnesty International als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Amnesty International
Postbus 1968
1000 BZ Amsterdam

Woonplaats, 22-01-2019

Betreft: Amnesty International opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

15 Beoordelingen Amnesty International

Schrijf een beoordeling over Amnesty International

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

kies voor andere doelen

ik steun liever een andere organisatie wat meer bij mij past

Inkomsten en uitgaven

afgelopen jaar deze organisatie gesteund in 2019 steunen wij de Dierenambulance

Weinig geld op de bank

Wat is Amnesty International?

Amnesty International is een wereldwijde organisatie die al meer dan vijftig jaar actie voert voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. De organisatie doet dit in meer dan 150 landen. Hiermee is het de grootste mensenrechtenorganisatie ter wereld. Amnesty International richt zich bij het actievoeren op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en is daardoor onafhankelijk van een regering, ideologie of godsdienst.

Amnesty International komt in actie wanneer is gebleken dat dit echt nodig is. Zo begint het actievoeren met een uitgebreid onderzoek naar mensenrechtenschendingen. Daarna worden er rapporten opgesteld om schendingen openbaar te maken terwijl lobbyisten met machthebbers praten. Daarnaast worden er educatieve programma’s ontwikkeld en gastlessen verzorgd om mensen bewust te maken van wat er speelt, worden er effectieve acties bedacht en worden handtekeningen verzameld voor petities en wordt de media ingelicht.

Amnesty International richt zich op een aantal thema’s die de organisatie wil aanpakken. Een aantal van deze thema’s is als volgt: bedrijven en mensenrechten, detentie, marteling en ‘verdwijningen’, discriminatie, doodstraf, gewapend conflict en wapencontrole, internationale rechtsspraak, LHBT (discriminatie van lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders) en hun rechten, mensenrechteneducatie, veiligheid, vluchtelingen en migranten en vrijheid van meningsuiting.

Als je met Amnesty International mee wilt doen in de strijd voor vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid, dan is dit op allerlei manieren mogelijk. Zo kun je al meedoen door petities te tekenen, een kaartje te sturen naar een gevangene of een brief te sturen naar de autoriteiten. Daarnaast kun je je aanmelden als vrijwilliger van Amnesty International door festivals te organiseren, meedoen aan een collecte of je aan te melden voor spoedacties.

Om Amnesty International financieel te ondersteunen kun je ervoor kiezen om de organisatie eenmalig te helpen met een donatie of je kunt lid worden zodat je de organisatie periodiek ondersteunt. Bij donaties bepaal je zelf welk bedrag je wilt geven. Bij een lidmaatschap ben je gebonden aan een vast bedrag per maand.

Amnesty International opzeggen

Wil je je lidmaatschap bij Amnesty International opzeggen? Dan kun je hiervoor telefonisch contact opnemen met de organisatie. Heb je geen zin om achteraan in de wachtrij te staan maar wil je het lidmaatschap direct opzeggen? Dan kun je er ook voor kiezen om het lidmaatschap op te zeggen per opzegbrief.

Zeg je lidmaatschap op met een kant en klare opzegbrief

Een opzegbrief maak je eenvoudig met de hulp van 123opzeggen. Om je te helpen met opzeggen hebben we alvast een opzegbrief voor je gemaakt. Het enige wat je zelf nog moet doen is het aanvullen van de brief met jouw gegevens. Daarna kun je de opzegbrief gratis downloaden, uitprinten en opsturen naar Amnesty International.

Maak opzeggen nóg eenvoudiger en kies voor de verzendservice van 123opzeggen

Om je nog beter te helpen kun je ook kiezen voor de verzendservice. Hiermee verstuurt 123opzeggen de opzegbrief voor je naar Amnesty International. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar de opzegging van je lidmaatschap bij Amnesty International, maar regelen wij het voor je. Een lidmaatschap opzeggen is nu wel heel eenvoudig!