Amnesty International opzeggen

5 / 5 (16 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Amnesty International opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Amnesty International als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresAmnesty International
Adres bedrijf
1000 BZ Amsterdam

, 22-09-2019

Betreft: Amnesty International opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

16 Beoordelingen Amnesty International

Schrijf een beoordeling over Amnesty International

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Jammer dat er nog een afschrijving van je bankrekening word gedaan wanneer je je donatie opzegt. En ik vind het jammer dat je niet éénmalig kunt doneren maar dat je gelijk aan een abonnement vastzit.

kies voor andere doelen

ik steun liever een andere organisatie wat meer bij mij past

Inkomsten en uitgaven

afgelopen jaar deze organisatie gesteund in 2019 steunen wij de Dierenambulance

Donatie Amnesty International stoppen met 123Opzeggen

Amnesty International is een vereniging die zich inzet om de naleving van de mensenrechten na te leven. Deze rechten zijn vastgesteld in de universele verklaring van de rechten van de mens, maar die verklaring wordt lang niet door iedereen en overal nageleefd. Mensen worden bedreigd, gemarteld en ter dood gebracht. Amnesty International wil dat dit stopt en voert actie. Door middel van rapporten, lobby, acties, campagnes en persberichten brengen ze misstanden onder de aandacht. Doordat misstanden op deze manier aan het licht gebracht worden, komen er veranderingen. Bedrijven en overheden voelen druk en daardoor zijn ze eerder geneigd om het beleid aan te passen.

Successen Amnesty International

Amnesty International stopt nooit, aldus de stichting. Ook al duurt verandering soms heel lang, ze zullen de hoop nooit opgeven en hoopt dat de mensenrechten op een dag niet meer geschonden zullen worden. De vereniging heeft al veel succes geboekt:

  • Ruim 140 landen hebben de doodstraf al afgeschaft
  • Meer dan 20 landen hebben het homohuwelijk geaccepteerd.
  • In 2016 zijn er 650 vrijgelaten na acties van Amnesty International
  • Er is sinds 2003 een internationaal strafhof waar oorlogsmisdadigers berecht worden.
    Amnesty International hoopt nog veel meer successen te boeken, maar daarvoor zijn ze afhankelijk van steun. Door donaties kunnen ze actievoeren en campagnes opzetten.

Amnesty International opzeggen

Ondanks het goede werk wat Amnesty International doet, kan het zijn dat jij besloten hebt om je geld anders te besteden. Hier ben je helemaal vrij in. Misschien wil je wel een andere stichting steunen, zoals KiKa of Wilde Ganzen. Wat je reden ook is, Amnesty International opzeggen moet altijd kunnen. Toch weten we bij 123Opzeggen maar al te goed dat een donatie opzeggen niet altijd even simpel is. Je moet maar net weten hoe het moet en daarom willen we je graag helpen. Je kunt bij ons gebruikmaken van onze handige opzegservice. Wij hebben een speciale opzegbrief ontwikkelt voor Amnesty International, waarmee je donatie gemakkelijk stopt. Je kunt op twee manieren gebruikmaken van deze opzegbrief.

Gratis opzegservice

Je kunt gratis gebruikmaken van de bovenstaande opzegbrief, door je gegevens in de vakjes in te vullen. Je gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna de brief klaar is voor verzending. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen door de brief te downloaden en op de post te doen. Dit kost bij 123Opzeggen helemaal niet.

Verzendservice

Wij snappen als geen ander dat je soms geen tijd hebt om langs de brievenbus te gaan. Als je toch wil dat je opzegging verzonden wordt, kun je dit ook aan ons overlaten. Wij zorgen er dan tegen een kleine vergoeding voor dat de brief bij Amnesty International op de mat valt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de verzending. Zodra de opzegging verwerkt is, krijg je hier een bevestiging van. Zo weet je bij 123Opzeggen altijd precies waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig.