Amnesty International opzeggen

5 / 5 (88 beoordelingen)

Wil jij Amnesty International niet langer steunen? Je kunt je donatie opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo makkelijk kan opzeggen zijn. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresAmnesty International
Adres bedrijf
1000 BZ Amsterdam

, 02-12-2020

Betreft: Amnesty International opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

88 Beoordelingen Amnesty International

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Nu mijn inkomen een stuk minder wordt i.v.m. pensioen en aow wil ik de donatie opzeggen.

Veranderde financiele omstandigheden

Ben student

Vals voorgelicht

Heb jaren dit goede doel gesteund.
Ik heb nu andere prioriteiten.

Geldgebrek

Wil geen vaste afschrijvingen. Wel af en toe een bedrag zelf overmaken

Wil er vanaf

Ik ben student en wil eigenlijk maar een malig geld doneren.

financieel

Jullie voeren actie om de abortuswet in Slowakije te versoepelen..jullie zijn een mensenrechten organisatie dus moeten jullie ook voor deze groep opkomen.

Wij hebben jarenlang Amnesty International financieel gesteund. Maar omdat de kosten voor levensonderhoud en alle vaste lasten sterk stijgen en de inkomsten gelijk blijven of minder worden, zien wij ons genoodzaakt de bijdragen aan goede doelen te beperken.

Ik heb dit doel lang genoeg gesteund.

Wil er mee stoppen

Ik heb niet genoeg geld om maandelijkse afschrijvingen te laten verrichten door Amnesty international.

Ik heb het geld zelf nodig i.v.m. ontslag van mijn partner helaas

We zitten financieel krap, waardoor we moeten gaan bezuinigen.

Kies voor nu weer voor een ander goed doel

Amnesty International opzeggen

Amnesty International is een vereniging die zich inzet om de naleving van de mensenrechten na te leven. Deze rechten zijn vastgesteld in de algemene verklaring van de rechten van de mens, maar die verklaring wordt lang niet door iedereen en overal nageleefd. Mensen worden bedreigd, gemarteld en ter dood gebracht. Amnesty International wil dat dit stopt en voert actie. Door middel van rapporten, lobby, acties, campagnes en persberichten brengen ze misstanden onder de aandacht. Doordat misstanden op deze manier aan het licht gebracht worden, komen er veranderingen. Bedrijven en overheden voelen druk en daardoor zijn ze eerder geneigd om het beleid aan te passen.

Successen Amnesty International

Amnesty International stopt nooit, aldus de stichting zelf. Ook al duurt verandering soms heel lang, ze zullen de hoop nooit opgeven en hoopt dat de mensenrechten op een dag niet meer geschonden zullen worden. De vereniging heeft al veel succes geboekt:

  • Ruim 140 landen hebben de doodstraf al afgeschaft
  • Meer dan 20 landen hebben het homohuwelijk geaccepteerd.
  • In 2016 zijn er 650 vrijgelaten na acties van Amnesty International
  • Er is sinds 2003 een internationaal strafhof waar oorlogsmisdadigers berecht worden.
    Amnesty International hoopt nog veel meer successen te boeken, maar daarvoor zijn ze afhankelijk van steun. Door donaties kunnen ze actievoeren en campagnes opzetten.

Amnesty International opzeggen

Ondanks het goede werk wat Amnesty International doet, kan het zijn dat jij besloten hebt om je geld anders te besteden. Hier ben je helemaal vrij in. Misschien wil je wel een andere stichting steunen, zoals KiKa of Wilde Ganzen. Wat je reden ook is, Amnesty International opzeggen moet altijd kunnen. Toch weten we bij 123Opzeggen maar al te goed dat een donatie opzeggen niet altijd even simpel is. Je moet maar net weten hoe het moet en daarom willen we je graag helpen. Je kunt bij ons gebruikmaken van onze handige opzegservice. Wij hebben een speciale opzegbrief ontwikkelt voor Amnesty International, waarmee je donatie gemakkelijk stopt. Je kunt op twee manieren gebruikmaken van deze opzegbrief.

Gratis opzegservice

Je kunt gratis gebruikmaken van de Amnesty opzegbrief, door je gegevens in de vakjes in te vullen. Je gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna de brief klaar is voor verzending. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen door de brief te downloaden en op de post te doen. Dit kost bij 123Opzeggen helemaal niet.

Verzendservice

Wij snappen dat je soms geen tijd hebt om langs de brievenbus te gaan. Als je toch wil dat je opzegging verzonden wordt, kun je dit ook aan ons overlaten. Wij zorgen er dan tegen een kleine vergoeding voor dat de brief bij Amnesty International op de mat valt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de verzending. Zodra de opzegging verwerkt is, krijg je hier een bevestiging van. Zo weet je bij 123Opzeggen altijd precies waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig.