Doneer jij elke maand aan Amref Flying Doctors, maar wil je hiermee stoppen? Je kunt Amref Flying Doctors opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging. 

Amref Flying Doctors opzeggen

Amref Flying Doctors zet zich in voor een gezond en sterk Afrika. Er heerst nog veel armoede in het continet en door die armoede ontkomen de mensen niet aan nare ziektes. Amref is de grootste gezondheidsorganisatie in Afrika en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedere bewoner van het continet een menswaardig bestaan kan hebben.

Belangrijkste werkzaamheden

Een van de dingen die Amref probeert te bereiken is dat iedereen toegang heeft tot schoon water. Veel mensen in het Sub-Sahara gebied hebben geen schoon water in hun omgeving, waardoor ziektes als cholera, tyfus en dysenterie grootschalig aanwezig zijn. Deze ziektes zorgen voor een dodelijke vorm van diarree als ze niet behandeld worden. Amref Flying Doctors wil deze mensen helpen door rioleringen aan te leggen, veilig drinkwater te verzorgen en wc’s te bouwen. Ze leiden mensen uit de regio op als metselaar en loodgieter, zodat ze zelf aan de slag kunnen gaan. Met kleine leningen kunnen mensen de diensten van deze mensen ook zelf aanschaffen en dat komt de regio ten goede.

Naast hygiëne vindt Amref het ook belangrijk dat iedereen dezelfde rechten moet hebben. In Afrika bestaat nog een groot verschil tussen mannen en vrouwen. Die ongelijkheid moet verdwijnen en ook de armoede moet minder worden. Als de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen verdwijnt, zullen zaken als tienerzwangerschappen, meisjesbesnijdenis het kindhuwelijken ook drastisch vermindert kunnen worden.

Om de bovenstaande doelen te bereiken werkt in Afrika samen met de lokale bevolking. Een merendeel van de Amref Flying Doctors bestaat daarom ook uit Afrikaanse medewerkers. De hulp van deze medewerkers is vooral gericht op vrouwen en kinderen, omdat Amref sterk van mening is dat zij de toekomst zijn van het continet. Ze willen zich ook focussen op langdurige hulp. Een keer een bedrag geven helpt vaak niet, maar een wc bouwen wel. Daarbij is voorlichting heel belangrijk, zodat de bevolking leert hoe ze zichzelf en anderen kunnen helpen.

Doneren Amref

Om dit werk uit te voeren heeft Amref Flyring Doctors donateurs nodig. Ruim 110.000 mensen in Nederland steunen het goede doel en sommige van hun steunen het doel met een maandelijks bedrag. Toch is het niet noodzakelijk dat je iedere maand een vast bedrag af laat schrijven. Misschien heb je helemaal geen vast inkomen en is het elke maand even kijken wat je weg kan geven. In dat geval is een maandelijkse donatie voor jou misschien niet de beste keuze. Als je die maandelijkse donatie wilt omzetten naar een donatie op z’n tijd, kun je gebruikmaken van de 123opzeggen opzegservice. Als je liever een ander doel steunt, zoals ActionAid of Kinderfonds MAMAS, dan kun je de donatie beter helemaal stoppen. Met de opzegservice is Amref Flying Doctors opzeggen helemaal eenvoudig.

Amref Flying Doctors opzeggen

Om gebruik te maken van de opzegservice van 123opzeggen, kun je je gegevens invullen in de invulvelden naast de brief. Deze gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen en na ondertekening kun jij de brief gratis downloaden en printen. De verzending zul je bij deze gratis service zelf moeten doen. Het is dus wel essentieel dat je een envelop en postzegel in huis hebt liggen. Tevens moet je in de gelegenheid zijn om de brief naar de brievenbus of naar het postkantoor te brengen.

Kun je op dit moment niet naar de brievenbus, omdat je de tijd niet hebt of omdat je niet in het bezit bent van postzegels of enveloppen dan kun je gebruikmaken van de 123opzeggen verzendservice. Als je hier voor kiest zorgen wij ervoor dat de brief bij Amref Flying Doctors terecht komt. Hier hoef jij zelf helemaal niets voor te doen. Zodra zij de brief verwerkt hebben, zul je een bevestiging per mail of per post ontvangen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Voor deze verzendservice vragen wij een kleine vergoeding, maar in ruil daarvoor hoef jij de deur niet meer uit om je abonnementen en donaties stop te zetten.