Wil je je abonnement bij Artis opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Artis opzeggen

Artis is de oudste dierentuin van Nederland en bevindt zich in hartje Amsterdam. De dierentuin is in 1838 opgericht met als doel om de kennis van de natuurlijke geschiedenis van mens en dier te verspreiden. Reserveren vooraf is verplicht als je Artis wil bezoeken, behalve voor vrienden, schenkers en leden.

Waarom Artis opzeggen?

Je Artis donatie wil je misschien wel beëindigen door een financieel moeilijke tijd. Het lidmaatschap bedraagt per jaar €82 euro voor Artis en €92 voor Artis Micropia en wordt door een factuur of automatische incasso's afgeschreven. Vanzelf wordt je lidmaatschap voortgezet naar volgend jaar. Dit kan daarmee een overbodige uitgave zijn. Misschien heb je vorig jaar de dierentuin minder vaak bezocht dan je in eerste instantie zou willen en besluit je daarom om je abonnement op te zeggen. Of je wil een lidmaatschap afsluiten bij bijvoorbeeld Burgers' Zoo of Wildlands Adventure Zoo Emmen. Daarnaast horen we ook vaak dat consumenten lid zijn van meerdere abonnementen en hierop willen besparen.

Hoe voltooi je je Artis opzegging?

Je donatie en daarmee het Artis lidmaatschap dient schriftelijk te worden opgezegd. Houdt er rekening mee dat je dit uiterlijk vier weken voor het einde van je lidmaatschapsperiode verstuurd. Indien dit niet het geval is wordt het volgende lidmaatschapsjaar in rekening gebracht. Verzend de brief per post of per email en vermeld daarbij je lidmaatschapsnummer en op welke naam de opzegging staat. Bij 123opzeggen stellen wij de brief op en verzenden wij deze voor jou en bieden we je 100% opzeggarantie. We hebben voor ons online formulier gegevens als je voornaam, achternaam, postcode en adres nodig om je brief op de post te kunnen doen. Onderaan de brief kun je je handtekening plaatsen en daarna zorgen wij ervoor dat Artis deze gaat ontvangen. Als je de brief hebt verzonden krijg je binnen twee weken een schriftelijke bevestiging van Artis. Mocht je deze binnen die twee weken niet hebben gekregen, neem dan contact op met de Artis klantenservice. Zijn je juiste adresgegevens niet meer gekoppeld aan je lidmaatschap door een verhuizing? Dit kan je zelf wijzigen in je Artis account.

Meerdere opzeggingen tegelijk verwerken

Wij bieden niet alleen een opzegbrief voor je Artis lidmaatschap, maar ook voor veel andere verschillende organisaties en bedrijven. Kies ervoor of je je lidmaatschap per e-mail of per post wilt opzeggen en wij geven je de bevestiging van 100% opzeggarantie. Je krijgt van ons een schriftelijke bevestiging wanneer je een lidmaatschap hebt opgezegd. De betaling gaat via automatische incasso en binnen een paar minuten heb jij je opzegging voor je abonnementen en lidmaatschappen geregeld!