Artsen zonder Grenzen opzeggen

5 / 5 (20 beoordelingen)

Wil je de donatie aan Artsen zonder Grenzen opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Artsen zonder Grenzen als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Artsen zonder Grenzen
Naritaweg 10
1043 BX Amsterdam

Woonplaats, 10-12-2018

Betreft: Artsen zonder Grenzen opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn donatie per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

20 Beoordelingen Artsen zonder Grenzen

Schrijf een beoordeling over Artsen zonder Grenzen

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

andere doel voor 2019

Bezuiniging op oude leeftijd.

Overlijden

Help for other organization

hebt niet ruim op moment vergeet jullie niet in de toekomst

Artsen zonder Grenzen opzeggen

Artsen zonder Grenzen is een organisatie die medische hulp biedt aan mensen in nood. Dit zijn mensen die basiszorg, specialistische zorg, psychologische zorg en acute noodhulp nodig hebben. De hulpbehoevenden zijn mensen die noodhulp nodig hebben en leven in een oorlogsgebied, een gebied met epidemieën of waar een natuurramp is geweest.

De medische hulp wordt geboden door artsen, verpleegkundigen, psychologen, water-en-sanitatie-experts en andere specialisten van Artsen zonder Grenzen. Deze hulpverleners werken onafhankelijk van politieke, religieuze en economische belangen. Ze werken samen met lokale hulpverleners, maar op hun eigen manier. Zo bepalen de hulpverleners van Artsen zonder grenzen aan wie, waar en hoe hulp wordt verleend. Bovendien voert Artsen zonder Grenzen hulpprojecten uit met eigen personeel, koopt de organisatie zelf medicijnen, materiaal en apparatuur, regelt Artsen zonder Grenzen vervoer en transport en zorgt Artsen zonder Grenzen voor nodige voorzieningen als water en elektriciteit.

Dit alles moet echter wel bekostigd worden. Door middel van donateurs kunnen de hulpverleners van Artsen zonder Grenzen onmiddellijk in actie komen als mensen in nood verkeren. Naast een jaarlijkse bijdrage van de Nationale Postcodeloterij kun je ook zelf een bedrag doneren aan Artsen zonder Grenzen. Je kunt bij Artsen zonder Grenzen kiezen uit een eenmalige donatie of een maandelijkse donatie. Het bedrag bepaal je zelf. Dit kan 5 euro zijn, 10, 25 of een bijdrage naar keus.

Artsen zonder grenzen abonnement stopzetten.

Heb je gekozen voor een maandelijkse bijdrage bij Artsen zonder Grenzen maar wil je hier nu van af zien? Dan kun je deze bijdrage stopzetten op verschillende manieren. Dit kun je doen door te bellen met Artsen zonder Grenzen, maar je kunt ook kiezen voor de hulp van 123Opzeggen. Als je Artsen zonder Grenzen opzegt bij 123Opzeggen dan heb je niet te maken met gedoe. Met behulp van een gratis opzegbrief die je met je eigen gegevens kunt genereren is het opzeggen zo gedaan. Vul je gegevens op deze pagina in, download de brief, print deze uit en verstuur de brief naar het juiste adres. Doordat je je eigen gegevens invult in het formulier hoef je niets meer aan de brief toe te voegen. 123Opzeggen maakt het opzeggen van Artsen zonder Grenzen daarom zeer eenvoudig.

Artsen zonder grenzen beëindigen.

Wil je zeker zijn dat de maandelijkse donatie stopt, dan kun je kiezen voor de verzendservice van 123Opzeggen. Door hiervoor te kiezen heb je niet te maken met telefoontjes van Artsen zonder Grenzen en weet je zeker dat je niet wordt overgehaald om alsnog een donatie te doen. 123Opzeggen verstuurt de opzegging tegen een kleine vergoeding, zodra je ons hiervoor opdracht hebt gegeven. Hiervoor vul je je eigen gegevens in op deze pagina. De aanvraag wordt dan binnen 48 uur op werkdagen in behandeling genomen. Zodra we de opzegging bij Artsen van Grenzen voor je hebben geregeld ontvang je een bevestiging met daarin de datum per wanneer de donatie is opgezegd.