Wil je je donatie voor Brac opzeggen? Dit regel je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Snel, makkelijk en effectief!

Brac International opzeggen

Goede doelen steunen is natuurlijk heel nobel en als je het kunt missen, ook heel erg nodig. Brac International zet zich bijvoorbeeld in om arme mensen in gebieden met weinig voorzieningen te helpen. Helaas kun je niet iedereen altijd helpen en daarom kan het soms nodig zijn om je goede doelen af te wisselen. Je steunt dan een tijdje het ene goede doel en wisselt ‘m dan weer voor een ander. Is die tijd  voor jou nu gekomen? Je kunt je donatie voor Brac International opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Dit is snel, makkelijk en zonder schuldgevoel!

Wat doet Brac International?

Brac  International zet zich in om armoede te bestrijden en kansen te vergroten. Dit doen ze met vier verschillende programma’s. Het eerste programma is gericht op het vergroten van de gezondheid van de mensen in die gebieden. Ze zetten vooral in op seksuele gezondheidszorg, kraamzorg, preventieve zorg en hygiëne. Zo bouwt Brac in waterrijke gebieden drijvende toiletten, zodat deze altijd gebruikt kunnen worden, ook als het water plotseling stijgt.

Een ander belangrijk programma is het verbeteren en toegankelijk maken van onderwijs. Veel meisjes gaan nog niet naar school en dat moet veranderen om hun economische kansen te vergroten en zelfstandigheid te vergroten. Door na scholing te helpen met financiële diensten wordt het voor mensen mogelijk om een goed en waardig bestaan op te bouwen en dit laat armoede stap voor stap verdwijnen. De landen waar Brac actief is, zijn:

  • Bangladesh
  • Afghanistan
  • Filipijnen
  • Liberia
  • Myanmar
  • Nepal
  • Oeganda
  • Sierra Leone
  • Tanzania
  • Zuid-Soedan

Hoe kun je Brac opzeggen via 123opzeggen?

Ondanks het goede werk dat Brac verricht, kan het om vele redenen zijn dat je je donatie toch wilt stoppen. Dit moet altijd kunnen en laagdrempelig zijn, vindt 123opzeggen. Daarom bieden wij onze opzegbrief aan voor het opzeggen van alle donaties van alle abonnementen, contracten en goede doelen. De opzegbrief is per instantie op maat gemaakt en mist alleen jouw gegevens nog. Deze kun je makkelijk invullen in de velden bij de opzegbrief, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden.

Wil je de verzending liever niet zelf op je nemen, dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de verzendservice van 123opzeggen. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt, zodat jouw donatie voor Brac opgezegd kan worden. Dit scheelt jou een hoop tijd en moeite. Bovendien bespaar je jezelf schuldgevoelens die veel mensen ervaren als ze bellen naar een goed doel om op te zeggen.