Wil jij de Brandwondenstichting opzeggen, dan doe je dat eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Gebruik de brief door je gegevens in te vullen in de velden naast de brief. Kies vervolgens voor de verzendoptie en laat ons de opzegbrief voor de Brandwondenstichting bezorgen. Zo kun jij elke donatie zorgeloos opzeggen.

Brandwondenstichting opzeggen

De Nederlandse Brandwondenstichting zet zich iedere dag in om mensen met brandwonden te helpen en om nieuwe brandwonden te voorkomen. Je kunt de Brandwondenstichting op verschillende manieren steunen, waaronder met een maandelijkse donatie. Toch kan het zijn dat jij liever een andere stichting gaat steunen, of omdat je eigen portemonnee een donatie niet langer toelaat. In dat geval kun je gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen.

Wat doet de Brandwondenstichting

De Brandwondenstichting is er voor iedereen die onverhoopt brandwonden heeft opgelopen. Zo zetten ze zich in om mensen zo goed mogelijk te laten revalideren. En leren ze (voornamelijk) kinderen omgaan met het leven als brandwondenpatiënt. Dat leven gaat vaak gepaard met veel starende blikken en directe vragen en dat is niet altijd makkelijk. Naast het helpen van mensen, zet de stichting zich ook in voor brandwondenpreventie en onderzoek naar de beste zorg in de drie brandwondencentra in Nederland. Op die manier kan elke brandwondenpatiënt genieten van de best mogelijke zorg.

Brandwondendag

Naast deze dagelijkse werkzaamheden, organiseert de stichting ook één keer per jaar de brandwondendag. Dit is een dag waarbij iedereen die te maken heeft met brandwonden bij mag zijn. Het gaat hierbij niet alleen om het slachtoffer, maar ook om partners, ouders, broertjes en zusjes. De volwassenen krijgen op deze dag informatie over nieuwe ontwikkelen en contact met lotgenoten. Kinderen krijgen een onvergetelijke dag in een dierentuin of pretpark. Zo is de brandwondendag voor iedereen interessant en leuk.

Brandwondenstichting steunen

Als jij het werk van de stichting wil steunen, kun je maandelijks doneren. Je kunt hierbij zelf kiezen welk bedrag je wilt doneren en of dit maandelijks of jaarlijks gedaan wordt. Je kunt de Brandwondenstichting ook steunen op een andere manier, namelijk door mee te spelen met de BankGiro Loterij, Vriendenloterij en de Postcode Loterij. Deze loterijen doneren altijd de helft van ieder verkocht lot aan een goed doel om zo een bijdrage te leveren aan de goede doelen in Nederland. Daarbij maak je op deze manier ook zelf nog kans op leuke prijzen. Win-win!

Brandwondenstichting opzeggen

Als jij de Brandwondenstichting steunt met een periodieke donatie, maar je liever mee gaat spelen met de loterij kun je de Brandwondenstichting opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Ook als je de stichting helemaal niet meer wilt steunen, kun je gebruikmaken van deze opzegbrief. Vul je gegevens in de velden naast de bovenstaande brief in. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je de brief zelf kunt printen. De printservice is volledig gratis. Je zult er dan echter wel zelf voor moeten zorgen dat de opzegbrief op de post gedaan wordt.

Wil je er liever helemaal geen omkijken naar, dan kun je ook gebruikmaken van onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij de Brandwondenstichting terechtkomt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken. Het is na ontvangst aan de Brandwondenstichting om de opzegging in orde te maken en jouw opzegging te verwerken. Zodra de opzegging verwerkt is, krijg jij een bevestiging. Zo weet je altijd waar je aan toe bent als opzegt met 123opzeggen.